Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!

 Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.
Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο. Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί πρόσεχα την ώρα των αρχαίων.
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα…

Τατουάζ που σοκάρουν-ΒΙΝΤΕΟ

Προκαλούν κυριολεκτικά σοκ τα εκθέματα στην έκθεση τατουάζ full body που διεξάγεται στην Βενεζουέλα...









Εκεί έχουν κάνει την εμφάνισή τους άνθρωποι από όλο τον κόσμο όπου το σώμα τους από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι σχεδιασμένο από διάφορα τατουάζ, ενώ άλλοι έχουν προχωρήσει μέχρι και στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων στο πρόσωπό τους για να μοιάζουν στους ήρωες που έχουν αποφασίσει για μια ολόκληρη ζωή να μιμούνται.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ..

30/01/2014 PHOTOGRAPHY PARTY στο BOUDOIR CLUB!!!!!!!!!

 30/01/2014 PHOTOGRAPHY PARTY στο BOUDOIR CLUB!!!!!!!!!

Παίρνουν την πρώτη κατοικία εγγυήτριας δανειολήπτη!

diaforetiko.gr : spiti lefkada sfyri Παίρνουν την πρώτη κατοικία εγγυήτριας δανειολήπτη!Τράπεζα έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης για την πρώτη κατοικία πενταμελούς οικογένειας στον εγγυητή, επειδή ο δανειολήπτης χρωστούσε στο Δημόσιο, το οποίο και είχε προτεραιότητα στην είσπραξη των απαιτήσεων.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπο Περβανά, η τράπεζα απέστειλε κατασχετήριο πρώτης κατοικίας στην εγγυήτρια του δανειολήπτη, ο οποίος είχε πάρει δάνειο ύψους 25.900 ευρώ.

Χαριζονται 2 μεγαλοσωμα κουταβια























ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

















Χαρίζονται 4 ημίαιμα ΠΟΙΝΤΕΡ!! Αναμένονται να γίνουν μεσαίου μεγέθους και να μοιάσουν στην μητέρα τους. Είναι υγιέστατα και σε λίγο θα αποπαρασιτωθούν εσωτερικά και εξωτερικά.3 θηλυκά και 1 αρσενικό.





Baccarat κρύσταλλο Σκάκι γιορτάζει 250η επέτειο της

Ένα σύμβολο της ομορφιάς και της τελειότητας κρυσταλλωμένο, Μπακαρά έχει μετατρέψει τη μαγεία του κρυστάλλου σε διαχρονικό αριστουργήματα από την τελευταία 250 χρόνια.Φέτος, η πολυτέλεια γαλλική κατασκευαστής του προστίμου κρύσταλλο υαλικά γιορτάζει sestercentennial της είναι διαχρονικό μύθο, αποκαλύπτοντας μια περιορισμένη έκδοση κρύσταλλο σκάκι.