Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 168 LIKE..BOUDOIR CLUB..

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 168 LIKE..ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

Σούζι Γουλφ: Η μοναδική γυναίκα οδηγός της Formula One [εικόνες]

Ντοκιμαντέρ με τίτλο The Fastest Woman In The World ετοιμάζει το BBC για την ζωή της Σούζι Γουλφ, της μοναδικής γυναίκας οδηγού (δοκιμών) στον γαλαξία της Formula 1.

Απίστευτο: 39χρονη έκανε καισαρική live στο Twitter!

Χιλιάδες χρήστες του Twitter ήταν θεατές της γέννησης ενός μικρούς αγοριού με καισαρική τομή μέσω του video που ανέβασε στη σελίδα του το νοσοκομείο, Women’s Memorial Hermann Hospital στο Χιούστον του Τέξας. Μάλιστα, το ίδιο το νοσοκομείο προειδοποίησε τους θεατές ότι οι εικόνες με τους γιατρούς να κόβουν τον ομφάλιο λώρο και να βγάζουν το μωρό από τη μήτρα.

Ο σχολικός εκφοβισμός έχει σοβαρές ψυχικές επιπτώσεις

sxolikos ekfovismosΣύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό JAMA Psychiatry, ο σχολικός εκφοβισμός δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα στην ενήλικη ζωή στα άτομα που ως παιδιά έχουν πέσει θύματα (ο σχολικός εκφοβισμός είναι γνωστός στα αγγλικά ως bullying από το bull που σημαίνει ταύρος). Από την άλλη μεριά, τα παιδιά που έχουν ασκήσει σχολικό εκφοβισμό τείνουν να έχουν παραβατική συμπεριφορά ως ενήλικες.

Φάρμακα: Διαφορετική δράση και παρενέργειες στα δύο φύλα

farmaka parenergeies drashΟκτώ στους 10 ενήλικες παίρνουν τουλάχιστον ένα φάρμακο και ένας στους τρεις παίρνουν πέντε ή περισσότερα φάρμακα. Όμως τα φάρμακα δεν έχουν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα ή τις ίδιες παρενέργειες σε άνδρες και γυναίκες (διαφορές υπάρχουν βέβαια και από άτομο σε άτομο).

Ένα απολαυστικό... ΒΙΝΤΕΟ κατά του ρατσισμού: Πέρνάει το μήνυμα του με άψογο... τρόπο!

Σε μερικά και μόνο λεπτά μια διαφήμιση αρκεί για να βάλει στην θέση τους όλους όσους είναι ρατσιστές και συμπεριφέρονται με μικροπρέπεια απέναντι στους νέγρους! Παρακολουθήστε την με προσοχή και θα καταλάβετε...

Η Χουρέμ του Σουλεϊμάν όπως δεν την έχει ξαναδεί! Φωτογραφίες από τη ζωή της γοητευτικής ηθοποιού

Από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του δημοφιλούς σήριαλ του Αntenna, είναι σίγουρα η πανέμορφη ...σουλτάνα Χουρέμ η οποία έχει κάνει το σουλτάνο να την ερωτευτεί με πάθος και να της συγχωρεί κάθε της λάθος!

Αυτή είναι η (τεχνολογική) ΕΙΔΗΣΗ της χρονιάς ! Ανοίγει ο δρόμος των μπαταριών ιόντων λιθίου της επόμενης γενιάς

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν μία νέου τύπου μπαταρία ιόντων λιθίου με τη χρήση νανοσωματιδίων, η οποία είναι αποδοτικότερη, επαναφορτίζεται ταχύτερα (σε 10 λεπτά !!!) και διαρκεί πολύ περισσότερο ( X3!!!) από αυτές αντίστοιχου μεγέθους...

Νέα εξαιρετικά απλή μέθοδος προβλέπει πόσα χρόνια θα ζήσουμε

Μια νέα μέθοδο, εξαιρετικά απλή, πρόβλεψης του ποσοστού θνησιμότητας από κάθε φυσική αιτία εφάρμοσουν επιστήμονες στη Βραζιλία.

Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χρώμα για τον χαρακτήρα σας;

Θα τρώγατε ποτέ ένα κόκκινο ψωμί ή ένα μοβ τυρί; Μήπως επιλέγετε να αγοράσετε κάποιο αντικείμενο επειδή σας αρέσει το χρώμα του; Σας είναι συμπαθής κάποιος που φορά ανοιχτόχρωμα ρούχα; Το χρώμα είναι παντοδύναμο και-είτε το θέλουμε είτε όχι-αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα μας…

Οι 12 αόρατοι μοναχοί του Αγίου Όρους

Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή τουΆθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους. 

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει σαν νέα επιχειρηματίας

kokkinouΗ τραγουδίστρια αφήνει την ιδιότητα της τραγουδίστριας για λίγο και αλλάζει ρόλο.

Καθιερώνεται με νόμο το σήμα ελληνικού προϊόντος

Με διάταξη στο νέο πολυνομοσχέδιο καθιερώνεται το σήμα ελληνικού προϊόντος, το οποίο θα φέρουν προαιρετικά ως επισήμανση τα προϊόντα που παράγονται και μεταποιούνται στην Ελλάδα.

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ Δείτε την απίστευτη ομοιότητά του με τον γιο του!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του μικρού Νοξ (Nox), που είναι "φτυστός" ο κούκλος πατέρας του, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). 

Αυτές είναι οι 4 σπουδαιότερες πόpνες που άλλαξαν την πορεία της ιστορίας

Μία γυναίκα, ένας άντρας, ένα ον τέλος πάντων που έχει τα κότσια να ξεμοναχιάζεται σε ημισκότεινα δρομάκια