Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οι 10 χειρότερες καταστροφές αερόπλοιων στην ιστορία

Φανταστείτε να βρίσκεστε χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, περνώντας μέσα από τα σύννεφα σχετικά αργά σαν να αιωρείστε. 
Έτσι ήταν τα αεροπορικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής των μεγάλων αερόπλοιων. Στις αρχές του 20ου αιώνα, αυτά τα μεγαθήρια κυβερνούσαν στους αιθέρες και όμως πάντα θα συνδέονται με καταστροφές.

Απίθανες αγγελίες!!!

Σας παρουσιάζουμε ορισμένες απίθανες αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές εφημερίδες!

Πως Ήταν Στο Παρελθόν Τα Προφυλακτικά

Η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν προοδεύσει και στις περισσότερες περιπτώσεις κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Τρομακτικό σόου στο «Πηγάδι του Θανάτου»!

perierga.gr - Το τρομακτικό σόου στο "Πηγάδι του Θανάτου"!Το τρομακτικό «Πηγάδι του Θανάτου» ή «Τείχος του Θανάτου», όπως είναι γνωστό ανάμεσα στους λάτρεις του κινδύνου, είναι ένας επικίνδυνος «αγώνας» που διεξάγεται με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα στο Νέο Δελχί της Ινδίας και 

Τι διαφέρει η ημικρανία από τον απλό πονοκέφαλο

Οι περιστασιακοί πονοκέφαλοι είναι κάτι φυσιολογικό και είναι μάλλον απίθανο να αποτελούν σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενοι πονοκέφαλοι δεν είναι φυσιολογικοί και συνήθως προκαλούνται από μια 

Σοκ για τη Δέσποινα Καμπούρη από θανατηφόρο δυστύχημα!

Ιδιαίτερα σοκαρισμένη δηλώνει η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, η οποία χθες βράδυ έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Οδό!

Ο πιο χαζός απατεώνας όλων των εποχών

Ένας μάλλον όχι και τόσο επιτυχημένος κλέφτης συνελήφθη... καθώς είχε δημιουργήσει μια ψεύτικη ταυτότητα, χρησιμοποιώντας την φωτογραφία του ηθοποιού Τζακ Νίκολσον!

ΣΟΚ : Σκοτώθηκε Έλληνας ηθοποιός απο νταλήκα - Τον άφησαν αβοήθητο!

Τα νέα είναι δυστυχώς πολύ άσχημα. Ο μόλις 31 έτους Σοφοκλής Κωστούλας που έγινε πέρυσι γνωστός ευρύτερα απο τη συμμετοχή του σε σίριαλ του ΑΝΤ1 έφυγε απο τη ζωή πριν λίγη ώρα. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον 

Όταν τα ζώα «αράζουν» σαν άνθρωποι!

perierga.gr - Όταν τα ζώα "αράζουν" σαν άνθρωποι!Πόσοι άνθρωποι καθημερινά γίνονται… ζώα στη συμπεριφορά και στις πράξεις τους; Ουκ ολίγοι! Κι αυτό, βέβαια, δεν είναι ούτε ασυνήθιστο αλλά ούτε και αστείο. Το αντίθετο, μάλιστα! Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις όπου οι 

Τέλος το πάρτυ των υπαλλήλων της Βουλής – Έξαλλοι εκείνοι απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ψηφοφορία στη Βουλή

 Οι υπάλληλοι της Βουλής επιχείρησαν να κόψουν τη ζωντανή μετάδοση στο κανάλι της Βουλής
Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου μετά την κατάθεση διάταξης από τον υπουργό ΟικονομικώνΓιάννη Στουρνάρα  η οποία εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

Eκατό με Διακόσιες χιλιάδες κόσμου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα ξεπερνάει σε όγκο οποιαδήποτε άλλη διαδήλωση. Το μοναδικό τροχοπέδη αυτή τη στιγμή είναι η βροχή που έχει αρχίσει να πέφτει πράγμα το οποίο δε φαίνεται κιόλας να πτοεί το ηθικό των συγκεντρωμένων.

Η ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Συμπληρώνονται 34 χρόνια από την υπόθεση «Κωσταλέξι». Τριάντα...

Σοκ: Καίνε ζωντανούς ηλικιωμένους για να τους πάρουν τη γη!

Τρομακτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι στις..
ακτές του Ινδικού Ωκεανού στην Κένυα από τη στιγμή που κάποιοι επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την περιοχή και οι συγγενείς καίνε ηλικιωμένους για να τους πάρουν τη γη και να την πουλήσουν!

