Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Γουρούνια χασικλήδες «δίνουν περισσότερες μπριζόλες»!

Perierga.gr - Γουρούνια χασικλήδες «δίνουν περισσότερες μπριζόλες»!Η πολιτεία της Ουάσινγκτον πρόκειται σύντομα να νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης για «ψυχαγωγικούς» σκοπούς, και όπως φαίνεται τίποτα δεν πρόκειται να πάει χαμένο.
Η Σουζάνα Γκρος, κτηνοτρόφος κοντά στο Σιάτλ, ταΐζει τα γουρούνια της με υπολείμματα κάνναβης προκειμένου να τα στείλει σε ένα βουλιμικό τριπ και να τα παχύνει έτσι περισσότερο.

Με αποτέφρωση η κηδεία του Τόμας - Η οικογένειά του φεύγει για Βρετανία

Θερμές ευχαριστείες στους θεράποντες ιατρούς αλλά και στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στο δράμα τους εξέφρασαν τα μέλη της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα...

Τουρκικό υπουργείο δίνει ερωτικές συμβουλές για καλό σεξ (το δικό μας τι κάνει;)

http://www.neopolis.gr/images/usrImage//4179/_big_0931899001348449888.jpgΤο τουρκικό υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτών εξέδωσε βιβλιαράκι υπό τον τίτλο «Γάμος και Υγεία» με οδηγίες στα ζευγάρια για να απολαύσουν την ερωτική τους ζωή και άλλα θέματα του κοινού βίου τους.

Έξυπνες Λύσεις: Τρως και πληρώνεις με μια ώρα εργασίας σε εστιατόριο στην Ισπανία!!!VIDEO

Ένα εστιατόριο για όλα τα βαλάντια ακόμα και τα μηδενικά άνοιξε στην πόλη Τεράσα της Ισπανίας. Οι πελάτες που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το γεύμα τους, πληρώνουν με μία ώρα εργασίας. Το εστιατόριο Τρομπάδα προσφέρει το κάθε γεύμα με 6,50 ευρώ και προσφέρει περίπου 70 γεύματα την ημέρα. Σχεδόν τα μισά από αυτά πληρώνονται με ώρες εργασίας.

Πόλεμος μαφιόζων στη Γλυφάδα. Κάψανε το Rich revolution bar restaurant (φωτογραφίες)

Εικόνες που θυμίζουν την γκανγκστερική ταινία «Ο Νονός» αναδύονται από το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε σήμερα, στις 05.30 τα ξημερώματα, στην καφετέρια των επωνύμων «Rich».

Άλλη μια ευκαιρία για διασκέδαση έρχεται στο Senso (PHOTOGRAPHY PARTY) Δ.Α.Π.ΝΔΦΚ

Άλλη μια ευκαιρία για διασκέδαση έρχεται στο Senso απο την Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.!!!Dress code??Το πιο όμορφο χαμογελό σας!Σας περιμένουμε...
facebook.com

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Kimi στην Lotus

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Kimi στην LotusΟ «Iceman» μίλησε για δύο επιλογές για το 2014
Το πιο καυτό όνομα στο φετινό παζάρι οδηγών είναι σίγουρα αυτό του Kimi Raikkonen. Ο Φιλανδός δεν έχει συμβόλαιο για το 2014, και όπως είναι απόλυτα λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα της Red Bull Racing, για πιθανό αντικαταστάτη του Mark Webber.

Στρες, προσωπικότητα και καρδιά

kardia stresΤο ερώτημα αν το ψυχολογικό στρες και η προσωπικότητα προκαλούν στεφανιαία νόσο, καρδιακή προσβολή (έμφραγμα) και ξαφνικό καρδιακό θάνατο (καρδιακή ανακοπή) έχει αντιφατικές απαντήσεις. Ωστόσο οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι  το στρες είναι, ένας ισχυρός παράγοντας κινδύνου για την καρδιά.

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...!!!

Σοκ και δέος προκαλούν στους δοκιμαζόμενους αυτή την εποχή Κυπρίους, δύο ανεξήγητα περιστατικά, τα οποία έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τους κατοίκους της Μεγαλονήσου να μιλούν για θαύματα και θεία παρέμβαση, στις δύσκολες αυτές ώρες.

Αυτή είναι η θαυματουργή δίαιτα των αρχαίων Ελλήνων!!!

Η σωματική και η διαιτητική αγωγή των αθλητών κατά την αρχαιότητα ,είχε ιδιαίτερη σημασία και καθοριζόταν από τον προπονητή ανάλογα με το αγώνισμα, τον τρόπο προπόνησης και τις δυνατότητες του αθλητή.

Έτσι φτιάχνουν τα μπέργκερ στη Σιγκαπούρη!!!VIDEO

Ο «μαέστρος» του ταχυφαγείου

«Τρελά μυρμήγκια» καταστρέφουν ηλεκτρικές συσκευές

Perierga.gr - «Τρελά μυρμήγκια» καταστρέφουν ηλεκτρικές συσκευέςΤον φυσικό εχθρό τους βρήκαν τα ξενικά μυρμήγκια της φωτιάς (fire ants), τα οποία καθιερώθηκαν πριν πολλά χρόνια στον αμερικανικό Νότο, προκαλώντας ποικίλα προβλήματα.
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν, τα μυρμήγκια της φωτιάς εκτοπίζονται σήμερα από ένα άλλο, χειρότερο είδος, τα «τρελά μυρμήγκια».

Ποια είναι τα 4 προϊόντα που έχουμε μες στο σπίτι μας και είναι ένοχα για τον καρκίνο;

Σύμφωνα με την EPA (Αμερικανική εταιρία προστασίας περιβάλλοντος), επικίνδυνα χημικά εμπεριέχονται και στα χρώματα που χρησιμοποιούμε για τη βαφή των τοίχων καθώς και σε ορισμένα καθαριστικά σπιτιού ή σε κεριά. 

ΣΟΚ! Κυκλοφορεί τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων! Πόσο πάει το συκώτι, το νεφρό, η καρδιά;

1928262 300x228 Κυκλοφορεί τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων! Πόσο πάει το συκώτι, το νεφρό, η καρδιά;Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της, 

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι πρώτες δηλώσεις της οικογένειας μετά το θάνατο του ηθοποιού

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι πρώτες δηλώσεις της οικογένειας μετά το θάνατο του ηθοποιούΛίγες ώρες μετά το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα, η οικογένειά του έκανε δηλώσεις.