Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Ιουνίου 2012

"Ιδανική για επενδύσεις η Ελλάδα"

Διαβάστε τι αναφέρει η έκθεση της Ernst and Young για τις επενδύσεις σε ενεργειακούς τομείς στην Ελλάδα. Βλέπει πολλές ευκαιρίες στη χώρα μας

Συναγερμός στις χώρες των G7-G20

Οι Κεντρικές Τράπεζες σημαντικών οικονομικών του πλανήτη είναι «σε ύψιστη ετοιμότητα», να δράσουν κατευνάζοντας τα πνεύματα στις χρηματαγορές και αποτρέποντας τα οξέα προβλήματα για τον τραπεζικό τομέα, εάν του αποτελέσματος στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές επακολουθήσει αναστάτωση, δήλωσαν ανωνύμως σήμερα στο Ρόιτερς εκπρόσωποι του G20, που συνενώνει ανεπτυγμένες με αναπτυσσόμενες οικονομίες.

SENSO PHOTOGRAPHY No1 FOTO

Νικήτρια φωτογραφία της Πέμπτης είναι αυτήν! Κερδησατε το μπουκάλι το μακιγιάζ και την κομωση!!!!!!

Δύο δολοφονίες σε μία ημέρα στην Κόρινθο


Ο ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει έξυπνα τη ΝΔ στην κυβέρνηση.

Η ανυπομονησία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ για ανάληψη της εξουσίας, και η θεσιλαγνεία της, δεν την αφήνουν να δει τι ακριβώς την περιμένει.

10+1 συμβουλές για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα!



Οι αναγνώστριες του shape.gr ζητούν επίμονα από την Ελένη Πετρουλάκη Ivic να τους αποκαλύψει τα μυστικά της για κορμί δίχως κυτταρίτιδα.
Ιδού λοιπόν τα 10+1 κλειδιά της Ελένης!

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Καστοριά (Βίντεο) Συναντηση με κυριο Παπανδρεου (((ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ)))



Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Καστοριά,

Δείτε βίντεο:

Πολιτική Μοιραστείτε inShare0 Αποστολή άρθρου Επικοινωνία με συντάκτηΕκτύπωσηΑγαπημένα Σχόλια Α. Τσίπρας: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ας σταματήσει η κινδυνολογία

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη δεν θα διακόψει την χρηματοδότηση της Ελλάδας και πως η χώρα μας δεν πρόκειται να αποπεμφθεί από την ευρωζώνη εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg.

Βρετανικός Τύπος: Καμία αλλαγή στους στόχους του μνημονίου

Οι πιστωτές της Ελλάδας λένε ότι θα εξέταζαν μόνο μικρές εκπτώσεις στο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας μετά τις εκλογές της Κυριακής, γράφει η εφημερίδα Financial Times επικαλούμενη ανώτερους αξιωματούχους σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Ο πολυγραφότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος χτύπησε ξανά! Στο blog του επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα γράφοντας μεταξύ άλλων:


Στην Πάτρα δεν ψηφίζουν ΠαΣοΚ για να χάσει την έδρα ο ΓΑΠ

Από μια κλωστή κρέμεται η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στο νομό Αχαΐας καθώς εκτιμάται πως αν το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώσει ποσοστό κάτω από 11% δεν θα στείλει κανέναν εκπρόσωπό του στη Βουλή.

Overseas Highway: Οδηγώντας πάνω στον ωκεανό!

Ο δρόμος Overseas Highway συνδέει τα Florida Keys, ένα αρχιπέλαγος 1.700 νησιών που εκτείνεται βορειοδυτικά της Φλόριντα, με την ηπειρωτική χώρα, μετά από μία εκπληκτική διαδρομή τεσσάρων περίπου ωρών πάνω από τον ωκεανό!

Διαβάστε τι έγραφε το 1872 ο Νίτσε για τους Ελληνες!

Κανείς δεν ανακάλυψε το κώνειο που θα τον απαλλάξει από τους Έλληνες έγραφε το 1872 ο Γερμανός φιλόσοφος

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για «φρουτάκια» στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-06-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, τέσσερεις (4) ημεδαποί (73, 65, 53 και 44 χρονών) ενώ αναζητείται μία 45χρονη ημεδαπή, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. 

Ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπέος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Άνω των 5.000 οι Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στη Γερμανία

Μαζικά εγκαταλείπουν τη χώρα μας οι Έλληνες επιστήμονες λόγω οικονομικής κρίσης. Διαβάστε αναλυτικά τι δείχνουν τα στοιχεία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ




Ο 24χρονος Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας πολύ γνωστός πρωταθλητής του στίβου (στα 100μ) με 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια και πολλές άλλες διακρίσεις. Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν ο Δρομέας των Ολυμπιακών πόλεων.

Είναι πολλές οι οφειλές…

Πάνω από 20 εκατ. ευρώ οφείλει το κράτος στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ως αποζημίωση για τα δρομολόγια που πραγματοποιούν υπό καθεστώς δημόσιας υπηρεσίας (άγονες γραμμές).

Στήριξη ΓΣΕΕ στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Σύσκεψη με θέμα τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και τον καθορισμό κοινού αγώνα είχαν σήμερα αντιπρόσωποι της ΓΣΕΕ και των σωματείων των εργαζομένων στα εργοστάσια της επιχείρησης.

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε δεσμό με παντρεμένη

Είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και έχει χαρίσει άπλετο γέλιο κατά τη διάρκεια.
της καριέρας του στο θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό.

Άγριο κυνήγι όσων δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

500.000 ονόματα, μια τεράστια λίστα πολιτών που δεν πλήρωσε το χαράτσι έστειλε η ΔΕΗ στο υπουργείο Οικονομικών ώστε πλέον να πληρωθεί μέσω των εφοριών.
Ουσιαστικά πλέον πρόκειται για χρέος προς το κράτος το οποίο χειρίζεται η 

Τέρμα τα ελληνικά κανάλια στην Αυστραλία


 Επίσημα πλέον, με ανακοίνωσή της, η τηλεοπτική πλατφόρμα Ubi World TV, από όπου μεταδίδονταν και τα προγράμματα ελληνικών καναλιών στην Αυστραλία, διακόπτει τη λειτουργία της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία τελεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης. Μια από τις λύσεις που εξετάζονται είναι και η μεμονωμένη πώληση των καναλιών. Δηλαδή, τα ελληνικά σε ξεχωριστό ιδιοκτήτη, τα αραβικά σε άλλον και ούτω καθεξής.

Σεισμική δόνηση 5R στην Τουρκία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 08.56 στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5 χλμ. και το επίκεντρό του 3 χλμ. νοτιοδυτικά της επαρχίας Σιρνάκ.

Ένα βήμα πριν από το κλείσιμο η ΛΑΡΚΟ – Καταγγελία σωματείων για ξεπούλημα – Στο δρόμο 150 εργαζόμενοι σε Σέρβια και Καστοριά

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η ΛΑΡΚΟ, η οποία οδηγείται σε κλείσιμο με μεθοδεύσεις της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, με συνέπεια να μείνουν στο δρόμο περί τους 1.000 εργαζόμενους σε όλη τη χώρα. Το κατώφλι της ανεργίας περνούν και οι 50 μόνιμοι εργαζόμενοι της εταιρίας σε Σέρβια και Ιεροπηγή Καστοριάς, αλλά και άλλοι 100 εργαζόμενοι που δραστηριοποιούνται στην...εταιρία μέσω εργολάβων.

Οι γιατροί πρέπει να ειλικρινείς σχετικά με... το θάνατο

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται το «τέλος του ταξιδιού»

Ο Καθηγητής Mayur Lakhani, πρόεδρος του Dying Matters Coalition,στη Βρετανία, προτρέπει τους γιατρούς να είναι περισσότερο ανοιχτοί και ειλικρινείς όσον αφορά την προετοιμασία των ασθενών και της οικογένειάς τους για το τέλος του ταξιδιού.

Επιστολή ΦΩΤΙΑ του ανθρώπου που έγραφε τους λόγους: Ήξερες Παπανδρέου. Κατέστρεψες την Ελλάδα

Η επιστολή που «καίει» τον ΓΑΠ

Οι 10 καλύτερες Μ της ιστορίας

                    Η M Series της BMW δεν θέλει συστάσεις!

