Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Τουρκία στέλνει οργανωμένα λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, η οποία προωθεί μαζικά λαθρομετανάστες προς την Ε.Ε. μέσω Ελλάδας, καταγγέλλει έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα της FRONTEX, του κοινοτικού οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη των εξωτερικών της Κοινότητας.

Το στήθος της εξερράγη μετά από προσθετική επέμβαση!

Εξομαλύνεται η κατάσταση με τα φάρμακα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012, 20:42
Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση με την προμήθεια φαρμάκων υψηλού κόστους, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, τα φαρμακεία στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, παράλληλα με τα φαρμακεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), διαθέτουν τις προγραμματισμένες ποσότητες για την κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα των βαρέως πασχόντων ασθενών.

Euro 2012: Φέρντιναντ: «Η Ελλάδα δείχνει καρδιά»

Τη στήριξή του στην Ελλάδα έδειξε ο Ρίο Φέρντιναντ μετά την ισοφάριση της Εθνικής Ελλάδος στο εναρκτήριο ματς του Euro με αντίπαλο την Πολωνία και μάλιστα με δέκα παίκτες.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, αλλά παρακολουθεί τη διοργάνωση και αποθέωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

«Το Euro είναι εδώ. Η Ελλάδα δείχνει καρδιά», έγραψε ο Φέρντιναντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου εισέπρατταν συντάξεις πεθαμένων


Οι Ιταλοί σκιαγραφούν το προφίλ του Τσίπρα

Το "προφίλ" του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σκιαγραφείται σήμερα στο ένθετο Venerdi, της ιταλικής εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα.

Καινούριος έρωτας για τον Σάββα Πούμπουρα; (ΦΩΤΟ)

Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε "στα πράσσα" σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων. Ο παρουσιαστής...
και η φερόμενη ως κολλητή του φίλη έφαγαν σε ένα εστιατόριο στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Ντυμένοι άνετα και χωρίς πολλές επισημότητες, έκαναν την έξοδο τους και μετά βόλτα με τη μηχανή στα Λιμανάκια της Βοπυλιαγμένης. Ο παρουσιαστής πάντως κρατά αποστάσεις από τους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του. Η πορεία όμως θα δείξει κατά πόσο αληθεύει αυτό!

Ρυτίδες: Σχηματίζονται κατά την διάρκεια του ύπνου

Οι ρυτίδες δεν σχηματίζονται εύκολα, όμως αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, μπορεί να καταπονήσουμε το δέρμα μας, το οποίο μπορεί να εμφανίσει λεπτές γραμμές στο σημείο πίεσης. Πόσες φορές δεν ξυπνήσατε με τις χαρακτηριστικές γραμμές από το μαξιλάρι σας βαθιά τυπωμένες στο πρόσωπό σας;

«Γεννήθηκε» ανθρώπινο ήπαρ από βλαστικά κύτταρα

Πιο κοντά σε όργανα… εργαστηρίου που θα λύσουν το πρόβλημα μοσχευμάτων
Ενα μίνι-ανθρώπινο ήπαρ από βλαστικά κύτταρα δημιούργησαν ιάπωνες ερευνητές

Απίθανη φωτό: Κι όμως είναι η Φαίη Σκορδά…καστανή με…ανύπαρκτη φούστα!


Όχι τόσο λαμπερή-φταίει το χρώμα των μαλλιών- μικρότερη και με άλλο μακιγιάζ η...
Φαίη Σκορδά κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...!!! ΟΡΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... "ΜΑΝΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ"...!!!

Όρκος εκδίκησης από τον γιο και την κόρη της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της - Την κατακρεούργησαν ληστές με 15 μαχαιριές "Θα βρούμε τους δολοφόνους και θα τους σκοτώσουμε" Σε κατάσταση σοκ ο γιος και η κόρη της άτυχης Ρεγγίνας Παπανδρέου...
δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην μητέρα τους. Με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδιναν όρκο στην μάνα τους πως θα βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους και θα τους τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο. Είναι χαρακτηριστικές οι φράσεις που έλεγαν ιδίως την ώρα που άνδρες του γραφείου τελετών έβγαζαν από το σπίτι τη σορό της άτυχης 80χρονης. Ο γιος της φώναζε μεταξύ άλλων «θα τον βρω και θα τον σκοτώσω», «εμένα θα μου τον δώσουν για να δει πως γίνεται» και «την μάνα μου βρήκε;».
 
 

Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια

Το δικό της Γολγοθά περνάει εδώ και λίγες ώρες η οικογένεια που ζει στην οδό Καλομοίρη στην Πάτρα και στην οποία συνεργείο της ΔΕΗ με εντολή της Διεύθυνσης, έκοψε το ρεύμα για οφειλή 900 ευρώ.
Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, η μητέρα της oικογένειας πήγε στο γραφείο του διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ Γ. Καπερώνη στην Ακτή Δυμαίων και εκλιπαρούσε για την επανασύνδεση, για να μην περάσουν τριήμερο στο σκοτάδι υποσχόμενη πως τη Δευτέρα θα πληρώσει το ποσό των 500€ που απαιτούνται για τον διακανονισμό αλλά οι εκκλήσεις της έπεσαν στο κενό.
Η οικογένεια ζει με τα χρήματα από ένα προνοιακό επίδομα – ένα από τα παιδιά της έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – και το πολυτεκνικό επίδομα τα οποία ωστόσο δεν έχει εισπράξει, καθώς τα χρήματα δεν κατατέθηκαν από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε τραγική κατάσταση.

Διάρροια και πνευμονία «θερίζουν» τα φτωχά παιδιά

Έκκληση Unicef για αξιόπιστη διανομή νέων φαρμάκων

Νεκρό παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και ζήτησε νερό


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ…

Πρόκειται για τον ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ
( Μεταλλεργάτη, Πρόεδρο Συνδικάτου Μετάλλου
Πειραιά ΠΟΕΜ ) Υποψήφιο του…

ΚΚΕ στην Β’ Πειραιά , βάσει της επίσημης
ανακοίνωσης γραφείου του κόμματος www.kke.gr.
Ακολουθει φωτογραφικό υλικό με παλιό
ειρηνικό και ”κομμουνιστικό” πάντα ακτιβισμό
του εν λόγω ατόμου στα γεγονότα της 20ής
Οκτωβρίου 2011 που το ΚΚΕ προσπάθησε να
προστατεύσει το κοινοβούλιο από το μένος
ολων των υπολοίπων διαδηλωτών.

  1. http://periergaa.blogspot.gr

Ρυμουλκά: Δυνατή συμμαχία στο Αιγαίο

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Vernicos Argonaftis από τον Πειραιά και η Zouros Maritime από τη Θεσσαλονίκη ώστε να δημιουργήσουν ένα στόλο από 22 ρυμουλκά και ναυαγοσωστικά ανοικτής θαλάσσης

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Με απειλούν οι …μεγάλοι»

Σκιές για συμβόλαια θανάτου, απειλές και εκβιασμούς, μυστηριώδη πρόσωπα που καλύπτονται από ένα πέπλο σιωπής και άρωμα πιθανής εμπλοκής της ρωσικής μαφίας των όπλων αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος άφησε να φανεί μέσα από τα γραπτά στο ημερολόγιό του ότι … δεχόταν απειλές από τους μεγάλους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο περιοδικό, ενώ παρουσιάζονται και ντοκουμέντα από τα χειρόγραφα του πρώην υπουργού.
Γράφει ο Άκης «Ο κύριος (Σμπώκος;) μου είπε «Αποσύρσου και μην ασχολείσαι άλλο, γιατί και κάποιος άλλος που ασχολήθηκε μαζί μου έκανε πέρα».

Καστοριά: Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΓΕΕΘΑ: Δείξαμε στους Τούρκους τα δόντια του Δράκου!


Στο πλαίσιο ελέγχου σε όλα τα επίπεδα των ετοιμοτήτων, των διαδικασιών, της αποτελεσματικότητας και της ικανότητας εφαρμογής των επιχειρησιακών σχεδίων των Ενόπλων Δυνάμεων το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημέρωσε ότι από τις 07:30 της 6/6/12,πραγματοποιήθηκε μία ακόμα άσκηση ώστε να διαπιστωθεί η ετοιμότητα της Διακλαδικής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης.

Βρέθηκε η αρκούδα και την απομάκρυναν απο τον Πρ. Ηλία

Σήμερα τα ξημερώματα (08 Ιουνίου) μετά απο συντονισμένες ενέργειες των ΜΚΟ ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σε συνεργασία με την Αστυνομία Καστοριάς και της Δνσης Δασών Καστοριάς αιχμαλωτίστηκε η αρκούδα που εντοπίστηκε τις τελευταίες μέρες στο Πρ.Ηλία έγινε αναισθησία και μεταφέρθηκε στην ευρύτερη περιοχή του όρεινού συγκροτήματος Βιτσίου.

Η αρκούδα ηταν ηλικίας περίπου εξι ετών και βάρους 120 κιλών και της τοποθετήθηκε ραδιοκολάρο για να μπορεί να παρακολουθείτε η κίνηση της.


Το επίσημο gameplay trailer του PES 2013

Η Konami παρουσίασε τον… αντίπαλο του Fifa 13

Δύο είναι τα πιο γνωστά παιχνίδια ποδοσφαίρου που ξετρελαίνουν τον gamers, το Fifa και το Pro Evolution Soccer. Μετά λοιπόν την παρουσίαση του trailer του FIFA 13 που παρουσιάστηκε στην E3 2012, η Konami δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα trailer για το PES 2013, στο οποίο αναλύεται το σύστημα PlayerID ProActive AI.

Δείτε το βίντεο...

«Βουτιά» στις πωλήσεις των αυτοκινήτων και το Μάιο

Πωλήθηκαν μόλις 5.314 αυτοκίνητα σε όλη την επικράτεια ενώ πέρυσι 10.076

Προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα η βιαιοπραγία Κασιδιάρη, δηλώνει ο Πρόεδρος



Αργολίδα: Έπιασαν 44χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά

Η φωτιά κατέστρεψε 2,5 χιλιάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή των Λευκακίων…
Χθες, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), συνέλαβαν τον 44χρονο Κ.Μ., για τη πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές…

Κανέλλη: Υπάρχουν μάγουλα που αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα...

Για το περιστατικό βιοπραγίας του Ηλία Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της την ώρα ζωντανής εκπομπής, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας πως «από το περιστατικό δεν βλάφθηκα εγώ αλλά η πατρίδα και η εικόνα της. Υπάρχουν μάγουλα που αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα..».

Aυριο το γεγονος του καλοκαιριου:

 H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ .
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ :

ZAZA | LAGO | STARDUST | DAY DIN | D'ORO


SMASH | ΠΑΠΥΡΟΣ | GADGET | ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ | ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ


ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ : 10 ευρώ

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ VS ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Αριστερές & Δεξιές κοκορομαχίες


Σχεδόν στα χέρια ήρθαν ο Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέλιος Σταυρίδης της Δράσης σε διαδικτυακή εκπομπή.

Παπαδάκης: “Αυτό που έζησα ήταν μια οδυνηρή εμπειρία!”

Για την απίστευτη εμπειρία που έζησε on air και την βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κυβέρνηση για επαναδιαπραγμάτευση ή για κατάργηση του Μνημονίου;», με τους πολίτες να μην είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τις συνέπειες της επιλογής τους

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου

ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

Ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να παραδοθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Kαι συγκεκριμένα θα κατευθυνθεί προς την εισαγγελία, συνοδευόμενος με τον δικηγόρο του, ενώ ταυτόχρονα θα επιδιώξει – όπως προκύπτει κι από τις δηλώσεις του – να δημιουργήσει συνθήκες αυτοφώρου και για το θύμα του. Θα καταθέσει μήνυση εναντίον της Λιανας Κανέλλη, κατηγορώντας την, πως αυτή του επετέθη πρώτη, ασκώντας βία πάνω του…
apospasma

Άλλοι ραντεβού με την ιστορία κι άλλοι με την ατυχία!

Οι μεγάλοι απόντες του Euro

Xειροκίνητο 7-τάχυτο κιβώτιο από τη BMW

Για αλάνθαστη γρήγορη οδήγηση

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να μην το ανακοινώνει επίσημα, όμως φήμες και κατασκοπευτικές φωτογραφίες τη θέλουν να εξελίσσει χειροκίνητο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Μετά την τελευταία γενιά της Porsche 911 που είναι και το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με χειροκίνητο κιβώτιο 7 σχέσεων, η BMW είναι αυτή που ακολουθεί. Η εταιρεία μπορεί να μην το ανακοινώνει επίσημα, όμως στο διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που τη θέλουν να εξελίσσει την εν λόγω τεχνολογία. Ακόμη είναι άγνωστο σε ποια μοντέλα θα δούμε το εν λόγω κιβώτιο, και πότε, όμως πηγές αναφέρουν ότι η BMW εξετάζει πολύ διεξοδικά την περίπτωση των λανθασμένων αλλαγών ταχυτήτων, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Για το λόγο αυτό, και επειδή όταν έχεις να διαχειριστείς πολλές σχέσεις στη γρήγορη οδήγηση το λάθος δεν αργεί να γίνει, η εταιρεία εξελίσσει ένα σύστημα που θα χρησιμοποιεί έναν ειδικό τύπο υγρού, το οποίο θα σκληραίνει ή θα μαλακώνει, επιτρέποντας στον οδηγό συγκεκριμένες αλλαγές και αποφεύγοντας το λάθος! Η τεχνολογία αυτή μάλιστα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χειροκίνητο κιβώτιο έως 8 σχέσεων.

Δημοσιονομική και πολιτική ένωση, ζήτησε εκ νέου η Α. Μέρκελ

«Περισσότερη Ευρώπη» ζήτησε εκ νέου η Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Αγκελα Μέρκελ, κατά την διάρκεια εκδήλωσης με τους Πρωθυπουργούς της Βρετανίας και της Νορβηγίας Ντέιβιντ Κάμερον και Γενς Στόλτεμπεργκ και 93 μαθητές, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Διαλόγου με τους πολίτες», νωρίτερα στο Βερολίνο.
Η κυρία Μέρκελ τόνισε ότι «δεν χρειαζόμαστε απλώς μια νομισματική ένωση, αλλά και μια δημοσιονομική ένωση, μια κοινή διαμόρφωση δημοσιονομικής πολιτικής», ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην προοπτική κοινής εξωτερικής πολιτικής για την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Δεν γίνεται μια χώρα να συγκεντρώνει χρέος και μια άλλη πλεονάσματα ή μια χώρα να ξοδεύει 3% του ΑΕΠ της στην έρευνα και μια άλλη τίποτα απολύτως», δήλωσε η Καγκελάριος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος περιμένει από εμάς ότι μια μέρα θα έχουμε και κοινή εξωτερική πολιτική».
Από την πλευρά του ο κ. Κάμερον επανέλαβε την κριτική που ασκεί η κυβέρνησή του στην πρόταση για εισαγωγή φόρου χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, λέγοντας ότι «κάτι τέτοιο θα οδηγήσει τις συναλλαγές στις χώρες οι οποίες δεν θα επιβάλουν τον φόρο», ενώ σημείωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα και έκανε λόγο για «διαδικασίες που προκαλούν σύγχυση». Απευθυνόμενη πάντως στους μαθητές, η κυρία Μέρκελ είπε αστειευόμενη: «Ο φίλος μου ο Ντέιβιντ θα έλεγε, «Γερμανία, προχώρα πιο γρήγορα!».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ - ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!


Απειλή για την παγκόσμια οικονομία η κρίση του ευρώ

                     Έκθεση του ΟΗΕ για την παγκόσμια οικονομική κατάσταση

«Εμπάργκο» Apple στη Samsung

                                  Εμποδίζει την κυκλοφορία συσκευής στις ΗΠΑ

Σαν σήμερα

                              Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουνίου 2012

Απίστευτη τοποθέτηση Καψή για τον Παπαδάκη!!

Παρασυρμένος από το κλίμα των ημερών, ο αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού Μανώλης Καψής,

Μάθημα ανθρωπιάς: Έσωσαν συμμαθητή τους από σοβαρή ασθένεια!

Τελικά όταν υπαρχουν άνθρωποι γίνονται θαύματα… και αυτό το απέδειξαν για ακόμη μία φορά μικρά παιδιά τα οποία με την αλληλεγγύη έσωσαν έναν συμμαθητή τους και παρέδωσαν μαθήματα ζωής. ​