Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Mε Βελλίδη ο Άρης στην αποστολή...

Αποστολή με είκοσι ποδοσφαιριστές στους οποίους συμπεριέλαβε και τον Μάρκο Βελλίδη ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.Ο γκολκίπερ του Άρη δεν είναι απόλυτα έτοιμος αλλά και για ψυχολογικούς λόγους κρίθηκε σκόπιμο να βρίσκεται κοντά στους σύμπαίκτες του στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Για τους ίδιους λόγους θα βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του και ο τιμωρημένος Νταβίδ Αγκάνθο.

Τι σημαίνουν τα «πονηρά» όνειρα! Ερμηνείες «βρόμικων» ονείρων και άλλες ιστορίες!

Και να 'μαστε λοιπόν, κάτω από τα σκεπάσματα, ελαφρά ενδεδυμένοι, παίζοντας με φαντασιώσεις και ονειρικά σεξουαλικά τερτίπια.


Όταν ξαφνικά το μάτι μας πέφτει, σε κατάσταση βαθέως ύπνου, στον καθηγητή μαθηματικών που είχαμε στην Τρίτη Γυμνασίου!

Ξυπνάμε κάθιδροι και προσπαθούμε μάταια να ερμηνεύσουμε τι στο καλό συνέβη με την ονειρική μας φαντασίωση που κατέληξε με τόσο τραγικό τρόπο!

Το πιο απίθανο γκολ στην ιστορία του χάντμπολ!

Perierga.gr - Το πιο απίθανο γκολ στην ιστορία του χάντμπολ!Το πιο απίστευτο γκολ στην ιστορία του χάντμπολ, όπως το χαρακτήρισε η «Le Monde» στη διαδικτυακή της έκδοση, επετεύχθη κατά τη διάρκεια αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Σαμπερύ και Ιβρί.
Σε μια προσπάθειά του να αποσοβήσει το γκολ από τον επιθετικό της Σαμπερύ ο 

Ο ταχύτατος ζωγράφος τελικά… έχει ταλέντο!!!!

Ο Αμερικανός που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο δηλώνει «ένας πολύ γρήγορος ζωγράφος, που μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί έργα τέχνης».

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:O ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΌΣ ΑΡΙΘΜΌΣ...!!!

Ρωτάει η δασκάλα τα παιδιά στο σχολείο " ποιος κατά την άποψή σας είναι ο πιο σεξουαλικός αριθμός " 

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανέκαθεν οι άνθρωποι, και πάντα σε συνεργασία με τη φύση, δημιουργούσαν με το νου τους και πέρα από αυτόν τον κόσμο άλλους κόσμους, παράξενους και μυθικούς, στους οποίους κατάφερναν με μυστηριώδη πάντα τρόπο να εισέρχονται, να τους περιηγούνται, να συζητούν ή ακόμα να πολεμούν και να συλλέγουν εντυπώσεις. Από τους κόσμους εκείνους ένας, ίσως ο πιο γνωστός σε όλους μας, ήταν ο «Κάτω Κόσμος», ο κόσμος των σκιών, ο χθόνιος Άδης...

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν κάνεις σεξ;

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν κάνεις σεξ; Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις χωρίς να κάνεις σεξ, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αποχή να επηρεάζει και να επιδρά τη συνολική σου υγεία;...Πόσο καλά γνωρίζεις το σεξουαλικό σου ρολόι; Μπορείς να καταλάβεις πότε το σώμα σου ζητάει το σεξ;

24th Photography Party!!! KANE LIKE>>>>>>>>>>>>



Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε ελληνικό νησί στο Ιόνιο!

Έκλεισε οριστικά η συμφωνία με την αραβική χώρα και η νησίδα Οξιά πέρασε στην κατοχή της βασιλικής οικογένεια; του Κατάρ 
Ολική επαναφορά για το Κατάρ που μετά την επαναδιεκδίκηση του Ελληνικού σειρά έχει η νησίδα Οξυά, η οποία πέρασε στην κατοχή της βασιλικής οικογένειας.

