Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η Ιωάννα Λίλη μιλά μετά από καιρό στις κάμερες και εξομολογείται τι της λείπει πιο πολύ

Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκης παρευρεύθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης σε συνεργασία με το MTV προς τιμή της Irina Shayk και μίλησε στις κάμερες για τη ζωή της ως σύζυγος και μητέρα.

Η Emma Watson γίνεται σήμερα 23 ετών και αυτές είναι οι 13 ατάκες που έχει πει

Έχει τη φήμη, έχει το ταλέντο και έχει και δύο πτυχία από τα πανεπιστήμια Oxford και Brown. Πραγματικά θα θέλαμε πολυ να ξέραμε τι θα ευχηθεί σήμερα (15/4) που θα σβήσει τη γενέθλια τούρτα της. Το ότι είναι και έξυπνη το είπαμε; Καλύτερα ας αφήσουμε τα λόγια της να μιλήσουν από μόνα τους.

Φήμες λένε ότι κάποτε οι Δευτέρες ήταν ξενέρωτες....Μέχρι που ήρθαν τα Ladies Nights στο Boudoir Club......

Φωτογραφία: Boudoir Club, Δευτέρα 8 Απριλίου
Ladies Night
Δωρέαν το πρώτο ποτό για όλο το γυναικείο πληθυσμό.......
Φήμες λένε ότι κάποτε οι Δευτέρες ήταν ξενέρωτες....Μέχρι που ήρθαν τα Ladies Nights στο Boudoir Club......Boudoir Club, Δευτέρα 15 ΑπριλίουLadies Night
Δωρέαν το πρώτο ποτό για όλο το γυναικείο πληθυσμό.......
Φήμες λένε ότι κάποτε οι Δευτέρες ήταν ξενέρωτες....Μέχρι που ήρθαν τα Ladies Nights στο Boudoir Club......

30 Photography Party KANE LIKE>>>>>
















Οι μορφές του στρες και πώς να το αντιμετωπίσετε!!!

Το αίσθημα γνωστό: Μύες σε ένταση, το στομάχι κόμπος, ίσως και πονοκέφαλος. Όσο κι αν προσπαθείτε, το να παραμένετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι δεν είναι πάντα εφικτό. Το στρες «χτυπά» κάθε πόρτα. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη το βιώνουν όλο και πιο συχνά, ενώ οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς. 

Νεαρός Κονγκολέζος..«Έχω βιάσει 53 γυναίκες και μικρά παιδιά 5 ετών»!!!

«Σε ένα μικρό σπίτι, που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στη λίμνη Kivu, ένας νεαρός Κονγκολέζος στρατιώτης εξομολογείται τα εγκλήματα που διέπραξε μαζί με τους συντρόφους του στην Minova πριν από μερικούς μήνες». Έτσι ξεκινάει το άρθρο που δημοσιεύει ο Guardian την ώρα που η G8 συζητά για τα θέματα σεξουαλικής βίας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Οι 12 Αόρατοι Μοναχοί του Αγίου Όρους!!!

Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή του Άθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους. Δώδεκα παράξενοι άγιοι, που προκαλούν τη σκέψη και τη φαντασία μας. Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

Φρενίτιδα με τις λίρες! Ακόμη και φθαρμένες τις αγοράζουν οι Έλληνες!!!

Έχουν εξαφανιστεί οι λίρες «του κουτιού»…

Μπορίσκα το αγόρι που ήρθε από τον Άρη...; (Βίντεο)

Κάποιες φορές, μερικά παιδιά, γεννιούνται με εξαιρετικά χαρίσματα και ασυνήθιστες ικανότητες. Υπάρχει η ιστορία ενός ασυνήθιστου αγοριού του... Μπόρισκα, από τα μέλη μιας αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται βόρεια του Βόλγκογκράντ (Volgograd), κοινώς λεγόμενη ‘Medvedetsakaya gryada’. 

"Σπηλιά του Νταβέλη": Τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος!!! Ένα διαχρονικό μυστήριο !!!

Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη...

Μάσημα τσίχλας: Οφέλη και παρενέργειες

mashma tsixlas ofelh kai parenergeiesΤο μάσημα τσίχλας έως πρόσφατα ήταν το «μαύρο πανί» για όσους προσέχουν την υγεία τους, αλλά μερικές μελέτες υποδηλώνουν πως όταν το μάσημα γίνεται με μέτρο μπορεί να υπάρχουν κάποια οφέλη στην υγεία. 

H σπάνια λεοπάρδαλη με τα… σύννεφα!

