Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! (video)

Μην περιμένετε να μάθετε την αλήθεια απο τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα ΜΜΕ. Μπουκωμένα με εκατομμύρια, επιτελούν το...
έργο της παραπληροφόρησης και της καθημερινής προπαγάνδας, υπέρ των συνεταίρων τους, των πολιτικών και εις βάρος του ελληνικού λαού.

Προφητείες Νοστράδαμου για το 2012!!! - Ντοκιμαντέρ

Θέλετε να μάθετε τι έχει πει ο Νοστράδαμος για το 2012; Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω ντοκιμαντέρ! 
2012 Nostradamus Prophecy

Τοπ 10 επιθέσεις λιονταριών στον άνθρωπο...(VIDEO!)



Ανακαλύφθηκε θησαυρός αρχαίων Ελλήνων!!! ~ Δείτε φωτό

Βούλγαροι αρχαιολόγοι αποκάλυψαν έναν μοναδικό θρακικό θησαυρό κατά τη διάρκεια ανασκαφών στον τύμβο του Ομουρτάγκ στη...
σημερινή Βουλγαρία.

Ο Παπανδρέου πλουτίζει... από τη φτώχεια της Ελλάδας

Ο Παπανδρέου πλουτίζει... από τη φτώχεια της ΕλλάδαςΟ πρώην πρωθυπουργός έκλεισε μέχρι το καλοκαίρι 18 ομιλίες και cocktail dinners με συνολική αμοιβή 1.000.000 δολάρια!

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι Τούρκοι – Δείτε τι λένε στα σχολικά τους βιβλία!!!

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΪΒΑΝΙΑ

J-31 το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς που «έκλεψαν» οι Κινέζοι

J-31 το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς που «έκλεψαν» οι ΚινέζοιTo νέο καμάρι της Πολεμικής Αεροπορίας της Κίνας έκανε την παρθενική του πτήση την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να είναι προϊόν "διαδικτυακής υποκλοπής" της τεχνολογίας του αμερικανικού F-35.

Η Ελλάδα ξεκινά έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο, λυσάξανε οι Αλβανοί!

Παρά την ακύρωση της Θαλάσσιας Συμφωνίας οι έρευνες για το πετρέλαιο γίνονται σε αλβανικό μέρος”, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ
Όπως είχε προειδοποίηση, η ελληνική κυβέρνηση χορήγησε την πρώτη άδεια για αναζήτηση πετρελαίου στα ελληνικά νερά. Μέσω ενός δελτίου τύπου, το Υπουργείο…

Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας...!!!

Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο,
τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως ! Κάποια...

O πιο μικροσκοπικός σκύλος του κόσμου

Είναι γνώστη η εμμονή των σταρ του Hollywood να έχουν ως κατοικίδια μικροσκοπικά τετράποδα… Εμείς βρήκαμε τον μικρότερο σκύλο στον κόσμο και σας τον παρουσιάζουμε.

Το Facebook προκαλεί άγχος!

Με μια «νευρωτική φυλακή» παρομοιάζουν το Facebook οι επιστήμονες, προειδοποιώντας ότι η συχνή ενασχόληση των χρηστών – ιδίως όσων έχουν πολλούς «φίλους»- με το προφίλ τους μπορεί να προκαλέσει έντονο στρες.

Αυστραλία: Στειρώνουν τις γυναίκες και τα κορίτσια με αναπηρία!!!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της εξαναγκαστικής στείρωσης των ανάπηρων γυναικών και κοριτσιών στην Αυστραλία, η οποία πλέον αναμένεται να..

Απελευθερώνουν εκατομύρια μεταλλαγμένα κουνούπια χωρίς να εξετάσουν τις επιπτώσεις και τους κινδύνους

Η Δρ Helen Wallace, διευθύντρια της GeneWatch στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: « Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει ότι τα GM έντομα θα απελευθερωθούν στο περιβάλλον χωρίς οποιαδήποτε κατάλληλη εποπτεία." 

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει άραγε το Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΝ ΤΟΥ ΚΕΙΘΕ ΜΠΛΟΝ;

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσης...
είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη!
Μεταξύ πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:..

Πως μας αφαίρεσαν το "εργαλείο σκέψης"...Τα Αρχαία Ελληνικά!!!

Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να...
μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

Πώς είναι το σπίτι της Brooke Shields;

coverΣτην καρδιά της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν, βρίσκεται το σπίτι της Brooke Shields. Το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της Vogue που έγινε εξώφυλλο στα 14 του, με μία καταπληκτική πορεία σε κινηματογράφο και τηλεόραση, η 40 

Τρελές και παράξενες εικόνες από όλο τον κόσμο...



Η μπέμπα που μεγάλωσε κι έγινε... ροζ ταινία!

Η μπέμπα στις φωτογραφίες είναι η πασίγνωστη Τζούλια Αλεξανδράτου..

Το καλύτερο μακιγιάζ για να πας σε πορεία!

Περνάς το μήνυμά σου εντυπωσιακά...

7 λόγοι που κλαίει ο άντρας…

Οι άντρες πρέπει να είναι αρρενωποί, άγριοι, μοχθηροί, μοβόροι, να πιάνουν την πέτρα και να τη στύβουν κι όχι να κλαίνε σαν γυναικούλες.

Γράμματα στην τρόικα!

 Επτά πολίτες μεταφέρουν στους Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς τις αγωνίες και τα αδιέξοδά τους...

Βαριέστε το τρέξιμο; Με αυτά τα μυστικά θα το αγαπήσετε!

fitness

Είτε προετοιμάζεστε για τον κλασσικό μαραθώνιο είτε απλώς θέλετε να ασκηθείτε ανέξοδα αυτά τα μυστικά που σας αποκαλύπτω θα χαρίσουν νέα πνοή στο τρέξιμό σας.




Jean Richepin:”Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γη θα είναι…”

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

(video) Έσπασε τα ταμεία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ταινίας για τον Γέροντα Παΐσιο

Τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας – ντοκυμαντέρ για τον Γέροντα Παΐσιο.
Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόση που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την προβάλουν... τρεις φορές και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να τη δει.

Βίντεο από τον Α’ Π.Π.: Στρατιώτες θεραπεύονται από το σοκ της μάχης!

Perierga.gr - Στρατιώτες θεραπεύονται από το σοκ της μάχης!Βιντεοσκοπημένο υλικό από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες στρατιωτών, να ελέγξουν τις κινήσεις του σώματός τους, μετά το σοκ που έχουν υποστεί και τους έχει «αφήσει» ανεξέλεγκτους σπασμούς και τικ.

Σπίτι γεμάτο χριστουγεννιάτικες μπάλες!

perierga.gr - Χριστουγεννιάτικες μπάλες αξίας 27.000 ευρώ!Η 70χρονη Sylvia Pope από τη Μεγάλη Βρετανία έχει να το καυχιέται ότι διαθέτει όχι μόνο μία από τις πιο ακριβές συλλογές χριστουγεννιάτικων στολιδιών αλλά και ένα κομψοτέχνημα στην οροφή του σπιτιού της.

«Επιτακτική η ανάγκη για αναθεώρηση του Συντάγματος»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, με τρόπο που αυτή θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της βαθιάς οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης, αποκάλυψε μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου.