Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Προκειμένου να διατηρήσουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση πρέπει να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία απαραίτητα πρέπει να περιλαμβάνει:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

Adele: Η πιο πλούσια νεαρή στη Βρετανία

Στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας της Μεγάλης Βρετανίας, με περιουσία που αγγίζει τα 20 εκατ. λίρες, βρίσκεται η 25χρονη τραγουδίστρια Adele, σύμφωνα με δημοσίευμα των «The Sunday Times». 

34 φωτογραφίες που δεν περιγράφονται με λόγια…!!!

Μια νέα σειρά εικόνων που θα σας κουφάνουν…

10 συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο

gamos symvoules epityxhmenos gynaikaΗ κλινική ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Marriage Rules: A Manual for the Married and the Coupled Up, Harriet Lerner , δίνει 10 συμβουλές-κανόνες που πρέπει να ακολουθεί μια γυναίκα αν θέλει ο γάμος της να είναι επιτυχημένος. Εφαρμόστε αυτές τις εντολές και θα δείτε τη σχέση σας να διανύει μια δεύτερη Άνοιξη.

Το πιο τρελό σόλο στα ντραμς!!! (video)

Ο Aric Improta παίζει ένα εκπληκτικό σόλο στα ντραμς κατά την διάρκεια του διαγωνισμού Drum-Off 2012…

Καθε Παρασκευη μεθυσμενη με 1+1 ποτο μονο στο BOUDOIR Club













Τις Παρασκευές συνεχίζεται η διπλή απόλαυση στο BOUDOIR club με ένα + ένα ποτό κερασμένο

Ετοιμάζουν “κηδεία” για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας οι φοιτητές του

Με έναν πρωτότυπο, πλην όμως μακάβριο, τρόπο, αντιδρούν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στη συνομοσπονδοποίησή τους με το....

Σοκάρουν οι εικόνες από το αυτοκίνητο της Μαριάντας Πιερίδη μετά το τροχαίο

"Άγιο" είχε η Μαριάντα Πιερίδη που βγήκε ζωντανή από το αυτοκίνητό της μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου.

Αυτή είναι η 20χρονη Μαρία που με 35 μαχαιριές κατέσφαξε ο 25χρονος κτηνοτρόφος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-5ttGu0RRCI_BLXW4EPP943G-Vwcf-m7HlXW62y37CHq3MFXOKLa4tMU_9DNPI5xTbzEc7KVxxRnMHkscTsEWk477jdA988TA1uqBlL_CV_s48OAQpQL3HdU20o3qTX9oNGe-AgoKPyY/s320/11.jpgΣυγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από την άγρια δολοφονία της Μαρίας, μίας 20χρονης φοιτήτριας από τους Φιλιάτες, η οποία έπεσε νεκρή στην πλατεία του χωριού, όταν της επιτέθηκε με μαχαίρι, 

Τελικα η εκπομπη του MEGA Ταξιδευοντας θα γυριστει για ανημερα του Πασχα στην πολη μας?














Πληροφορίες μας λένε ότι ο δημοσιογράφος του MEGA Χρήστος Nεζος που κάνει την εκπομπή "ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ"
 ετοιμάζει αφιέρωμα για ανημερα του Πασχα στην Καστοριά με καλεσμένη την,, Ελεονόρα Ζουγανέλη?


Διαβάστε ...50 ερωτήσεις που θα σε πείσουν για την μελλοντική παγκόσμια κατάρρευση!!

Μάλλον όχι γιατί ότι και να σου δείχνω δεν βλέπω να προετοιμάζεσαι!! Ακόμα ειρωνεύεσαι για το θέμα αποθήκευσης και προετοιμασίας ! Δεν με πιστεύεις ότι έρχεται παγκόσμιο γονάτισμα της ανθρωπότητας μέσω μιας ξαφνικής κρίσης στην Αμερική ? Ο εμφύλιος της Αμερικής?

Τότε γιατί:

Γερμανοί: Γιατί τα Ελληνόπουλα είναι πιο ευτυχισμένα από τα πλούσια παιδιά μας;

Το ερώτημα γιατί τα παιδιά των Γερμανών, που είναι υγιή και πλούσια, είναι δυστυχισμένα, σε σχέση με τα φτωχά ελληνόπουλα θέτει η γερμανική εφημερίδα Welt σχολιάζοντας την έκθεση της Unicef.

Εικόνες-ΣΟΚ: Βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας parkour [φωτο]

Ένας 17χρονος οπαδός του parkour βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά του να.. πετύχει ένα δύσκολο ακροβατικό, έπεσε με δύναμη από μία γέφυρα 37 μέτρων, χτυπώντας με δύναμη στο νερό, στην επαρχία Sichuan της νότιας Κίνας.

VIDEO-ΣΟΚ Πώς θα είναι το τέλος της ζωής μας, αναλόγως με το πώς ζήσαμε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο μέρος της καμπάνιας του Heart & Stroke Foundation του Καναδά το οποίο σε μόλις ένα λεπτό δείχνει πώς θα ήταν η ζωή ενός ανθρώπου αν είχε επιλέξει την υγιεινή ζωή και πως αν είχε προτιμήσει να ζήσει «άσωτα».