Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ "BRAIN HACKING" : Η "ηλεκτρονική παραβίαση" εγκεφάλου είναι γεγονός!

Αν η σκέψη ότι κάποιος μπορεί να hackάρει τον υπολογιστή ή το κινητό σου τηλέφωνο σε τρομάζει, φαντάσου τι έχει να γίνει αν σε μερικά χρόνια από τώρα hackers μπορούν να εισβάλλουν στον εγκέφαλο σου και να διαβάσουν τις σκέψεις σου…

Καρκίνος σε κουτί! Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία για το πως γίνονται τα "πατατάκια" Pringles

Για να κατανοήσουμε τη φύση των Pringles και άλλες μάρκες που στοιβάζονται, ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο.

Η Εταιρεία...

Απίστευτο! Βρήκαμε τον Μητσοτάκη σε κινέζικο βάζο του 14ου αιώνα!

Ερωτηματικά για την ηλικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δημιουργεί ένα κινέζικο βάζο του 14ου αιώνα. Κάποιοι πιο ψαγμένοι λένε πως θα μπορούσε να είναι και η Μαρίκα! 

Τεστ αίματος ανιχνεύει το πότε θα πεθάνουμε...!!!

Τεστ αίματος ανιχνεύει το πότε θα πεθάνουμε Την ηλικία μας αλλά και το πότε θα πεθάνουμε υποστηρίζουν ερευνητές ότι μπορεί να ανιχνεύσει μια εξέταση αίματος.

Συγκεκριμένα, επιστήμονες από το King' s College του Λονδίνου υποστηρίζουν ότι ανέπτυξαν μία επαναστατική μέθοδο, σύμφωνα με την οποία, με μία απλή εξέταση αίματος που εξετάζει 22 ουσίες (μεταβολιτές).

Αδυνατίστε με δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα

diaitaAν θέλετε να χάσετε κιλά, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, συνιστούν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου 2 κιλά περισσότερα απ’ ό,τι όσοι δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν.
Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν τα ευρήματά τους στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής» (AJCN), εκτιμούν ότι αυτό οφείλεται στο ότι το νερό «κόβει» την όρεξη, με αποτέλεσμα να τρώει κανείς λιγότερο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός θεράπευσε 6χρονο κορίτσι από καρκίνο μολύνοντάς την με AIDS! (Βίντεο)

Μετά από πολλές χημειοθεραπείες και εμφάνιση της λευχαιμίας δύο φορές, η μικρή Emma δεν είχε άλλες επιλογές παρά να αφήσει την τύχη της ζωής της στα χέρια των γιατρών. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι ήταν κατάλληλο για τα συμπτώματα της να προχωρήσουν γρήγορα με μια άλλη θεραπεία που δεν ήταν ποτέ δοκιμασμένη, αλλά η κλινική δοκιμή της θα ήταν και επικίνδυνη.

Τι έκαναν; Την μόλυναν με τον ιό HIV.

Ένα απίστευτο 3D έργο τέχνης που θα μπει στο ρεκόρ Guinness

Ένα απίστευτο 3D έργο τέχνης που θα μπει στο ρεκόρ Guinness (5)Υπεύθυνος γι’ αυτό το τρισδιάστατο έργο τέχνης έκτασης 4000 τετραγωνικών μέτρων είναι ο Francois Abelane.
Το απίστευτο δημιούργημα του ανατέθηκε στα πλαίσια της έναρξης μιας νέας σειράς φορτηγών της Renault στη Λυών και φυσικά με τέτοια έκταση αναμένεται να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Η ΕΥΠ παρακολουθεί 50.000 κινητά τηλέφωνα! Πως θα καταλάβεις αν σε παρακολουθούν..

–Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ BUG…ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ SMS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ…ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ…–
Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών! Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι επίσημες παρακολουθήσεις τηλεφώνων, με επίκληση θεμάτων «κρατικής ασφάλειας», αυξήθηκαν κατα 70%! Επιπλέον, επτά εταιρείες επικοινωνιών κατέθεσαν αναφορές ότι υπήρχαν προβλήματα ασφαλείας του δικτύου τους.

Όλη η αλήθεια για το «χάπι του βιασμού» που έγινε... σιρόπι!

http://www.foreignstudents.com/sites/default/files/webfm/Gig%20crowd%20comp.jpgΑνησυχία έχει δημιουργηθεί στις αστυνομικές αρχές από τον εντοπισμό εργαστηρίου παραγωγής στη Θεσσαλονίκη «σιροπιού» που προκαλεί παρωδική αναισθησία και απώλεια μνήμης. 

Το εν λόγω «σιρόπι» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιτήδειους προς τρίτους που ρίχνουν την ουσία συνήθως στο ποτό του θύματος με σκοπό είτε την σεξουαλική κακοποίηση είτε την ληστεία. Πρόκειται για το γνωστό «σιρόπι του βιασμού»που περιέχει την ουσία GHB ή υδροβουτυρικό οξύ. 

Βίντεο - φάρσα: Η Samara του "Ring" ζει και επιτίθεται σε ανυποψίαστη κοπέλα

"Ξύπνα αγάπη μου, η νύχτα τέλειωσε τ’ αστέρια χάθηκαν, πρέπει να φύγεις, ένα κορίτσι - φάντασμα βγαίνει απ' την TV". Κάπως έτσι θα μπορούσε να παραφράσει τους στίχους του γνωστού τραγουδιού, ο ιθύνων νους αυτής της "φάρσας".

Πρόκειται για μια από τις τρομακτικές φάρσες που έχουν καταγραφεί ποτέ σε βίντεο. Πρωταγωνίστρια, έγινε άθελα της, μια νεαρή κοπέλα. Χρέη "σκηνοθέτη" ανέλαβε το αγόρι της το οποίο θέλησε να τεστάρει τις αντοχές και ενδεχομένως, την καρδιά της.