Διάσημου (κακάσχημου) ηθοποιού κόρη είναι το σέξι θηλυκό της φωτογραφίας!

Πολλές φορές ευτυχώς τα γονίδια κάνουν την καλύτερη δουλειά και στην πορεία... 
εξελίσσονται γιατί αν έμεναν όπως ήταν στην περίπτωση του κακάσχημου ηθοποιού και της πανέμορφης κόρης του, τότε η τελευταία θα ήταν... καταδικασμένη!

Αμόλα ταξίδι: Οι επτά καλύτεροι προορισμοί της Ελλάδας για την Καθαρά Δευτέρα

Εκτός από κούλουμα και χαρταετούς, η Καθαρά Δευτέρα φέρνει μαζί της και το πρώτο ανοιξιάτικο τριήμερο του χρόνου. Αν φέτος έχεις αποφασίσει να μην την περάσεις στο σπίτι σου, βρήκαμε τα κατάλληλα μέρη για κάνεις την πρώτη πρόβα τζενεράλε των διακοπών σου.

Σε τραγική κατάσταση πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού!

Υπήρξε το μεγαλύτερο ταλέντο του πολωνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες δεκαετίες Για την ακρίβεια, ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι είναι το μεγαλύτερο… χαμένο ταλέντο εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα του. 

Δείτε τη Νάντια Μπουλέ σε παιδική ηλικία (Πανέμορφη!!!)

Η Νάντια Μπουλέ μας έχει εκπλήξει ως παρουσιάστρια και ως τραγουδίστρια και αν δεν την έχετε ακούσει ακόμα, χάνετε! 
Αλλά δεν παύει να είναι και ένα υπέροχο κορίτσι με συμμετρικά τέλεια χαρακτηριστικά και σε τέλεια σιλλουέτα! Αλλά ακόμα και η παιδική της ηλικία ήταν κάπως έτσι: ένα εντυπωσιακό κατάξανθο κορίτσι με λαμπερό χαμόγελο και γλυκύτατο πρόσωπο! 

Απίστευτη μεταμόρφωση: Πώς από 20 χρονών… γίνεσαι 80!

«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον…», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και δεν είχαν άδικο.

Η αλλαγή που πραγματοποιείται στο πρόσωπο είναι τρομακτική, ειδικά όταν μιλάμε για ένα εικοσάχρονο κορίτσι, που μεταμορφώνεται σε μια 80χρονη ηλικιωμένη γυναίκα.

Πτώση στο "κενό" με εφόδιο μία ομπρέλα (Video)

Δείτε το βίντεο του ριψοκίνδυνου επαγγελματία σκιέρ, που πήδηξε από αερόστατο, κρατώντας μία ομπρέλα.

Στη Mary Poppins θέλησε να μοιάσει ο Erik Roner και αποφάσισε χρησιμοποιώντας μια ομπρέλα να πηδήξει στο κενό από ένα αερόστατο.

Ένας 6χρονος έγραψε βιβλίο για να σώσει τον καλύτερο φίλο του

Τι μπορείς να προσφέρεις σε ένα φίλο;

Διαβάστε την παρακάτω ιστορία και θα συνειδητοποιήσετε πως τα όρια της αγάπης ενός φίλου για ένα άλλο δεν έχουν όρια...ακόμα και αν πρόκειται για δυο εξάχρονα παιδιά.

Θαύματα πέρα κι από το... ανεξήγητο!

Απόκοσμα φαινόμενα και υπερφυσικά γεγονότα για λίγους!

Τα θαύματα είναι από την ίδια τους τη φύση γεγονότα ανεξήγητα, κάποια ωστόσο είναι ακόμα πιο περίεργα απ' ό,τι «συνήθως».

Αυτά είναι τα καλύτερα εξώφυλλα περιοδικών τα τελευταία 100 χρόνια!

