Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στο Παρίσι «βάζουν» μοναδικά έργα τέχνης στη θέση των υπαίθριων διαφημίσεων – Μαγική πόλη -Φωτογραφίες

Στο Παρίσι «βάζουν» μοναδικά έργα τέχνης στη θέση των υπαίθριων διαφημίσεων – Μαγική πόλη -ΦωτογραφίεςΣαστισμένα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν την εξάπλωση αντιγράφων σπουδαίων έργων τέχνης στους δρόμους του Παρισιού, εκεί όπου άλλοτε κυριαρχούσαν μεγάλες υπαίθριες διαφημίσεις. Πρόκειται για το εικαστικό project «Ω Θεέ μου, ποιος έκλεψε τις διαφημίσεις μου» του αινιγματικού εικαστικού και φωτογράφου, Etienne Lavie.

Το ισχυρότερο λέιζερ όλων των εποχών!

Δύο επαναστατικές τεχνολογίες λέιζερ κυριολεκτικά βγαλμένες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Οι δυνατότητές τους δεν είναι απλώς εκπληκτικές αλλά πραγματικά απίστευτες.

Το «απόλυτο» λέιζερ

Άσχημα τα νέα για το Σουμάχερ!

Δύο εβδομάδες αφότου οι γιατροί άρχισαν σταδιακά να ξυπνούν τον Μίκαελ Σουμάχερ,...ο θρύλος της Formula 1 εξακολουθεί να παραμένει σε κώμα, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έχει συχνά παρουσιάσει μόνο ανακλαστικές συσπάσεις από τη στιγμή που του μειώθηκε το αναισθητικο και δεν ανταποκρίνεται σε εκούσια ερεθίσματα.

Ο ανατριχιαστικός Θρύλος της Νύφης του Αγίου Νικολάου…

diaforetiko.gr : 20678 medium 600x375 Ο ανατριχιαστικός Θρύλος της Νύφης του Αγίου Νικολάου... Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Ο θρύλος της νύφης του Αγίου Νικολάου ξεκινάει εδώ και πολλά χρόνια απο την πόλη της Φλώρινας. Όταν πρωτοχτίστηκε ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου ένα νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

”Μόνος”|Ακούστε το teaser του νέου single του Νίκου Γκάνου

Ο Νίκος Γκάνος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο single! Ακούστε εδώ ένα δείγμα από τη νέα του αυτή δουλειά.
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας εκπλήσσει ευχάριστα παρουσιάζοντάς μας μία διαφορετική δουλειά, μια υπέροχη μπαλάντα.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Γκάνου έχει τον τίτλο ”Μόνος” και πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στα ραδιόφωνα την Δευτέρα 17/2. Μέχρι τότε πάρτε μία γεύση ακούγοντας το teaser του ”Μόνος”, του οποίου τη μουσική υπογράφουν οι Diveno – Tzio Melody και τους στίχους οι Βίκυ Γεροθόδωρου – Θωμάς Πάλλης.
Ακούστε εδώ το teaser, του νέου single του Νίκου Γκάνου

Όνειρα γλυκά... σε δωμάτια από ζάχαρη!

 Ένα ονειρικά ζαχαρένιο ξενοδοχείο δημιούργησε η ομάδα ζαχαροπλαστών της Tate & Lyle Sugars στο Λονδίνο. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου το "Cake Hotel" άνοιξε την καραμελένια πόρτα του στο κοινό για μια ημέρα μονάχα και προσέφερε διαμονή σε ένα ζευγάρι. Στολισμένο από φαγώσιμα μαξιλάρια, χαλιά και αμέτρητα διακοσμητικά, το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο με τα οχτώ διαφορετικά δωμάτια βρίσκεται στην οδό Dean, στην περιοχή Soho του Λονδίνου.

Φωτογράφος κάνει τα ζώα να μοιάζουν μαγικά! Ποτέ ξανά ο κόσμος της φύσης δεν ήταν τόσο αντιφατικός!

diaforetiko.gr : 542098 5 1236 600x450 Φωτογράφος κάνει τα ζώα να μοιάζουν μαγικά! Ποτέ ξανά ο κόσμος της φύσης δεν ήταν τόσο αντιφατικός! Φωτογράφος κάνει τα ζώα να μοιάζουν μαγικά 
Το 2005, ο Simen Johan ξεκίνησε τη σειρά φωτογραφιών και γλυπτικής με τίτλο “Until The Kingdom Comes”, στην οποία εμφανίζεται ο φυσικός κόσμος, ταυτόχρονα οικείος αλλά και απόκοσμος.
Για να δημιουργήσει αυτό το αντιφατικό αποτέλεσμα, o Johan δημιούργησε πολύπλοκες ψηφιακές κατασκευές, τοποθετώντας φωτογραφίες ζώων που τράβηξε απ’ όλο τον κόσμο, σε νέα περιβάλλοντα από άλλες φωτογραφίες.

Κέρδη… ΣΟΚ: – Τίναξε το “Πάμε Στοίχημα” στον αέρα!

diaforetiko.gr : kopela 240x180 Κέρδη… ΣΟΚ: – Τίναξε το Πάμε Στοίχημα στον αέρα!Το ποσό των 64.486,59 ευρώ κέρδισε τυχερός στο ΠΑΜΕ Στοίχημα σε δύο δελτία.
Έξι επιλογές, ήταν αρκετές για να αλλάξουν τη ζωή ενός φίλου του Πάμε Στοίχημα, καθώς ποντάροντας συνολικά 174 ευρώ, κατάφερε να βγάλει κέρδος 64.486,59 ευρώ.
Αυτό γιατί έπιασε και τα έξι σημεία, όπου υπήρχαν μεγάλες αποδόσεις.
Δείτε τους αγώνες που κέρδισε…

Αερας Θεσσαλονικης στη Γλυφαδα!!!!

 ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ DORSIA ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΚΑΦΕ,ΠΟΤΑ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ SUSHI....... ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!