Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ : ξεσήκωσε πάλι το twitter

Σχεδόν κάθε μέρα η Γεωργία Σάλπα μας "λιβανίζει" με τα όμορφα κάλλη της. Σηκώνει το κινητό της τηλέφωνο και αυτοφωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη. Αυτή τη φορά στρίμωξε το υπερπλούσιο μπούστο της στο διακριτικό φανελάκι της και μας έστειλε πρωινά φιλάκια στο Twitter. 

Ακούστε την πρώτη live εκτέλεση του νέου τραγουδιού του Γιάννη Κότσιρα

kotsirasΤην Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Κότσιρας πραγματοποίησε μια συναυλία, στα πλαίσια της περιοδείας του για τη μουσική παράσταση “Μουσικό Κουτί”, στη Κέρκυρα, που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια του.

Αυτός είναι ο Άραβας που πλήρωσε 75.000 ευρώ για μια νύχτα με τις Πάμελα Άντερσον και Λίντσεϊ Λόχαν

Τις φήμες που ήθελαν την Λίντσεϊ Λόχαν να βρίσκεται στο Λονδίνο για να συμμετέχει στο Celebrity Big Brother διάψευσε η μητέρα της. Το κορίτσι απλά ήταν καλεσμένη -επί πληρωμή- σε ένα πάρτι...

ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAMΜα τι πάθος είναι αυτό; Τι ένταση; H Γαλλία και το κλίμα της μάλλον ανοίγουν την όρεξη για πειραματισμούς και η ηθοποιός - μοντέλο, Αλεξάνδρα Παναγιώτου αποφάσισε να ...φιλήσει τη φίλη της τραβώντας της τα μαλλιά.

Το νου σου... υπάρχουν λέξεις που παρακαλουθούνται στο διαδίκτυο από μυστικές υπηρεσίες!

Κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός ότι οι αναζητήσεις στο Διαδίκτυο παρακολουθούνται από μυστικές υπηρεσίες, με αιτιολογία - ή πρόφαση - την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων.

Το αλκοόλ “χαλάει” τη δίαιτα – έχει 7 θερμίδες ανά γραμμάριο

Το αλκοόλ "χαλάει" τη δίαιτα - έχει 7 θερμίδες ανά γραμμάριοΈνας από τους βασικούς λόγους που μπορεί να “χαλάσει” μια δίαιτα είναι το αλκοόλ, το οποίο έρχεται δεύτερο μετά από το λίπος σε ότι αφορά την περιεκτικότητα σε θερμίδες – κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν.

«Μαγική» γέφυρα επιπλέει πάνω στη λίμνη!

perierga.gr - "Μαγική" γέφυρα επιπλέει πάνω στη λίμνη!Επηρεασμένος από τις σελίδες των παιδικών παραμυθιών, ο καλλιτέχνης Olivier Grossetête τοποθέτησε μια «μαγική» γέφυρα στο κέντρο μιας αστικής λίμνης, ξυπνώντας μνήμες σε μικρούς και μεγάλους.

Ασυνήθιστο εστιατόριο πάνω σε λίμνη!

perierga.gr - Ένα εστιατόριο πάνω στη λίμνη!Μια τεχνητή λίμνη στο Ανόι του Βιετνάμ έδωσε την ιδέα για τη δημιουργία ενός εστιατορίου που μοιάζει να επιπλέει στο νερό, εντυπωσιάζοντας με το σχεδιασμό αλλά και τη φιλοσοφία του.