Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξουσίας του απήγαγε μικρά παιδιά για να τα έχει στο κρεβάτι του.

Εικόνες φρίκης από τα παλάτια του Καντάφι -Είχε δεκάδες δωμάτια όπου βίαζε αγόρια και κορίτσια έως 14 ετών -Πώς τα επέλεγε Πίσω από τα παλάτια του στην Τρίπολη της Λιβύης κρυβόταν μία μεγάλη φρίκη με «πρωταγωνιστές» αγόρια και κορίτσια, ηλικίας έως 14 ετών.

Ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης διατηρούσε δεκάδες δωμάτια... σεξ στα παλάτια του, προκειμένου να ξεσπά στις αρρωστημένες του ορέξεις στα κορμάκια των παιδιών. 
Μάλιστα, έβαζε τα κορίτσια που κρατούσε για χρόνια φυλακισμένα να παρακολουθούν ταινίες πορνό για να «εκπαιδεύονται». 

Τα πιο περίεργα ρεκόρ του κόσμου

diaforetiko.gr : guiness9 600x401 Τα πιο περίεργα ρεκόρ του κόσμου Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… κατά το γνωστό ρητό
Όλοι γνωρίζουμε για τα ρεκόρ Γκίνες και μάλιστα οι πιο γνωστές κατηγορίες είναι αυτές του πιο μικροσκοπικού (ή του πιο ψηλού) ανθρώπου στον κόσμο, ή του μακροβιότερου ανθρώπου (άντρα ή γυναίκας) στον κόσμο.
Υπάρχουν ωστόσο μερικές πολύ… ιδιαίτερες κατηγορίες, που επιβεβαιώνουν το ρητό «η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους».

Βιβλίο διαβάζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους!

diaforetiko.gr : dosados11 600x390 Βιβλίο διαβάζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους! Πρόκειται για ένα από τα πιο σπάνια και εντυπωσιακά συνάμα βιβλία που φυλάσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Σουηδίας και αποτελεί το δίχως άλλο ένα λογοτεχνικό όσο και βιβλιοδετικό διαμάντι!
Ο λόγος για ένα λατρευτικό κείμενο που εμπεριέχεται σε έναν δερματόδετο τόμο και γράφτηκε στη Γερμανία του 16ου αιώνα.
Το παράδοξο του δεσίματός του περιλαμβάνει δερμάτνο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, ενώ οι μεταλλικές «πόρπες» στην επιφάνειά του επιτρέπουν στο χρήστη να το ανοίξει με 6 διαφορετικούς τρόπους παρουσιάζοντας ταυτόχρονα 6 διαφορετικά βιβλία δεμένα σε έναν τόμο.

Αυτός είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ των Zara! Δείτε ποιος είναι ο πιο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ στην Ευρώπη!

 O Πιο πλούσιος της Ευρώπης...ο Ισπανός ιδιοκτήτης των ΖΑRA.Με περιουσία 39,5 δισ. δολαρίων είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Ευρώπης.


Πρόκειται για τον Ισπανό Αμ.Ορτέγκα,ιδρυτή και προέδρου της Inditex SA, της μητρικής εταιρείας καταστημάτων όπως τα Zara, Massimo Dutti, Bershka και Stradivarius.

Σε βιβλίο του 1952 είχε προβλεφτεί ότι έγινε σήμερα!

Φωτογραφία αρχείου Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952.
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί.

Τα αντιπυρετικά φάρμακα βοηθούν στην εξάπλωση της γρίπης

pyretos1 Τα αντιπυρετικά φάρμακα που παίρνουμε για να ρίξουμε τον πυρετό αυξάνουν τα κρούσματα της γρίπης, υποστηρίζουν Καναδοί ερευνητές σε μελέτη τους δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Proceedings of the Royal Society Β.
Επειδή τα αντιπυρετικά φάρμακα να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα και να είμαστε πιο λειτουργικοί δεν σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο μεταδοτικοί αλλά το αντίθετο. Aυτό συμβαίνει επειδή οι υψηλότερες θερμοκρασίες σώματος βοηθούν να σκοτώσουν τους ιούς και τα βακτήρια προλαβαίνοντας την αναπαραγωγή τους.

Αυτό είναι το σπίτι που θα ήθελε κάθε άνδρας!

Το γκαράζ που θα ζήλευε κάθε άνδρας (2) Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα…

Ο Σουμάχερ περιήλθε σε κατάσταση συνδρόμου Apallic

Ο Σουμάχερ περιήλθε σε κατάσταση συνδρόμου Apallic «Το Σύνδρομο Apallic είναι το αποτέλεσμα ενός σοβαρού τραυματισμού του εγκεφάλου, ενώ η πιθανότητα ανάκαμψης από το σύνδρομο Apallic είναι πολύ κάτω από το 50%», όπως αναφέρει η αυστριακή ειδησεογραφική ιστοσελίδα format, για την κατάσταση υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.
"Περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ,λιγοστεύουν οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση" γράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Ανατροπή: Ζωντανός στη Βουλγαρία ο Άλεξ

Ανατροπή: Ζωντανός στη Βουλγαρία ο Άλεξ -Τι υποστηρίζει ο αγρότης που ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων -Ο μεταφορέας, η πλαστή ταυτότητα και οι Βούλγαροι μαφιόζοι -Το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οι περίεργες συμπτώσεις
Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Άλεξ είναι καταιγιστικές και αν εκτιμηθούν σωστά από τις αρχές είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές γύρω από τα όσα γνωρίζουμε για την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού από τη Βέροια.