Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

9 φαγώσιμα που… καθαρίζουν το σπίτι!

perierga.gr - 9 φαγώσιμα που... καθαρίζουν το σπίτι!Αν ανοίξετε τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο σας όχι μόνο για να χορτάσετε αλλά και για... καθαριότητα!
Μπορεί να απορείτε τώρα αλλά όταν δείτε το ρύζι να… γυαλίζει τα βάζα σας και το ψωμί να… ξεσκονίζει τους πίνακές σας, θα αλλάξετε άποψη.

ΕΡΕΥΝΑ!!!Μόνο το 10% των κλόουν είναι δολοφόνοι ή παιδόφιλοι!!!

Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, έδειξε πως μόνο το 10% των κατ’ επάγγελμα κλόουν είναι στην πραγματικότητα μανιακοί δολοφόνοι, βιαστές ή παιδόφιλοι, καταρρίπτοντας την κοινή πεποίθηση για το αντίθετο. 

Ιστορίες ανεξάρτησίας: 10 πρόσφατες ανεξάρτητες ταινίες που πρέπει να δεις

Το καλοκαίρι παραδοσιακά κυριαρχούν τα μπλοκμπάστερ υπερθεάματα, όμως δεν είναι και μονόδρομος. Να 10 ανεξάρτητες ταινίες που αγαπήσαμε φέτος.
Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν πολύ καλό για τους υπερήρωες και τους λοιπούς υπερανθρώπους σε υπεράνθρωπες αποστολές εκκωφαντικής καταστροφής. 

Κανείς δεν έχει δώσει απάντηση 54 χρόνια μετά.

Πριν από 54 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το Φεβρουάριο του 1959 ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στα Ουράλια παραμένει ακόμη μέχρι σήμερα ανεξήγητο χωρίς κανείς να έχει κατορθώσει να δώσει μια πειστική απάντηση.

Εκπληκτική διαφήμιση: Ποτέ μην κρίνεις από την εμφάνιση

Εκπληκτική διαφήμιση: Ποτέ μην κρίνεις από την εμφάνισηΠρόκειται για μια διαφήμιση της μπύρας Carlsberg που καταρρίπτει τα στερεότυπα και μας υπενθυμίζει να μην κρίνουμε από το "εξώφυλλο ενός βιβλίου" αλλά από το περιεχόμενό του...

Δείτε πως οι χάκερς σας παρακολουθούν μέσω της smart TV !!

Όλα γίνονται εύκολα και απλά. Φανταστείτε πως οι χάκερς δεν είναι τίποτα μπροστά στον μεγάλο αδελφό που λέγεται ΚΡΑΤΟΣ - NWO.

Τελικά εσείς βλέπετε τηλεόραση ή η τηλεόραση βλέπει εσάς;;;

Δείτε το βίντεο:

Διάσημοι τρελοί που έγραψαν ιστορία

Από την αυγή της ανθρωπότητας, θα έλεγε κανείς, ο κόσμος ήταν γεμάτος από όλων των λογιών τις ψυχικές νόσους, με τους τρελούς να αντιμετωπίζονται με φόβο και καχυποψία.

Ό,τι πιο ντροπιαστικό μπορεί να συμβεί on air ! ΒΙΝΤΕΟ

Ουπς..Ντροπή...!!!
Μεγάλο ρεζιλίκι βρήκε την γυμνάστρια
Δείτε το βίντεο:

Η συμπεριφορά ενός ζευγαριού όταν πρωτογνωρίζεται, στους 12 μήνες και στα 10 χρόνια σχέσης - ΕΙΚΟΝΑ

Με μπόλικο χιούμορ
Χιουμοριστικός πίνακας που αποτυπώνει το πώς αλλάζει η σχέση ενός ζευγαριού από τον πρώτο μήνα στον ένα αλλά και στα 10 χρόνια.

DARBUKA LIVE SENSO & 1+1 SOL ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