Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δείτε τι φανερώνει η ανδρική στuση για την κατάσταση της καρδιάς

Δείτε τι φανερώνει η ανδρική στuση για την κατάσταση της καρδιάςΌσο μεγαλύτερο πρόβλημα στuσης αντιμετωπίζουν οι άνδρες τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν να πάσχουν από καρδιολογικό πρόβλημα, χωρίς να το γνωρίζουν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο, το Ινστιτούτο Σαξ και το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «PLoS Medicine».Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Έμιλι Μπανκς, ανέλυσαν νοσοκομειακά αρχεία και στοιχεία θανάτων, που αφορούσαν

Αθάνατες ατάκες του μεγάλου κωμικου ή αλλιώς όταν ο Χάρρυ Κλυν έχει κέφια...!

Παναθηναϊκός: Εμψυχώνει τον Αλαφούζο ο Χάρι ΚλυνΜε τον δικό του μοναδικό τρόπο ο γνωστός μας Χάρρυ Κλυν σχολιάζει τους... κυβερνητικούς σχεδιασμούς στην οικονομική κρίση και προσθέτει προτάσεις προς διευκόλυνση των κυβερνώντων..

* Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!

Δείτε το υπέροχο βίντεο και... μη χάνετε άλλο χρόνο από τη ζωή σας!

 Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας έγραψε και σκηνοθέτησε ένα βίντεο που μοιάζει με ταινία μικρού μήκους. Ένα πραγματικό διαμάντι που μας συγκίνησε με την αισιοδοξία και την ανθρωπιά του.


Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου:Άυτοκτόνησε και... δέχθηκε μήνυση για ζημιές που προξένησε!

Άυτοκτόνησε και... δέχθηκε μήνυση για ζημιές που προξένησε!Η οικογένεια του άτυχου άνδρα καλείται να πληρώσει 450 ευρώ
Συνέβη σε ένα προάστιο της Γένοβα στην Ιταλία και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου: 

Ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του και οι ένοικοι ζητούν αποζημίωση από την οικογένειά του γιατί κατά την πτώση του έσπασε το στέγαστρο του φωταγωγού!

Τα τρικ του μυαλού μας: Δείτε 4 παράξενα φαινόμενα!

diaforetiko.gr : thumb.php  600x337 Τα τρικ του μυαλού μας: Δείτε 4 παράξενα φαινόμενα!Τα μαγικά του εγκεφάλου μας
Πολλά πράγματα γίνονται στο μυαλό μας που δεν γνωρίζουμε. Χιλιάδες νεύρα λειτουργούν ρολόι!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Παίζει φλάουτο… χρησιμοποιώντας τα χέρια του! (βίντεο)

 20131102 neverojatnata rachna flejta na japonskiot muzichar mitsuhiro mori m ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Παίζει φλάουτο… χρησιμοποιώντας τα χέρια του! (βίντεο)Ο Mitsuhiro Mori είναι επαγγελματίας μουσικός και δεξιοτέχνης στο φλάουτο.
Μόνο που δεν παίζει με όργανο αλλά με τα χέρια του! Τι σημαίνει αυτό; Ο Mori φυσά αέρα στην παλάμη του και όποιος τον ακούσει μεκλειστάμάτια θα ορκιστεί ότι ακούει φλαουτίστα να παίζει μουσική με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.
Ο ταλαντούχος Mitsuhiro και ο φίλος του στο κολέγιο και πιανίστας Keisuke Usuda αποτελούν το ιδανικό ντουέτο που σπάει ταμεία όπου κι αν εμφανίζεται.

Μωρό ντυμένο τίγρης και μωρό-τίγρης συνθέτουν το πιο γλυκό βίντεο της εβδομάδας! Δείτε…

diaforetiko.gr : tiger10n 10 web 600x399 Μωρό ντυμένο τίγρης και μωρό τίγρης συνθέτουν το πιο γλυκό βίντεο της εβδομάδας! Δείτε...Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας πάντα τις τίγρεις και όλα τα αιλουροειδή ως αιμοβόρα, σαρκοφάγα ζώα, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι αν σε γνωρίσουν από μικρά αποκτούν αισθήματα και θέλουν απλώς να παίξουν.
Ένα αγόρι δύο χρονών βρέθηκε με τους γονείς του στο ζωολογικό κήπο στην Τακόμα, ντυμένο τίγρης και μπροστά στο χώρο που βρίσκονται οι αληθινές τίγρεις άρχισε να παίζει με το μικρό τιγράκι, με ένα τζάμι να τους χωρίζει.

Πρόστιμο τουλάχιστον 2500 ευρώ σε όποιον ανάψει τζάκι!

tzaki1 600x450 Πρόστιμο τουλάχιστον 2500 ευρώ σε όποιον ανάψει τζάκι!Το κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης, μαζί με την ακραία και ανεφάρμοστη απαγόρευση να καίνε εκ περιτροπής τζάκια και ξυλόσομπες, λόγω υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προβλέπει και την επιβολή χρηματικού προστίμου στους υποτιθέμενους παραβάτες. 

