Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ

Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά την κόρη του [ΒΙΝΤΕΟ]

%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%92%CE%91%CE%A3 Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά την κόρη του [ΒΙΝΤΕΟ]Με τον κόρη του Αναστασία αγκαλιά και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς, ξεσήκωσε το κοινό στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα στη χθεσινή του συναυλία.

Κωδικός «Ξένιος Ζευς»: 4.900 προσαγωγές-1.130 συλλήψεις

4d8b2101b080c32fcbfc8b0fcd87f3b7 XL Κωδικός «Ξένιος Ζευς»: 4.900 προσαγωγές 1.130 συλλήψειςΣε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό παράνομων λαθρομετανστών. Πολλοί από αυτούς γυρίζουν σπίτι τους…

Το πιο οικονομικό πλυντήριο ρούχων με κόστος μόλις 40 δολάρια... (pics)

H συσκευή αυτή ονομάζεται GiraDora και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στις αναπτυσσόμενες χώρες αφού δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. Το κόστος αυτής της εφευρετικής συσκευής είναι μόλις 40 δολάρια.

Sideboobs - Βγάζει μάτια... η θέα απ' τα πλάγια

Η αλλαγή οπτικής μπορεί να βοηθήσει πολλές φορές να δεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Και αυτό δεν αφορά μόνο θεωρητικά ζητήματα, αλλά εφαρμόζεται και σε πολλά άλλα πράγματα... Από μια τέτοια αλλαγή οπτικής προέρχεται και ο όρος «sideboobs».   Απολαύστε ακόμη ένα επεισόδιο αυτής της συλλογής, πιο καυτό απ' όλα τα προηγούμενα...

Λονδίνο 2012

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η τελετή έναρξης, που άγγιξε ...την τελειότητα.
Η πιο ειλικρινής τελετή, που θα μπορούσαν να κάνουν οι Άγγλοι.
Η τελευταία δεξίωση μιας "ξεπεσμένης" αριστοκράτισσας.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στην Κύμη



Mε αίμα βάφτηκε νωρίς το απόγευμα ο δρόμος στην Πλατάνα της Kύμης, όπουσημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο.

Είχε για παρέα έναν... βόα!

Σοκ προκάλεσε στη μητέρα δυο παιδιών, όταν είδε έναν βόα να της κάνει... παρέα στο μπάνιο, αφού... βολεύτηκε πάνω στο καλοριφέρ!

Πολίτης εναντίον ληστών

Με απίστευτη άνεση και θράσος, δύο αλλοδαποί 41 και 39 ετών, αποφάσισαν να αδειάσουν την αποθήκη σιδηρών ενός 59χρονου Έλληνα στο Τυμπάκι στην Κρήτη.

Ο μεγαλύτερος κερατάς του κόσμου…

Και το όνομα αυτού Lurch. Ο μεγαλύτερος κερατάς του κόσμου έχει κέρατα μήκους...
92 εκατοστών τα οποία ζυγίζουν 50 κιλά το καθένα, και όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος αποτελεί την ατραξιόν στο καταφύγιο ζώων όπου ζει.. Αγαπημένη ασχολία του δημοφιλή ταύρου είναι να κάνει τον σωματοφύλακα ενός κουτσού αλόγου, το οποίο ενοχλούν τα υπόλοιπα άλογα της φάρμας. Θαυμάστε τον στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Facebook Stories

Facebook StoriesΠρόκειται για μια νέα υπηρεσία όπου οι χρήστες
θα μπορούν να διαβάζουν, αλλά και να μοιράζονται ενδιαφέρουσες ιστορίες. Κάθε μήνα θα υπάρχει και ένα διαφορετικό θέμα, Θα περιλαμβάνει ακόμη έναν κατάλογο με προτεινόμενα βιβλία και μουσική, που θα έχουν άμεση σχέση με το θέμα του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, για να δούμε!

«Ο καλός χρυσαυγίτης δεν βλέπει τουρκικά σίριαλ»

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος,σκοπεύει να εκδώσει ακόμα και οδηγία ζητώντας από τους βουλευτές του και τα μέλη του κόμματος να μην παρακολουθούν τις τουρκικές σαπουνόπερες καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για «πολιτισμική εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Tι λένε τα ζώδια όταν είναι ερωτευμένα;

Τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς τα γλυκόλογα και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις; Όλοι οι ερωτευμένοι λένε και υπόσχονται. Όμως τα εννοούν; Εξαρτάται από το ζώδιο...

Το διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα διαχρονικό αλλά μπορείτε να προτιμάτε διαφορετικές αποχρώσεις αντί της καθιερωμένης άσπρης γραμμής. Πώς θα το πετύχετε;

Ποιά διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε αυτά τα παπούτσια- υπερπαραγωγή??

Ποιά διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε αυτά τα παπούτσια- υπερπαραγωγή??Με την πρώτη ματιά το πιο πιθανό είναι να πηγαίνει το μυαλό σας στην εκκεντρική και πρωτότυπη Lady Gaga αλλά κάνετε λάθος....

Δείτε Πως Θα Μαθαίνουν Να Γράφουν Τα Ελληνόπουλα Της Πέμπτης Και Έκτης Δημοτικού Από Τον Σεπτέμβριο!!

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που έχουν ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, ιδού πώς θα μαθαίνουν να γράφουν τα ελληνόπουλα της πέμπτης και έκτης δημοτικού από τον Σεπτέμβριο:

Ομολόγησε Ο 21χρονος Για Την Κακοποίηση Της 15χρονης Στην Πάρο (Video)

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον, μετά την ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA του νεαρού με εκείνα που βρέθηκαν στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης Μυρτώς.

Η Τζούλια δεν λέγεται πλέον Αλεξανδράτου!

Η Τζούλια… δεν υπάρχει πια. Τουλάχιστον όχι ως Αλεξανδράτου. Ναι, η εθνική μας πορνοστάρ άλλαξε όνομα. Φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της!

Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που βλέπετε;

Είναι σχεδόν αδύνατον να φανταστεί κάποιος τι ''κρύβετε'' πίσω από αυτήν την εικόνα..