Εξαφθοριούχο θείο: Το αέριο που κάνει τη φωνή να βγαίνει κατευθείαν απ'την κόλαση!!!!VIDEO



Γλώσσα του σώματος: 6 κινήσεις για σωστό φλερτ

“Η γλώσσα του σώματος βρίσκεται στον πυρήνα της γνωριμίας μας με έναν άνθρωπο. Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον στέλνουμε σήματα, και αυτός μας απαντάει ανάλογα” λέει η... Tonya Reiman, ειδική στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέας του βιβλίου The Body Language of Dating.

Οι πιο επικίνδυνες γειτονιές στον κόσμο

perierga.gr- Οι πιο επικίνδυνες γειτονιές του κόσμουΓειτονιές με συμμορίες ναρκωτικών, θρησκευτικές και ρατσιστικές ομάδες αλλά και με κατοίκους που ζουν στα όρια της φτώχιας, 

Επέστρεψε στην Ελλάδα και φιλιέται στη μέση του δρόμου..

Οι διακοπές της Τζούλιας Αλεξανδράτου έλαβαν τέλος..

Απόφαση σοκ: Γκρεμίζουν ό,τι θυμίζει Ελλάδα στην Πόλη

Με το πρόσχημα του εξωραϊσμού και της αναβάθμισης κατεδαφίζονται και τα τελευταία ελληνικά κτίσματα στην Πόλη, με απόφαση «κατεπείγουσας απαλλοτρίωσης».
Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το Τουρκικό υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται σε «επείγουσα απαλλοτρίωση» που...

Το υπέρλαμπρο «Πάρκο του Φωτός»!

perierga.gr - Το υπέρλαμπρο "Πάρκο του Φωτός"!Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου τα πάντα φωτίζονται στο θεματικό πάρκο «Nabana no Sato», που βρίσκεται στην πόλη Kuwana της Ιαπωνίας, δημιουργώντας μοναδικές εικόνες, συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών από όλα τα μέρη της χώρας.

H "μυστηριώδης" εφημερίδα....... (pics)

Δείτε γιατί παρακάτω....

Αυτή η εφημερίδα χρησιμοποιείται σε τηλεοπτικές σειρές εδώ και πάνω από 20 χρόνια!!Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

Τί θα ήθελε να ακούσει ένας άντρας από τη σύντροφό του!

perierga.gr - Αυτά που θέλουν οι άντρες να λένε οι γυναίκες!Η ζωή σε μια σχέση μέσα από τη φαντασία και τα αντρικά στερεότυπα. Ακόμη κι αν δεν αποτελούν πραγματική επιθυμία για τους περισσότερους άντρες είμαστε σίγουροι ότι μερικές από τις παρακάτω φράσεις τουλάχιστον δεν θα τους δυσαρεστούσαν. Επειδή και η καθημεριωότητα θέλει χιούμορ, να τί θα ήθελε ένας άντρας να ακούσει από τη σύντροφό του.

ΟΙ ΣΕΞΙ ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΟ «ΠΡΩΙΝΟ MOU»

ΟΙ ΣΕΞΙ ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΟ «ΠΡΩΙΝΟ MOU»Ποιος μπορεί να της αντισταθεί με καυτό σορτς ξαπλωμένη στα βράχια, να κάνει πως φωτογραφίζει τη φύση; Οέο;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ; ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ; ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΜισή απάντηση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό!
Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού Mou» και τη Σάσα Σταμάτη, έδειξε πως έχει αλλεργία στο θέμα γάμος. Ωστόσο, όταν η συζήτηση πήγε στο παιδί, εκεί κάπως άλλαξε το ύφος του. «Δε μου πάει ο γάμος. Είναι ταλαιπωρία. Το παιδί είναι που μένει», είπε και μας σιγούρεψε πως 

Το άπλωμα μέσα στο σπίτι κάνει κακό στην υγεία!

perierga.gr - Το άπλωμα μέσα στο σπίτι κάνει κακό στην υγεία!Μια νέα έρευνα στη Σκωτία υποστηρίζει ότι το να απλώνουμε τα πλυμμένα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού για να στεγνώσουν είναι μια 

Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο!

long-hair

Αν θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν με γρήγορους ρυθμούς ακολουθήστε αυτά τα μυστικά.




Αλτσχάιμερ: Διάγνωση δύο δεκαετίες πριν εκδηλωθεί

Η νόσος Αλτσχάιμερ μπορούν να διαγνωστεί στον εγκέφαλο τουλάχιστον δύο δεκαετίες πριν εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Το εύρημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, διότι η πρώιμη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ θεωρείται ζωτικής σημασίας για τον περιορισμό των βλαβών που προκαλεί στη μνήμη και στην σκέψη.

