Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η επέλαση των iOS 7 παιχνιδιών με υποστήριξη ‘MFi’ χειριστηρίων ξεκίνησε…

gamecaseΔύο από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του App store, το Walking Dead [App store link - Τιμή: Δωρεάν] και το Bastion [App store link - Τιμή: 4,49€] αναβαθμίστηκαν σήμερα προσφέροντας υποστήριξη για τα πολυαναμενόμενα MFi (Made For iPhone/iPad/iPod touch) χειριστήρια που ήδη κάποιες εταιρείες έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν (βλ. Logitech και ClamCase δείχνουν τα πρώτα game controllers για το iOS 7):

15 πρωτότυποι τρόποι για να… ανανεώσετε το χώρο σας!

 15 πρωτότυποι τρόποι για να ανανεώσετε το χώρο σας!Έχουμε όλοι κάποια ιδέα για το πώς θα θέλαμε να είναι το σπίτι των ονείρων μας. Αυτό είναι σίγουρο. Καμία σημασία δεν έχει βέβαια το τι θα είναι ακριβώς αυτό που θα κάνει το σπίτι των ονείρων μας μοναδικό. 

Θαυματουργά τα ρόδια! Πολύτιμα για την υγεία μας!

Tης Kλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος

Το ρόδι ονομάζεται από πολλούς “κόκκινος χρυσός”, αφού μία πληθώρα ερευνητικών εργασιών αποδεικνύουν την υψηλή διατροφική του αξία. 

O Alpha εκπέμπει SOS!

O Alpha εκπέμπει SOS!Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!   Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 17:00, η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε 

VIDEO: Έτσι διαφήμιζαν τον φραπέ τη δεκαετία του '80

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι....

Συναυλία...μέσα στο νερό!

Σε μια πρωτότυπη ιδέα κατέφυγαν οι υπεύθυνοι ενός πολυθεματικού πάρκου με κυρίως θέμα τα ζώα και τη φύση στην Κίνα. Προσέλαβαν ένα ξεχωριστό συγκρότημα που παίζει μουσική μέσα στη θάλασσα.

Σε αυτό το ηφαίστειο αυτοκτόνησαν 1290 άνθρωποι - Δείτε γιατί!

Στις 11 Φεβρουαρίου του 1933, μια 21χρονη λεσβία φοιτήτρια ονόματι Κιγιόκο Ματσουμότο αυτοκτόνησε, πέφτοντας στον κρατήρα του ηφαιστείου Μιχάρα που δεσπόζει στη νήσο Ίζου Όσιμα.

Η Δήλωση του Α,Ρέμου που σόκαρε τους πάντες: " Mε ξέσκισε ο . . . "

Καλεσμένος στην εκπομπή της...Πόπης Τσαπανίδου στο STAR βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος. 

Τι είναι η ολιβίνη - Βρέθηκε μεγάλο κοίτασμα στη Χαλκιδική

http://www.ornament.gr/wp-content/uploads/2012/03/olivine.jpgΕνδείξεις για μεγάλο κοίτασμα ορυκτού ολιβίνη στη Βάβδο Χαλκιδικής 

Με τον όρο ολιβίνης (αγγλ. olivine) εννοείται ισόμορφη παράμιξη που προκύπτει από τα ορυκτά φορστερίτη (Mg2SiO4) και Φαϋαλίτη (Fe+22SiO4) και, επισήμως, δεν αποτελεί, ως παράμιξη, αυτοτελές ορυκτό. 

Τι μπορεί να κρύβει αυτή η βραχονησίδα έξω από τα Κύθηρα;

Τι μπορεί να κρύβει ένας ξερός βράχος που ορθώνεται μοναχικός στη μέση του πελάγους; Πολλά περισσότερα απ' ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ειδικά αν η φήμη του έχει φτάσει στα πέρατα της γης με τους τουρίστες να καταφτάνουν ανά δεκάδες για να θαυμάσουν το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του! 

Συνέλαβαν στην Καστοριά ειδικό φρουρό με μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο με μεγαλύτερη ποσότητα

Οι συλλήψεις έγιναν χθες στην Καστοριά. Ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει.

Το Μεγαλύτερο Όργιο Στον Κόσμο Θα Γίνει Τον Οκτώβριο


Στην πόλη Νόρκεπινγκ της Σουηδίας διοργανώνεται το μεγαλύτερο όργιο στον πλανήτη.

Ποια είναι η ολόγυμνη ξανθιά που ανέβηκε σε τραπέζι καφετέριας στη Γλυφάδα και έβριζε την Αστυνομία [βίντεο]

Γυναίκα μπήκε γυμνή σε καφετέρια στη Γλυφάδα και έσπαγε ποτήρια φωνάζοντας! (φωτος)Σοκ έχει προκαλέσει η πανέμορφη ξανθιά η οποία καθώς έπινε καφέ σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας πέταξε τα ρούχα της και σηκώθηκε σε τραπέζι καθυβρίζοντας την αστυνομία και τους παρευρισκόμενους.
Η όμορφη ξανθιά, είναι η Ε.Λ. Κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα, αναφέρει η Espresso.

Γιατί η ηχογραφημένη φωνή ακούγεται αλλιώτικη;

Αν έχει τύχει να ακούσεις τη φωνή σου ηχογραφημένη σε κάποιο μέσο, το πιθανότερο είναι ότι σου έχει φανεί πολύ παράξενη και διαφορετική από αυτό που ακούς καθημερινά την ώρα που μιλάς.