 Η σπάνια "συννεφιασμένη" λεοπάρδαλη!Η «συννεφιασμένη» λεοπάρδαλη (clouded leopard) είναι γνωστή με την επιστημονική ονομασία Neofelis nebulosa και αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια είδη της άγριας ζωής. 

Ένα σπίτι στη Μελβούρνη που θα λατρέψετε!

coverΑυτό το σπίτι χτίστηκε το 1908 και το ζευγάρι μετακόμισε εκεί το 2002. Το σπίτι αρχικά ήταν χωρισμένο σε πολλά μικροσκοπικά δωμάτια και έπρεπε να το γκρεμίσουν και να μεγαλώσουν τους χώρους, μειώνοντας τον αριθμό τους. Πολύ ανοιχτά χρώματα, μπόλικη τέχνη, και μια εναλλαγή σκούρου και ανοιχτού που αν δεν το παρακάνεις, είναι σκέτη γοητεία.

Δείτε την γυναίκα που κόντεψε να πνίξει τον εραστή της με το στήθος (εικόνες)

Η Κλαιρ Σμέντλι από το Derby της Αγγλίας, η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος της χώρας όπως ισχυρίζεται η ίδια, έχει αρχίσει να φοβάται ότι το «παραφουσκωμένο» της στήθος θα μπορούσε να γίνει «θανάσιμο» όπλο για τους εραστές της.

Καθαρίζουν τον Σκορπιό για να έρθει η Εκατερίνα.

Ο Σκορπιός, το νησί-σύμβολο της δυναστείας Ωνάση, ανήκει πλέον στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα. Οι εργασίες συντήρησης που γίνονται σήμερα στο νησί ώστε να είναι όλα έτοιμα και στην εντέλεια ερημώνουν τον θρυλικό Σκορπιό.

Μέχρι πού θα έφτανες για ένα Sony Xperia Z; (video)

Η Sony ξέρει να κάνει πολύ καλό marketing στις συσκευές της. Μετά το μοντέλο με μαγιό στο ντους που έδειχνε το Xperia Z, έχουμε και ένα ακόμα δείγμα "έξυπνης διαφήμισης".

Γιατί θέλουν να εξοντώσουν τις μέλισσες;

Σε λίγες ώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψηφίσει για το αν θα απαγορεύσει τα τοξικά παρασιτοκτόνα που σκοτώνουν τις μέλισσες σε όλο τον κόσμο και απειλούν την τροφή μας.

Έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών: Ελαιόλαδο «το φάρμακο του μέλλοντος»

Όλο και περισσότερες ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες ανακαλύπτονται για το ελαιόλαδο, το οποίο θα αποτελέσει το «φάρμακο του μέλλοντος», σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνων. ...

Ένοχο το λίπος για τη μειωμένη νεφρική λειτουργία

Επικίνδυνη και για τη λειτουργία των νεφρών αποδείχθηκε ότι είναι η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Εταιρείας Νεφρολογίας.

Έλληνας λύνει τον κύβο του ρούμπικ με το ένα χέρι [Video]

Φωτογραφία για Έλληνας λύνει τον κύβο του ρούμπικ με το ένα χέρι [Video]Δείτε τον καταπληκτικό τύπο του παρακάτω βίντεο και τον τρόπου που καταφέρνει να λύσει τον κύβο του ρούμπικ!

Μαγνητικά πεδία στην Μάνη...Απίστευτο βίντεο

Σε μια περιοχή κοντά στο Οίτυλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο μικρός Σιδέρης Κελεπούρης ανακάλυψε εντελώς τυχαία με τη φίλη του την Κατερίνα, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να κάνει με μαγνητικά πεδία. 

3.000 βότανα στο Πήλιο...Το βουνό με τα περισσότερα βότανα στον κόσμο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1ploXc1UQf9_cpvr4AxnPLXwH7Hzxpn5OxqT0M5-pMbcg2FEvB2mLVp3Myy6ekvaxh1OOMKHOIWdz9y8nmt74YqOmBwgxQkO06iFaCHNrxAw8jmjOuiuXcF0UG3ewu_0j8wJrNQ333Nqi/s400/ImageHandler.ashx.jpgΤο βουνό των λουλουδιών και των φαρμακευτικών βοτάνων ήταν από την αρχαιότητα το Πήλιο, όπου έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί περίπου 3.000 βότανα, στο πέρασμα των αιώνων. 

Τατουάζ που θα τους στοιχειώνουν για μια ζωή…

Όχι μόνο επέλεξαν κάτι τραγικό, αλλά φρόντισαν να το «χτυπήσουν» στο πρόσωπο!