Zυμαρικα με τονο και καπαρη μεσα σε λευκη σαλτσα κρασιου


Υλικά:για 2 ατομα

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο;

Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε
ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.

Ο Ρόμνεϊ κερδίζει την Ιντιάνα, ο Ομπάμα το Βερμόντ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ κερδίζει την πολιτεία της Ιντιάνα, σύμφωνα με εκτιμήσεις τεσσάρων τηλεοπτικών δικτύων. 

Η Κιβωτός της Διαθήκης βρίσκεται στην Αιθιοπία και ίσως ο κόσμος την αντικρίσει για πρώτη φορά;

Με τρομερό ενδιαφέρον διαβάσαμε την αναφορά της...
Daily Mail. H ταλαιπωρημένη οροφή σε ένα μικρό, οθρόδοξο εκκλησάκι στην Αιθιοπία είναι η αφορμή να αποκαλυφθεί στο
ευρύτερο κοινό η Κιβωτός της Διαθήκης που, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, έχει μέσα της τις δύο πέτρινες επιγραφές με τις 10 εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή.

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίζεται ο Π. Σαξώνης

Αποφυλακίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης, ο βασικός κατηγορούμενος για το οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαξώνης.

Εξαγοράσιμες πλέον οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια

ά έ  έ ά έ έ όΟι ποινές φυλάκισης μέχρι τα πέντε χρόνια θα είναι πλέον εξαγοράσιμες, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται την Τετάρτη στη Βουλή.
Ειδικότερα, η σχετική διάταξη
προβλέπει ότι οι ποινές μέχρι ένα έτος μετατρέπονται σε χρηματικές ή
πρόστιμο
.


Πως γίνεται όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί να γερνάμε και οι διάσημες να μένουν ίδιες στο πέρασμα του χρόνου?

Όλες οι διάσημες δηλώνουν πως το μυστικό της ομορφιάς τους είναι ότι πίνουν πολύ νερό και τρώνε υγιεινά....
εσείς το πιστεύετε?

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ- ΚΟΜΜΑΤΟΙ ΤΗΣ VICTORIA SECRET!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ- ΚΟΜΜΑΤΟΙ ΤΗΣ VICTORIA SECRET! Ένα λευκό κορμί και ένα σοκολατί είναι τα νέα αποκτήματα του οίκου εσωρούχων Victoria Secret.

Ένας στρίπερ ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη για το 2012! (pics)

Ένας στρίπερ ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη για το 2012! (pics)

Oνομάζεται Τσάνινγκ Τειτουμ και είναι 32 ετών!

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ απο 26/11 εως 30/11

  Δείτε το πρόγραμμα

Τρόμος: Δείτε τι θα συμβεί στην κοπέλα μέσα στη θάλασσα! (vid)

Τρόμος: Δείτε τι θα συμβεί στην κοπέλα μέσα στη θάλασσα! (vid)Στην αρχή όλα φαίνονταν τόσο ήρεμα που όλοι θα ζήλευαν να είναι στη θέση της κοπλέας μέσα στη θάλασσα λίγο έξω από την Καλιφόρνια, και πιο συγκεκριμένα στη Santa Cruz!
Δείτε το βίντεο: 

Νέα καταιγίδα απειλεί τη Νέα Υόρκη

Νέα καταιγίδα απειλεί τη Νέα Υόρκη

Κλείνουν τα πάρκα και οι παραλίες με εντολή του δημάρχου

Τα πάρκα και οι παραλίες στη Νέα Υόρκη θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον ένα 24ωρο από αύριο το μεσημέρι και μετά, καθώς μια νέα καταιγίδα πλησιάζει την πόλη, μία εβδομάδα μετά την τροπική καταιγίδα Σάντι που έπληξε την περιοχή, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η δύναμη της χειραψίας

Η δύναμη της χειραψίας

Διαμορφώνει την καλή πρώτη εντύπωση

Μια νέα έρευνα έρχεται να προσκομίσει επιστημονικές αποδείξεις σε κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ενστικτωδώς. 

Αντίτιμο 25 ευρώ για εισαγωγή σε νοσοκομείο επιβάλλει το νέο μνημόνιο από το 2014

Στο τσουνάμι περικοπών που προβλέπει το νέο μνημόνιο περιλαμβάνονται και δύο νέα χαράτσια για τους ασφαλισμένους με ισχύ, όμως, από 1/1/2014. Από την ημερομηνία αυτή «ορίζεται η εκ μέρους των ασθενών καταβολή υπέρ του 

Pitbull επιτέθηκε σε αστυνομικούς...ΒΙΝΤΕΟ

δείτε το...