Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος: Αυτός είναι ο νέος βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ

Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας. Γεννήθηκε στο Βοτάνι Καστοριάς το 1980. Εργάστηκε στην εταιρεία IOVEL για την ERICSSON HELLAS με εξειδίκευση στην εγκατάσταση ψηφιακών κέντρων. Από το 2006 εργάζεται στον ΟΤΕ. 

Άφαντα τα ψηφοδέλτια!

Πήγαν να ψηφίσουν και δεν έβρισκαν το ψηφοδέλτιο της επιλογής τους! Η παραπάνω καταγγελία «έφτασε» τηλεφωνικά στα γραφεία της zougla.gr.

«Ύποπτο» εμπορικό πλοίο με πορεία προς την Συρία

Το ρωσικό εμπορικό πλοίο Professor Katsman που μέσα από ένα περίεργο ταξίδι -και μέσω Πειραιά-  φέρεται να μετέφερε όπλα στην Συρία. Κάτι που αποτελεί υποψίες στα μάτια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και του ΝΑΤΟ.

Δείτε το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα... (video)

Ο αγαπητός στο κοινό Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha: «Ό,τι αισθάνονται όλοι αισθάνομαι κι εγώ. Τα πράγματα ήταν οριακά. Ήταν δίπλα η μία λύση ή η άλλη λύση.

Τουρκία: Σκοτώθηκαν 13 άτομα σε φυλακή

Κρατούμενοι  άναψαν φωτιά στα κρεβάτια τους και στις κουβέρτες τους ,σε σωφρονιστικό κατάστημα στην Τουρκία, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους, με συνέπεια η φωτιά να τεθεί εκτός ελέγχου και ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκατρία άτομα.

Αποτελέσματα στο 50,88% της Επικράτειας:ΝΔ 30,24%,ΣΥΡΙΖΑ 26,30%!!

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στην Επικράτεια και με καταμετρημένο το 50,88% των ψηφισάντων τα κόμματα λαμβάνουν:

Σεισμός και στην Καστοριά

Ανάστατωση προκλήθηκε πριν από λίγο από τη σεισμική δόνηση 4,3 βαθμούς της κλίμακα Ρίχτερ που αναστάτωσε όλη την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς,με επίκεντρο 2 χλμ νότια της Πτολεμαίδας.
Εστιακό βάθος 10 χλμ.


ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πυροβολισμοί με καραμπίνα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Πυροβολισμοί με καραμπίνα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, πριν από λίγο.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Μεγάλη κινητοποίηση.

Λιάνα Κανέλλη για Χρυσή Αυγή: Ο λαός έκανε ναζιστική επιλογή (video)

Ξέσπασε κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής η Λιάνα Κανέλλη.
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην έκτακτη πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές 2012 ανέφερε αρχικά:

Εκλέγεται βουλευτής ο Γ. Παπανδρέου

Όπως όλα δείχνουν θα καθίσει και πάλι στα βουλευτικά έδρανα

Μπαίνει στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς με καταμετρημένο το 37% των ψήφων στην Αχαΐα το ΠΑΣΟΚ είναι στην τρίτη θέση με ποσοστό πάνω από 14% και έτσι ο πρώην πρωθυπουργός θα μπει στη Βουλή.

Στην πρώτη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 31% και ακολουθεί η ΝΔ με 25%. 
 

Πορτογαλία – Ολλανδία 0-0 (Live)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία για την τρίτη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Euro 2012. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη με στόχο να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πρώτο κόμμα η ΝΔ στην τελική εκτίμηση Πρώτο κόμμα η ΝΔ στην τελική εκτίμηση Πρώτο κόμμα η ΝΔ στην τελική εκτίμηση Πρώτο κόμμα η ΝΔ στην τελική εκτίμηση

ροηγείται με 2,41% εκλέγει 128 βουλευτές

Σαφές προβάδισμα με 2,41% έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με βάση την τελική εκτίμηση της singular logic. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. 

