Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ.!!!

Μια στρατιωτική επέμβαση σήμερα στην Συρία θεωρείται πιθανή.Τι λένε όμως η Αγία γραφή και οι Αγιοι για αυτόν τον πόλεμο που έρχεται;Ο Προφήτης Ησα'ί'ας αναφέρει για την 
Δαμασκό:"

Ό,τι δεν ξέρετε για τη σοκολάτα! Ο μαγικός κόσμος του ζαχαρούχου κακάο που όλοι λατρεύουμε! (pics)

Λευκή σοκολάτα, πικρή, γάλακτος, αμυγδάλου, φουντουκιού, λιωμένη σοκολάτα, τούρτα σοκολάτα, παγωτό σοκολάτα, σοκολατάκια, όπως κι αν τη φτιάξουμε, πάντα θα την αγαπάμε!


Γιατί η σοκολάτα είναι πράγματι από τα δημοφιλέστερα προϊόντα ζαχαροπλαστικής του κόσμου, με πολλούς να διατείνονται ότι δεν μπορούν να φανταστούν μια ζωή χωρίς αυτή. 

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι αρχαιολόγοι που εισήλθαν σε τάφο των Μάγια για πρώτη φορά! Δείτε τι βρήκαν!!

Το κόκκινο-αίμα στους τοίχους είναι το στοιχείο που έπληξε τους αρχαιολόγους του « Εθνικού Ινστιτούτου του Μεξικού, Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (INAH), που για πρώτη φορά είχαν τη...

Έσκαψε 6.000 σκαλοπάτια στο βουνό για χάρη μιας γυναίκας!

  Έσκαψε 6.000 σκαλοπάτια στο βουνό για τον έρωτα μιας γυναίκας!Πριν από 50 χρόνια, ο Liu ένα 19χρονο αγόρι ερωτεύτηκε μια 29χρονη χήρα εν ονόματι Xu. Εκείνη την εποχή, όμως, ήταν απαράδεκτο και ανήθικο για έναν νεαρό άντρα να αγαπήσει μια μεγαλύτερη γυναίκα. Έτσι το ζευγάρι για να αποφύγει την κατακραυγή του κόσμου αλλά και τα κουτσομπολιά αποφάσισε να ζήσει σε μια σπηλιά στο βουνό, στην περιοχή Jiangjin.

Οι 27 ομορφότερες γυναίκες πολιτικοί στον πλανήτη… [φωτο]


Δείτε τη λίστα με τις 27 ομορφότερες γυναίκες πολιτικούς στον πλανήτη….

Συγχρονισμένα ρολόγια που προκαλούν παραισθήσεις!

Η ομάδα Humans since 1982 που έχει ως έδρα της τη Στοκχόλμη, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό οπτικό θέαμα.

Σταγόνες νερού… αιωρούνται στον αέρα!

 Σταγόνες νερού αιωρούνται στο κενό!Εμπνευσμένοι, ίσως, από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, ερευνητές της NASA και του Πανεπιστημίου του Ιλινόις με επικεφαλής τον φυσικό κ. Chris Benmore κατόρθωσαν να “κρατήσουν” στον αέρα μια σταγόνα νερού! Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρικ, είναι απλά… επιστήμη! Συγκεκριμένα, οι ερευνητές κατασκεύασαν δύο μηχανές παραγωγής κυμάτων, τις οποίες τοποθέτησαν αντικριστά.

Το Ευαγγέλιο σκιαγραφεί τη γενιά που θα δει το τέλος του κόσμου.!!!

Η "συκιά" που ξαναβλαστάνει 
Στα Ευαγγελικά κείμενα ο Χριστός αναφέρει τη σχετικήπαραβολή της «ξηρανθείσης συκής». (Ματθ. ΚΑ΄18-19). Η συκιά που την καταράσθηκε ο Κύριος και ξεράθηκε αμέσως, συμβολίζει σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας το γένος των Εβραίων

Το ταξίδι του χαρταετού στον κόσμο!

Απαραίτητο συστατικό της Καθαράς Δευτέρας, ο χαρταετός έχει τις ρίζες του στην Άπω Ανατολή πριν από 3.000 χρόνια. Παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους αλλά και σημαντικό βοήθημα στην επιστήμη και τις μεταφορές, ο χαρταετός έχει κάνει το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεχάστε τα κλειδιά, ανοίξτε με το… χέρι!

perierga.gr - Ξεχάστε τα κλειδιά, ανοίξτε με το χέρι!Αμερικανική εταιρεία ανέπτυξε ένα σύστημα το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς χρησιμοποιεί το σώμα και συγκεκριμένα το χέρι του χρήστη ως «πομπό» για το ξεκλείδωμα της εξώπορτας. Το σύστημα BodyCom, όπως ονομάζεται, αποτελείται από μια βάση επεξεργασίας δεδομένων και αναγνώρισης του χρήστη και από φορητά τσιπάκια υπό μορφή μπρελόκ τα οποία μεταδίδουν στη βάση τον κωδικό-«κλειδί» εισόδου στο κτίριο.

Tο χρυσό αριστερό πόδι του Λιονέλ Μέσι!

Tο χρυσό αριστερό πόδι του Λιονέλ Μέσι!Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Ginza Tanaka είναι διάσημος για τα εκπληκτικά χρυσά γλυπτά του. Η τεχνική του είναι τόσο ακριβής που τα χρυσά γλυπτά μοιάζουν τόσο αληθινά, σαν ο βασιλιάς Μίδας να άγκιξε το πρωτότυπο.