Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ξεπεσμός μιας... πρώην $εξοβόμβας!

Πριν από 25 χρόνια ήταν διακαής πόθος για χιλιάδες άνδρες. Σήμερα είναι μία θλιβερή, αδυνατισμένη φιγούρα που πέφτει και... κοιμάται μέσα στο δρόμο. 
Ο λόγος για την Μπριγκίτε Νίλσεν, πρώην μοντέλο, ηθοποιό και αμόρε του Σιλβέστερ Σταλόνε. 

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πιο απίθανες γυναίκες του... 2013

Οι πιο απίθανες γυναίκες του 2013Εντυπωσιάζουν με κάθε τρόπο…

Τι ακολουθούν τα μαχητικά αεροσκάφη;

Δείτε στο βίντεο τί ακολουθούν τα μαχητικά αεροσκάφη
Ένα περίεργο γεγονός συγκλόνισε έναν οπερατέρ ο οποίος έκανε δοκιμές με τη νέα του κάμερα. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής του στο δάσος, ο κάμεραμαν άκουσε ένα περίεργο θόρυβο και γύρισε την κάμερα για να μαγνητοσκοπήσει τον ουρανό.

Φονική λίμνη μετατρέπει τα ζώα σε αγάλματα (photos)

Φονική λίμνη μετατρέπει τα ζώα σε αγάλματα (photos)Η λίμνη Νάτρον στην Τανζανία, κοντά στα σύνορα με την Κένυα, μοιάζει με επίγειο παράδεισο ωστόσο έχει ένα κρυφό μυστικό: σκοτώνει ο,τιδήποτε την πλησιάζει.

Με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 60 βαθμούς Κελσίου και υψηλή αλκαλικότητα (pH 10.5) η λίμνη φιλοξενεί μόνο ένα είδος ψαριού (Alcolapia latilabris) και κυανοβακτήρια, έναν τύπο μπλε-πράσινων φυκιών.

Η Milly είναι ο πιο μκρός σκύλος στο κόσμο και δεν θα μεγαλώσει ποτέ!

Με ύψος μόλις 9,5 εκατοστά, το τσιουάουα με το όνομα Milly είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο. Ζει στο Πουέρτο Ρίκο και όταν γεννήθηκε ήταν τόσο μικρή που την τάιζαν με σταγονόμετρο, αφού το στόμα της δεν χωρούσε τη θηλή της μαμάς της, ενώ χωρούσε σε ένα… κουτάλι! 

53 καλλιτεχνικά τατουάζ που μοιάζουν με υδατογραφίες!

Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρης των τατουάζ ή δεν θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο πάνω σας, το πιθανότερο είναι πως θα εντυπωσιαστείτε με την παρακάτω συλλογή από όμορφα, μοναδικά και μόνιμα έργα τέχνης με καμβά το ανθρώπινο σώμα.

Oι πιο σοκαριστικές θεραπείες που έγιναν ποτέ στον κόσμο της Ιατρικής

Σύμφωνα με το reader’s digest και τον ιστορικό David Wootton,οι γιατροί κατά διαστήματα έχουν επικαλεστεί εκκεντρικές θεραπείες και φάρμακα, που ευτυχώς σήμερα έχουν αποποιηθεί.