«Η Ελλάδα παίζει το μέλλον της υπό το ανήσυχο βλέμμα της Ευρώπης»

Κυβέρνηση συνεργασίας βλέπει η «Le nouvel observateur»

Με στραμμένο το βλέμμα στην Ελλάδα είναι και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στη χώρα μας. Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Nouvel Observateur «βλέπει» κυβέρνηση συνεργασίας δεδομένων των exit poll και τονίζει ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να παίζει με το μέλλον της.

«Πιθανό να κυβερνήσουν οι ίδιοι που έφεραν τα αδιέξοδα»

Δήλωση Οικολόγων Πράσινων μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

«Η χώρα αναβιώνει τον δικομματισμό ενώ βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν οι ίδιοι που έφεραν τα αδιέξοδα είναι πολύ πιθανό», δήλωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Μέρκελ - Ολάντ - Μόντι καθυστερούν την αναχώρηση για τους G20 λόγω Ελλάδας

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα καθυστερήσει την αναχώρησή της για το Μεξικό, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος των G20 εξαιτίας του θρίλερ των ελληνικών εκλογών. Η κα Μέρκελ αναμένεται να αναχωρήσει για το Μεξικό τα μεσάνυχτα.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, θα πράξουν το ίδιο, μεταδίδει το Openeurope. 

Σε Λακωνία και Αττική τα μεγαλύτερα ποσοστά της X.A.

Σε Λακωνία και Αττική συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τα μεγαλύτερα ποσοστά η Χρυσή Αυγή (10,75% και 10,34% αντίστοιχα).

Ενισχυμένα πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη, Σάμο, Λευκάδα, Ρέθυμνο, Ευρυτανία και Ηράκλειο. 

Δειτε LIVE την εκλογική αναμέτρηση

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών Ν. Καστοριάς 17ης Ιουνίου 2012


Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών Ν. Καστοριάς 17ης Ιουνίου 2012    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

«Μεγάλος κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για βραδιά ώριμης δημοκρατίας μίλησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση τoυ exit poll, εκτιμώντας πως, ό,τι και αν γίνει στο τέλος της βραδιάς, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος κερδισμένος.

Ο Ομπάμα θα πείσει τους Ευρωπαίους ηγέτες να βρουν λύση

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται ότι θα πιέσει εντός της εβδομάδας τους Ευρωπαίους ηγέτες να επιλύσουν την κρίση χρέους, όμως η Ουάσινγκτον δεν αναμένει να υπάρξει κάποια σημαντική πρόοδος πριν από το τέλος του μήνα, όπως υποστήριξε ένας σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Δήλωση Ν. Μιχαλολιάκου μετά το πρώτο exit poll

Δήλωση έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και μεταξύ άλλων είπε:

Πώς σχολίασε ο Πάγκαλος στο εκλογικό αποτέλεσμα στο Twitter

Διαβάστε τα tweets του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα που θέλουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής
Την εκτίμηση ότι η χώρα εισέρχεται σε περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε μήνυμά του στο twitter αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll, την ώρα που όπως σημειώνει, υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν αύριο το πρωί.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισημαίνει πως είναι το κόμμα που είχε την ιστορική ευθύνη να συντάξει και να προωθήσει στη Βουλή τα δύο μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση και ως κόμμα αρχών, δεν μπορεί να έχει μια ευκαιριακή πολιτική, αλλά να χαράξει μια πολιτική συμμαχιών ως τρίτο κόμμα.

Στην πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Προηγείται με 0,5% σύμφωνα με το ΣΚΑΪ
Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 28% και περιθώριο +/- 3% «βλέπει» η εκτίμηση εκλογικής επιρροής της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

«Μάχη στήθος με στήθος στις ελληνικές κάλπες»

Το πρώτο σχόλιο του Guardian για τo exit poll

«Θρίλερ μέχρι τελικής πτώσης» αναφέρει ο Guardian μετά την ανακοίνωση των exit poll για τις εκλογές 2012.

Το πρώτο σχόλιο του Guardian:

Οριακά πρώτη η Νέα Δημοκρατία Στην πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ Οριακά πρώτη η Νέα Δημοκρατία Στην πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ Οριακά πρώτη η Νέα Δημοκρατία

Τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll

Τη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύει πρώτο κόμμα το exit poll των εταιριών GPO, Alco, Metron Analysis, Marc των τεσσάρων καναλιών, Mega, ΑΝΤ1, ΝΕΤ, Alpha για τις εκλογές 2012.

Ακολουθούν τα exit polls με την πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων

Έκλεισαν στις 7 η ώρα οι κάλπες σε όλη την Επικράτεια ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων για τη συλλογή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Επεισόδιο Αρσάβιν με Ρώσους οπαδούς

Λεκτικό επεισόδιο με Ρώσους οπαδούς είχε σήμερα ο Αντρέι Αρσάβιν.

Κατά την άφιξη της αποστολής της «αρκούδας» στη Μόσχα το απόγευμα της Κυριακής, κάποιοι Ρώσοι φίλαθλοι πλησίασαν τον άσο της Ζενίτ, ζητώντας του τον λόγο για τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ελλάδα.

Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει τους σκηνοθέτες του Euro

Όταν η κάμερα ακολουθεί μια οπαδό!

Σε μία από τις διασημότερες φιγούρες των φιλάθλων της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας έχει εξελιχθεί μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα.

Ελεύθεροι ακόμα πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ

Απολογούνται αύριο οι τελευταίοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε από τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν σήμερα ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα. Αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία.

Μια σέξι μαμά στην πισίνα... ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, (πιο γνωστή ως real housewife) άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της, φόρεσε το μπικίνι της, και βούτηξε στην πισίνα! Ο λόγος φυσικά για την Τζο Τόγκου. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter..!

Ορειβάτης έχασε τη ζωή του

Έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο

Ένας άνδρας, υπήκοος Ισραήλ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε χαράδρα στον Όλυμπο, κατά τη διάρκεια περιήγησης στο φαράγγι του Ενιπέα.
Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό, ενώ περπατούσε σε απόκρημνο οδοιπορικό μονοπάτι, στη θέση «Παλιοπρίονο».
Φίλοι του ειδοποίησαν τις αρχές, την πυροσβεστική και την αστυνομία στο Λιτόχωρο και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ στην επιχείρηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Οι New York Times γράφουν για το φόβο των Ελλήνων

«Φοβούνται ότι καμία κυβέρνηση δεν θα λύσει τα προβλήματά τους»

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Στις δύο μονάδες είναι η διαφορά υπέρ της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες μας από το τρίτο κύμα των ext polls. Οι αναλυτές εκτιμούν πως η διαφορά έχει ‘κλειδώσει’ και θεωρούν αδύνατον να αλλάξει κάτι έως της 7:00 που κλείνουν οι κάλπες. Σε λίγο όλα...

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το δελτίο ισχύει μέχρι τις 10 σήμερα το βράδυ 



 press-gr.blogspot.com

Σύνθημα ελληνικό, «δεν πληρώνουμε», στη Γερμανική Βουλή!

Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο facebook και είναι ήδη ανάρπαστη.
Δείχνει το Γερμανικό Κοινοβούλιο και ένα σύνθημα γραμμένο στις σκάλες του, που λέει: …
«We dont pay re mounia»
Λέτε να έφτασε μέχρι εκεί η ελληνική αγανάκτηση;  FOTO:

Το μέλλον σταμάτησε…


 Η μεγάλη διαφορά του μπάσκετ από το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε ελληνικό επίπεδο, βρίσκεται στο μέγεθος των προσωπικοτήτων αθλητών και προπονητών, που ασχολήθηκαν με το ένα και το άλλο…

Συνελήφθησαν αλλοδαποί στη περιοχή Άμμος

Εντοπίστηκαν βραδινές ώρες χθες από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών να περιφέρονται στην περιοχή Άμμος έντεκα  αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Χωρίς τέλος η αιματοχυσία στη Συρία

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στη Συρία, όπου στρατεύματα βομβάρδισαν τις μουσουλμανικές συνοικίες της Χομς, λίγες ώρες αφότου ανέστειλαν τις εργασίες τους οι περίπου 300 παρατηρητές του ΟΗΕ.