Έναν αιώνα ζωής κλείνει η Ένωση Εκδοτών στην Βρετανία και ετοιμάζεται να το γιορτάσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Η PPA έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο να ψηφίσει το αγαπημένο του εξώφυλλο των τελευταίων 100 χρόνων. Και οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Δες το top10 και αν θέλεις ψήφισε το δικό σου αγαπημένο cover εδώ.
κλικ στις εικόνες

«Επώνυμες» στενές επαφές τρίτου τύπου! Οι διάσημοι που... συνάντησαν εξωγήινους (pics)

Πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι έχουν πέσει «θύματα» εξωγήινης δραστηριότητας, αφού τα ΟΥΦΟ προτιμούν πλέον να κάνουν παρέα μόνο με γήινους.

Στο εξώφυλλο του Time, ο Πιστόριους…

Mε τον τίτλο “Man, Superman, Gunman”, το περιοδικό ΤΙΜΕ έχει πρωτοσέλιδο, στο τεύχος Μαρτίου, τον Όσκαρ Πιστόριους , και τον… 
υπότιτλο “Ο Όσκαρ Πιστόριους και η κουλτούρα της Νότιας Αφρικής περί της βίας”.

Σπάνιες φωτογραφίες πολιτικών τραβηγμένες πριν απο 50 περίπου χρόνια!



Επιθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;

Επιθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;Υπάρχει μεταθανάτια ζωή;

Η μετάβαση σε αυτή γίνεται μέσα από το λευκό τούνελ που βλέπουν όλοι όσοι ισχυρίζονται πως έζησαν την επιθανάτια εμπειρία;
Όντως το σώμα μας κατά την μετάβαση αιωρείται; Πρόκειται για ανεξήγητο φαινόμενο ή όλα είναι παιχνίδια του μυαλού;
Καθημερινά βομβαρδίζεσαι από τηλεοπτικές σειρές, προγράμματα με μεταφυσικά φαινόμενα και συζητήσεις περί επιθανάτιων εμπειριών ενώ πιθανότατα κι εσύ η ίδια να είχες κάποια στιγμή στη ζωή σου περάσει μέσα από το φωτεινό λευκό τούνελ.Υπάρχει λογική εξήγηση;...

Νέα πανίσχυρα Nissan με υπογραφή Nismo

Νέα πανίσχυρα Nissan με υπογραφή NismoΈρχονται τα βελτιωμένα Juke, 370Z και GTR
Με τα εγκαίνια στη Yokohama της Ιαπωνίας, των νέων κεντρικών εγκαταστάσεων, καθώς και του ερευνητικού κέντρου της Nismo, η Nissan αποδεικνύει το πάθος και το όραμά της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα καθαρόαιμα σπορ αυτοκίνητα.

Εσείς θα φορέσετε "Μάρτη"; Δείτε την ιστορία του...

Ο «Μάρτης» ή η «Μαρτιά» είναι ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια. Οι μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων έδεναν μια 

Το πείραμα που έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας - Πέτυχε, αλλά δεν εφαρμόστηκε

Το πείραμα που έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας - Πέτυχε, αλλά δεν εφαρμόστηκε Φανταστείτε μία πόλη στης οποίας τους κατοίκους η κυβέρνηση θα πρόσφερε σταθερό εισόδημα διαβίωσης, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν και τι έκαναν. Αυτό ακριβώς συνέβη πειραματικά, για μία χρονική περίοδο 4 ετών κατά τη δεκαετία του 1970, στον Καναδά, όταν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση 

Έξυπνο μπαστούνι για ηλικιωμένους με GPS και σφυγμομετρητή

Η τεχνολογία βρίσκεται πλέον στο πλευρό των ηλικιωμένων, αφού πρόσφατα η Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία Fujitsu παρουσίασε στη διεθνή έκθεση κινητής τηλεφωνίας «Mobile World Congress» το πρώτο «έξυπνο» μπαστούνι με GPS και σφυγμομετρητή, που καλεί βοήθεια αν χρειαστεί.