Ένα top 10 με τα ωραιότερα και γρηγορότερα «πυραυλάκια» της BMW...To τμήμα M GmbH της BMW γιόρτασε πρόσφατα τα 40 χρόνια λειτουργίας του. Και τι χρόνια ήταν αυτά! Γεμάτα αμαξάκια με ασύγκριτες επιδόσεις.

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μενεγάκη είναι Τσαντιριώτισσα»

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ συγκινημένος και ανέφερε πως τον στεναχωρεί που τελείωσαν οι εκπομπές του πριν τις επαναληπτικές εκλογές αλλά τον Οκτώβρη θα επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας.

Miss Tourism για το 2012 είναι η…

Η βραδιά διοργανώθηκε στο bar restaurant «Villa Mercedes» και την παρουσίαση είχε αναλάβει το μοντέλο, Στέλλα Γιαμπουρά. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος κορίτσια ηλικίας 15-24 ετών, που ζουν στην Ελλάδα και έχουν ύψος πάνω από 1,68. 

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον μικρό Άλεξ


Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μία φορά το θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ, αφού σήμερα είναι η δίκη του παππού των δύο Ελληνόπουλων, που εμπλέκονται στην μυστηριώδη υπόθεση.
 

Τα πιο fail φορέματα για την τελετή αποφοίτησης...


Για πολλούς από εμάς η μέρα της αποφοίτησης είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα στη ζωή μας που τη θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή. Κάποιοι όμως, έχουν φανταστεί την ημέρα αυτή ως κάτι τελείως διαφορετικό, φορώντας ρούχα που δεν μένουν απαρατήρητα. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε...

Όταν οι αστραπές συναντούν τα ηφαίστεια

Εντυπωσιακές εικόνες από Ισλανδία και Ινδονησία

Τα ηφαίστεια και οι αστραπές μπορούν να προσφέρουν πολύ όμορφο θέαμα από μόνα τους. Σκεφτείτε όμως τι μπορεί να γίνει όταν μία φωτογραφία περιλαμβάνει και τα δύο μαζί. Οι εικόνες αυτές, που δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, έχουν τραβηχτεί σε ηφαίστεια της Ισλανδίας και της Ινδονησίας.

Επιμελητήριο Καστοριάς προς γουνοποιούς: Προσοχή στους κλέφτες!

Οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις του Νομού Καστοριάς , όπως όλοι θυμόμαστε, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2011 ήταν στο στόχαστρο ένοπλων ληστειών που στιγμάτισαν-κοινωνικά και οικονομικά-την τοπική μας κοινωνία.

«Δεν αισθάνομαι sexy»


 Ο Ορέστης Τζιόβας ξεκαθάρισε πως παρά τις εκδηλώσεις θαυμασμού για την εξωτερική του εμφάνιση από τις θαυμάστριες του, δεν αισθάνεται sexy.

Ανησυχία Η.Π.Α. για την πώληση κινεζικών εκτοξευτήρων στη Β. Κορέα


 Την έντονη ανησυχία της για την πιθανή παράδοση οχημάτων εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων στη Β. Κορέα εξέφρασε την Τετάρτη η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας, Ασάχι Σιμπούν.

UFO πάνω από Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ και άλλες γειτονικές χώρες (video)


Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου στην ιστοσελίδα 24h.com.cy και παρουσιάζεται αυτούσιο παρακάτω:
Αυξάνονται οι αναφορές  πολιτών, για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Κάτοικοι από την Λάρνακα, την Πάφο  και τη Λεμεσό, έκαναν λόγο για ένα μεγάλο φώς το οποίο...

Δε μπορείτε να φανταστείτε τι φοράει η κοπέλα...

Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι ανάλογο.

Εκτελούνται κανονικά οι συνταγές από το πρωί σε όλα τα φαρμακεία


Aπό το πρωί οι ασφαλισμένοι μπορούν κανονικά να πηγαίνουν στα φαρμακεία και να εκτελούν τις συνταγές με τον ΕΟΠΥΥ
Μικρά ανθρώπινα δράματα ξετυλίχτηκαν στα φαρμακεία, στη διάρκεια του 20ήμερου εμπάργκο...  VIDEO!!!!!!!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14/6;



Τα Ζώδια Σήμερα 14 Ιουνίου 2012