Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

20 gadget γι' αυτό το καλοκαίρι

Μέχρι και μηχάνημα που μετράει την υπεριώδη ακτινοβολία σου βρήκαμε για να μην καείς. Μην είσαι αχάριστος.

Φάρμακο για το άσθμα η βιταμίνη D

asthma vitaminh dΟι πάσχοντες από άσθμα αντιμετωπίζουν συχνά δυσκολίες στην αναπνοή επειδή οι αεραγωγοί τους έχουν φλεγμονή, διόγκωση και στένωση – προβλήματα για τα οποία συνήθως λαμβάνουν στεροειδή φάρμακα. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, 

Fast and Furious 6: Το γκάζι (και η αδρεναλίνη) στο τέρμα!

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει και 5 ταινίες από τότε που o Ντόμινικ και ο Μπράιανσυναντήθηκαν για πρώτη φορά και έβαλαν φωτιά στους δρόμους με τις κόντρες τους, αλλά και τα κόλπα τους στους 4 τροχούς. Ωστόσο το πάθος για γκάζι και ένταση παραμένει ακόμα ζωντανό και πλέον επιστρέφουν με το «Fast and Furious 6» και αποφασισμένοι να φτάσουν στα όριά τους για μια ακόμη φορά.

Από τη Γαλλία στη Βηθλεέμ μέσω Ελλάδας πάνω σε ένα γάιδαρο!

Από την Γαλλία, μέσω της Ελλάδας, θέλει να φτάσει στη Βηθλεέμ. Ο λόγος για τον 76χρονο ιερέα, ο οποίος με το γάιδαρό του αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι ζωής, ασυνήθιστο για τους περισσότερους. 

Everything: Ένα άρωμα περιλαμβάνει 1.400 αρώματα!

Everything: Ένα άρωμα περιλαμβάνει 1.400 αρώματα!Δημιουργήθηκε από το ολλανδικό δίδυμο Lenert και Sander και είναι ένα μοναδικό άρωμα που αποτελείται από 1.400 δείγματα από κάθε νέο άρωμα που κυκλοφόρησε στην αγορά το 2012. 

Εσύ το Ήξερες; Πως να φορτίσεις το κινητό σου με μια απλή τηλεφωνική γραμμή!!!VIDEO

Ας υποθέσουμε ότι έχει γίνει ένα μεγάλο μπλακ άουτ, η μπαταρία σου τα έχει "φτύσει" και δεν υπάρχει ρεύμα για να φορτίσεις το κινητό σου. Τι κάνεις; 

Κι όμως υπάρχει τρόπος!! 

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Η γη σε 100 εκατομμύρια χρόνια από τώρα!!!!

Οι Ήπειροι πάνω στις οποίες ο άνθρωπος ζει και αναπαράγεται... όπως γνωρίζουμε όλοι μας, δεν είχαν την σημερινή μορφή που έχουν τώρα.

Ο Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ 85 ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!VIDEO



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Πηδούν από γέφυρα λίγο πριν τους… πατήσει το τρένο

Έναν επικίνδυνο και ακατανόητο τρόπο φαίνεται πως βρήκαν δύο νεαροί για να διασκεδάσουν καθώς αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι θανάτου πάνω σε μια γέφυρα τρένου.

Το ήξερες πως ο Τομ και ο Τζέρι, στο τελευταίο επεισόδιο αυτοκτονούν;??!!!VIDEO

Είναι μια σκηνή που πιστεύω προκαλεί θλίψη ακόμα και σε "μεγάλα παιδιά". Οι δυο αγαπημένοι μας ήρωες, μετά από ερωτική απογοήτευση πηγαίνουν και κάθονται στις γραμμές του τρένου. 

Kορίτσι θαύμα η Κύπρια Αλίκη Χρυσοχού! Ήταν παράλυτη και τώρα σαρώνει στο Βρετανία έχεις ταλέντο! [video]

Θραύσεις με το ταλέντο της κάνει η Κύπρια σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» αφήνοντας πραγματικά έκπληκτους με το ταλέντος της τόσο τον «σκληρό» Σάιμον Κάουελ αλλά και τους...
υπόλοιπους κριτές! 

Ο εγκέφαλός μας «αναζητά» τις θερμίδες

Ο εγκέφαλός μας «αναζητά» τις θερμίδεςΕρευνητές εξετάζουν γιατί οι δίαιτες είναι τόσο δύσκολες
Ανάμεσα σε ένα σνακ πλούσιο σε θερμίδες και ένα με λιγότερες θερμίδες και καλύτερη γεύση ποιο θα διαλέγαμε; Το πρώτο απαντούν οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Yale που διεξήγαγαν και το αντίστοιχο πείραμα.

Ερευνες DNA απέδειξαν την ευρωπαϊκή καταγωγή του Μινωικού Πολιτισμού..

Η ανάλυση του DNA από σκελετούς Μινωιτών που βρέθηκαν κυρίως στο Λασίθι απέδειξε πέραν κάθε αμφιβολίας και προηγούμενων εικασιών ότι οι δημιουργοί του Μινωικού Πολιτισμού κατά την Εποχή του Χαλκού δεν κατάγονταν ούτε από την Αφρική, ούτε από την Ασία, όπως υπέθεταν, παλαιότερα, ορισμένοι αρχαιολόγοι, αλλά ήταν Ευρωπαίοι.

Barcode ακόμα και στο αυτοκίνητο;

"Ο δρόμος προς την Κόλαση είναι σπαρμένος με αγαθές προθέσεις" και έτσι για το καλό μας ετοιμάζονται πριν "χαράξουν" εμάς να "χαράξουν" το αυτοκίνητό μας. Δεν θα υπάρχει τίποτα στον πλανήτη ως φαίνεται που δεν θα τελεί υπό παρακολούθηση. Προφανώς "είμαστε όλοι ύποπτοι, εγώ, εσύ και η γάτα μου μαζί" όπως έλεγε και τραγούδι των αφων Κατσιμήχα.