Σταθερή ψηφοφόρος… η Google

«Σταθερή» παραμένει η Google στις… εκλογικές της προτιμήσεις. Το σημερινό doodle στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, που είναι αφιερωμένο στις σημερινές βουλευτικές εκλογές, είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε και στις 6 Μαΐου. Τα γράμματα απεικονίζονται με τη μορφή ψηφοφόρων κατά τα στάδια της διαδικασίας για τη ψηφοφορία. 

Ορθοπεταλιά με πολύ θέα... !




Μόνο μία γνωρίζουμε που θα μπορούσε να κάνει ποδήλατο με το μπικίνι της, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα αλλά και τα σκυλιά της!

Η Coco, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικινάκι ανέβηκε στο ποδηλατό της, κουβαλώντας μαζί και τον προσωπικό της .... paparazzi, και άναψε φωτιές...!

Η 1η κλήρωση του EXTRA 5

Δείτε αν κερδίσατε

Οι τυχεροί αριθμοί του EXTRA 5 είναι: 7, 14, 17, 23, 27

1.700.000 όπλα σε ελληνικά νοικοκυριά

Ανάρπαστα γίνονται πλέον τα όπλα από έλληνες πολίτες που θέλουν να υπερασπιστούν την οικογένειά και την περιουσία τους ενάντια σε πιθανούς εισβολείς.

ΕΟΤ: Η Έλλάδα είναι ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς

«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρνητικών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα στόχος του ΕΟΤ είναι μια καμπάνια που θα αποδεικνύει πόσο άδικη και ψεύτικη είναι η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Σε αυτό το μπαρ… έρχονται τα πάνω κάτω!


«Στη Λευκωσία η τρόικα αν η χώρα προσφύγει στο EFSF»

Σβόμποντα: Κατανοώ το φόβο που προκαλεί μια τέτοια εξέλιξη

Τσάμπι Αλόνσο: Δε μας επηρεάζει η πίεση

Την άποψη πως η πίεση που ασκείται στην εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro δεν επηρεάζει αυτόν και τους συμπαίκτες του εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε την ανάγκη οι «φούριας ρόχας» να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη του.

Πέταξαν χειροβομβίδα στο Σκάι (ρεπορτάζ - βίντεο)

Xειροβομβίδα εντοπίσθηκε γύρω στις 12.55 στην πίσω αυλή του κτηρίου του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Η χειροβομβίδα, η οποία φαίνεται απασφαλισμένη όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, βρέθηκε από τον φύλακα του κτηρίου στις 13.00.

Η πρόβλεψη της Αμερικής για τις εκλογές...

Μεγάλο το ενδιαφέρον και της Αμερικής για τις Ελληνικές εκλογές. Σε κύριο άρθρο του το  αμερικανικό Τhink Τank Stratfor  με τίτλο  After Greece’s Elections, Parties Face Immense Task γράφου

Γερμανία: Πωλήσεις αρμάτων μάχης στη Σαουδική Αραβία

Στην αγορά 600 έως 800 τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης τύπου Λέοπαρντ από τη Γερμανία θέλει να προχωρήσει η Σαουδική Αραβία όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild am Sonntag.

Σκότωσε την πρώην του και πέθανε την ώρα που διέφευγε

Θεία Δικη για φονιά στις ΗΠΑ

Ο Πολ Πόρτερ και η Τζάνις Σομπλ είχαν μια ερωτική σχέση που έληξε πριν από 15 χρόνια. Οι δυο τους είχαν χωρίσει φιλικά και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούσαν μια τυπική επαφή.