Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πώς αντιδρά ο κόσμος στην απαγωγή ενός παιδιού; - δείτε το βίντεο

Εσείς θα βοηθούσατε ένα φοβισμένο παιδί που θα σας σταματούσε στο δρόμο και θα σας έλεγε ότι ένας άνδρας προσπαθεί να τον απαγάγει; Ένα πείραμα αποδεικνύει ότι αρκούν 30 δευτερόλεπτα γενναιότητας για να σώσουν μια οικογένεια από το να βυθιστεί στη θλίψη για μια ολόκληρη ζωή.

Τα 7 πιο σατανικά ιατρικά πειράματα όλων των εποχών

Η Ιατρική σώζει ζωές, όμως μερικές φορές οι επιστήμονες χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προκειμένου να προβούν σε σημαντικές ανακαλύψεις. Προσφάτως, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημοσιοποίησε επίσημη απολογία προς το κράτος της Γουατεμάλα για πειράματα που είχαν πραγματοποιηθεί στη χώρα κατά τη δεκαετία του ’40 και τα οποία περιελάμβαναν την εσκεμμένη λοίμωξη φυλακισμένων και ψυχασθενών με το βακτήριο της σύφιλης. Το λεγόμενο «Πρότζεκτ της Γουατεμάλα» είναι ένα μόνο από τα τρομακτικά πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο όνομα της Ιατρικής και της Επιστήμης.

Οι νέοι τροχοί ποδηλάτου που θα αλλάξουν για πάντα την ποδηλασία!!!!!!!!!!!!!…..(VIDEO)

Η ποδηλασία είναι μια τεχνολογία αρχαιότερη από τα αυτοκίνητα, αλλά είναι επίσης σαφές ότι η ποδηλασία είναι ο τρόπος μετακίνησης του μέλλοντος….
Οι προηγμένες πόλεις στον κόσμο, ήδη χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις, κάτι που κρατά τους πολίτες τους σε καλή φυσική κατάσταση μειώνοντας παράλληλα την ατμοσφαιρική ρύπανση και το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Η απόρρητη υπόθεση Hopkinsville Goblin

Η απόρρητη υπόθεση Hopkinsville GoblinΜία ακόμα ιστορία με πολλά ερωτηματικά...
Όλα ξεκίνησαν το πρωινό της 21ης Αυγούστου του 1955 σε μία φάρμα της Πενσιλβάνια.
Περίεργα φώτα και απόκοσμες λάμψεις στον ουρανό έβγαλαν τους χωρικούς από τα σπίτια με τα δίκαννα στο χέρι.
Έντρομοι οι χωρικοί έγιναν μάρτυρες μιας υπερφυσικής στιγμής, καθώς είδαν ένα περίεργο πλάσμα να κρύβεται στα γειτονικά δέντρα.

Aυτά είναι τα 19 ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο.

diaforetiko.gr : mychannel Aυτά είναι τα 19 ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο. Το νούμερο 1 σοκάρει!Στη λίστα που θα δείτε παρουσιάζονται τα ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους ετησίως. …

Κάποια από αυτά θα σας εκπλήξουν, καθώς τα θεωρούμε σχετικά ακίνδυνα , ενώ κάποια άλλα που φοβόμαστε πολύ δεν υπάρχουν καν στη λίστα… όπως για παράδειγμα οι καρχαρίες!

Πάμε να τα δούμε…

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δέχτηκε πρόταση από τον Γιώργο Δακή ο Γιάννης Γκόγκας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δεν έχει απαντήσει ακόμη όπως είναι φυσικό σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μιας και ο άνθρωπος θα πρέπει να υπολογίσει όλα αυτά που θα πρέπει να εξηγήσει στον ν. Καστοριάς για τους λόγους συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο που μέχρι σήμερα λειτούργησε μόνο υπέρ της Κοζάνης.

Πηγή: alphafm.gr

Ποιες είναι οι 15 «ασθένειες» που θεραπεύει η σεξουαλική επαφή;

Τί δεν θες να ακούσεις απο εκείνον στο σεξ και τί να του απαντήσεις αν τελικά στο πειΕπιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει πως η σεξουαλική επαφή μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική για την υγεία, αλλά και την ψυχολογία μας.


Πόσα τσιγάρα την ημέρα κάνουν ζημιά;

Το έχεις ακούσει σίγουρα και ίσως το έχεις πει κιόλας: «Όχι, εντάξει, το ελέγχω, καπνίζω λίγα τσιγάρα τη μέρα εγώ»…

Και κάπως έτσι συνεχίζει κάποιος, λιγάκι απενεχοποιημένα, τη συνήθεια αυτή που τόσο πολύ αγάπησε ο λαός μας. Με φανατικούς καπνιστές παντού τριγύρω (μα παντού όμως) το δικό του “κοινωνικό” κάπνισμα φαντάζει ακίνδυνο.

Η εύσωμη χορεύτρια που έκανε το Internet να υποκλιθεί (VIDEO)

Προσπαθεί να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμοΑκομπλεξάριστη, ευκίνητη και γεμάτη ενέργεια, η Whitney Way Thore από τη βόρεια Καρολίνα μοιράζεται με όλο τον κόσμο τις χορευτικές της φιγούρες θέλοντας μεταξύ άλλων να δείξει ότι κανείς δεν έχει λόγο να ντρέπεται για το σώμα του και ότι δεν τον εμποδίζει τίποτα από το να κάνει αυτό που αγαπάει!

Σε χιονοδρομικό κέντρο με μία… Lamborghini Gallardo!

Ένας σκιέρ έμεινε έκπληκτος, όταν ξαφνικά μέσα στο χιονοδρομικό κέντρο βρέθηκε η μαύρη Lamborghini Gallardo.