Οι πιο ΤΡΑΓΙΚΕΣ φωτογραφίες Ρώσων που ψάχνουν απεγνωσμένα σύντροφο!!!

Υπάρχει λόγος που οι μοναχικές καρδιές της Ρωσίας παραμένουν έτσι. Δεν ξέρουν το σωστό τρόπο για να προσελκuσουν κάποιον.

Γιατί αν δει κανείς τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουν στο διαδίκτυο για να βρουν σύντροφο, όχι μόνο δεν θα μπει στον πειpασμό, αλλά θα φύγει... τρέχοντας.

Απιστευτες Διαφημισεις ΒΙΝΤΕΟ!!!!!




Φοβερή φάρσα που θα μπορούσε να… κλείσει σπίτια! [βίντεο]

Φοβερή φάρσα που θα μπορούσε να… κλείσει σπίτια! [βίντεο]Πώς θα νιώθατε εσείς αν ο σύντροφος σας έβγαινε από το δοκιμαστήριο με κραγιόν στο λαιμό και πίσω του μια ξαναμμένη ξανθιά; Μια φοβερή φάρσα, που θα μπορούσε να… κλείσει σπίτια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια…

Καψαϊκίνη: Ιδιότητες, αδυνάτισμα και παρενέργειες

kokkines piperiesΗ καψαϊκίνη (capsaicin) είναι μια ουσία που περιέχεται στις κόκκινες πιπεριές (chili peppers) αλλά και σε μια ποικιλία πιπεριών και φυτών που ανήκουν στο γένος Capsicum (οικογένεια Solanaceae).
H ουσία έχει αναλγητικές ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα αυξάνοντας τον μεταβολισμό αλλά έχει και ορισμένες παρενέργειες,  η σημαντικότερη των οποίων είναι ότι αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του στομάχου.

Ατρόμητοι φωτογράφοι… ακροβατούν στο κενό!

Ατρόμητοι φωτογράφοι… ακροβατούν στο κενό!Ο φωτογράφος Tom Ryaboi συγκαταλέγεται σε αυτούς που η αδρεναλίνη του επιζητά διαρκώς να… χτυπά κόκκινο και η συγκίνηση τον παρακινεί να ανέβει όσο πιο ψηλά μπορεί, να σταθεί στην άκρη πανύψηλων κτηρίων και από εκεί να πατήσει το κλείστρο της μηχανής. Με έδρα το Τορόντο, ο φωτογράφος έχει πάθος με τα ύψη και ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τις ταράτσες των ουρανοξυστών. Από μικρός θυμάται να ανεβαίνει σε οροφές, σε μπαλκόνια, να κάθεται στις κουπαστές, στα κάγκελα και να θαυμάζει τον ορίζοντα.

ΓΡΑΔΑ BISTROT-RESTAURANT: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΛΙΔΗ

Για μια φορά ακόμη ο ταλαντούχος 

σεφ Βασίλης Καλλίδης επισκέφθηκε το αγαπημένο κατάστημα Καστοριανών και επισκεπτών 

της πόλης, ΓΡΑΔΑ BISTROT-RESTAURANT για τις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων 

αλλά και για να συναντήσει τα αδέρφια Τζένη Καπετανοπούλου και τον μοναδικό δικό

μας σεφ Κοσμά Καπετανόπουλο που είναι εκτός των άλλων και φίλοι του.Δείτε φωτογραφίες 

από την επίσκεψη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μυρμήγκια επιτίθονται και σκοτώνουν πύθωνα! (βίντεο)

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr 17 600x408 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μυρμήγκια επιτίθονται και σκοτώνουν πύθωνα! (βίντεο)Δείτε την απίστευτη μάχη μεταξύ μυρμηγκιών και ενός πύθωνα… που έχει άδοξο τέλος.
Δείτε το βίντεο:

Πώς θα αντιληφθείτε ότι τα ποτά είναι «μπόμπες»

diaforetiko.gr : hangover Πώς θα αντιληφθείτε ότι τα ποτά  είναι «μπόμπες»Μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με φίλους ξυπνήσατε με βαρύ κεφάλι, κακή διάθεση, ανακατωσούρα, προβλήματα στο στομάχι και χωρίς να θυμάστε όλα όσα έγιναν; Κατά πάσα πιθανότητα ήπιατε περισσότερο από όσο αντέχατε. Αν όμως ήπιατε μόνο ένα ποτηράκι και έχετε συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τότε πιθανόν το ποτό σας να ήταν «μπόμπα».
Ακολουθήστε τα παρακάτω κόλπα για να ανακαλύψετε το ύποπτο ποτό: