Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μοιάζει με μια συνηθισμένη, Αμερικανική γειτονιά -Αυτό που κρύβεται όμως από κάτω της θα σε στείλει!

diaforetiko.gr : 7300 635397455 Μοιάζει με μια συνηθισμένη, Αμερικανική γειτονιά  Αυτό που κρύβεται όμως από κάτω της θα σε στείλει!Μοιάζουν φωτογραφίες από μια συνηθισμένη γειτονιά των προαστίων, στην ουσία όμως πρόκειται για καμουφλάζ για αυτό που κρύβεται από κάτω της.
Κάτω από την ήσυχη γειτονιά κρύβεται μια στρατιωτική βάση! Η αεροπορική βάση “Burbank’s Lockheed Air Terminal” που είναι τώρα γνωστή ως “Bob Hope Airport” χρειάστηκε να καμουφλαριστεί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το Φεβρουάριο του 1942, ένα ιαπωνικό υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά του Σαν Φρανσίσκο. Όταν ένα δεύτερο εντοπίστηκε λίγο αργότερα στη Σάντα Μπάρμπαρα, η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να προστατεύσει τις ζωτικής σημασίας στρατιωτικές εγκαταστάσεις της κατά μήκος της ακτογραμμής του Ειρηνικού. Για την αεροπορική βάση Lockheed αποφάσισαν να καμουφλάρουν ολόκληρη τη βάση έτσι που να μοιάζει με επαρχιακή γειτονιά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακά πειστικό.

Ελευθέρωσε νεαρή άλκη και δείτε τι του έκανε... [video]

Ο Wes Livingston από το Μέιν των ΗΠΑ είχε μόλις ελευθερώσει αυτή τη νεαρή άλκη (είδος αμερικανικού ελαφιού) όταν... είδε το ζώο να του επιτίθεται με κλωτσιές και να τον ρίχνει κάτω.

Δείτε ολόκληρο το περιστατικό όπως το κατέγραψε η κάμερα που είχε πάνω του.