Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Με 500 ευρώ νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα πριν το 1975 – Όλο το σχέδιο νόμου

Οριστική εξαίρεση από την κατεδάφιση για όλα τα αυθαίρετα προ του 1983! Τι θα ισχύει για μικρές αυθαίρετες παραβάσεις (πέργκολες, μπάρμπεκιου, κεραμοσκεπές κ.α.).Όλο το σχέδιο νόμου για την οριστική τακτοποίηση αυθαιρέτων που παρουσίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης

Αυτά είναι τα 5 πιο επικίνδυνα Φαγητά στον κόσμο που μπορεί να σε σκοτώσουν!

Πολλές φορές λέμε «Πεθαίνω από την πείνα» αλλά καλύτερα αυτό παρά να δοκιμάσεις ένα από τα παρακάτω φαγητά.

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους,δηλαδή κοντά στα 2 τρισ. ετησίως.Μόνο απο τα δάνεια!

Προσοχή! Τα δύο τρισ. το χρόνο αφορούν στοιχεία του 2001. Σήμερα που το παγκόσμιο κρατικό χρέος έχει εκτιναχθεί απο τα 10 τρισ. δολάρια στα 40 τρισ. δολάρια τα κέρδη τους έχουν πολλαπλασιαστεί! Αυτή η οικογένεια έχει χρεοκοπήσει την ανθρωπότητα και συνεχίζει να μένει στην αφάνεια και στο απυρόβλητο την ώρα που οι κυβερνήσεις καταρρέουν!

Ποιοί ήταν οι Ντάλτονς;(pics)!!!

Από αριστερά: Πάουερς, Μπομπ,
Γκρατ, Ντικ

Πηγαίντε εκεί το αμάξι σας για πλύσιμο και αυτός θα σας το κάνει... καινούριο!!! (Βίντεο)

Και όταν λέμε καινούριο, εννοούμε με την ειρωνική έννοια της λέξης, καθώς όπως θα δείτε ο...
ηλικιωμένος άντρας έχει πάρει το πιεστικό και πλένει το αυτοκίνητο και μέσα! Προφανώς ο καημένος, δεν θα ήξερε ότι έτσι κάνει ζημιά στο αμάξι!

Σοκ Γνωρίζατε πως WWW = 666...????!!!

(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6)... Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

Άγγελοι vs Lamborghini: Τι σε φτιάχνει περισσότερο;

Δες ολόκληρο το βίντεο από τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Victoria’s Secret, που δείχνει τα μοντέλα στη πιο street ομορφιά τους!
Η Κάντις Σουάνπολ άνοιξε για ακόμη μια φορά τη σκηνή του νέου διαφημιστικού της Victoria’s Secret, κάνοντας μια θεαματική…έξοδο από μια Lamborghini.

Ο Al Pacino, θα παίξει τον Ωνάση!

Ο Al Pacino, θα παίξει τον Ωνάση!Το πολυαναμενόμενο 'Nemesis' που ξεκινά γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και βασίζεται στο βιβλίο του... Peter Evans, "Νέμεσις, η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο' και το ερωτικό τρίγωνο που διέλυσε τους Κένεντι", βρήκε επιτέλους πρωταγωνιστή.

Έλληνες ερευνητές έφτιαξαν μαγνήτες από... φως!

Ένα νέο τρόπο για να δημιουργήσουν μικρούς μαγνήτες, χρησιμοποιώντας φως, ανακάλυψαν Έλληνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), σε συνεργασία με Αμερικανούς επιστήμονες από το Ερευνητικό Κέντρο Ames. 

Οδηγός Αισιοδοξίας ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με την καινούργια του ταινία, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ προσπαθεί να σκαρφιστεί με τι θα μπορούσε να μοιάζει μια κομεντί αν ήταν φτιαγμένη για θεατές οι οποίοι αντιπαθούν τις κομεντί. Το αποτέλεσμα κατέληξε να διεκδικεί κάπως υπερβολικά οκτώ υποψηφιότητες στα φετινά Οσκαρ.

Το δαχτυλίδι που σας θυμίσει την επέτειο γάμου σας

Αν δεν τα πάτε και τόσο καλά με τις σημαντικές ημερομηνίες όπως είναι η επέτειος του γάμου σας ή τα γενέθλια του/της αγαπημένου/ης σας, τότε καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στο δαχτυλίδι «Remember Ring». 

Σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόµισµα κατέγραψε έκλειψη του Δία από την Σελήνη.

Ένα σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόµισµα αποκαλύπτει µια (σπανιότατη) έκλειψη που έγινε πριν από 2.134 χρόνια και ήταν ορατή στην τότε συριακή Αντιόχεια. 

Τμήματα της Ελλάδας βυθίζονται Τι αποκαλύπτουν δορυφορικά δεδομένα!

Ορισμένες περιοχές της Αθήνας και της Λάρισας βυθίζονται τα τελευταία χρόνια, ενώ ένα μέρος της Θεσσαλονίκης ανυψώνεται, αποκαλύπτει ένα νέο σύστημα για την παρακολούθηση των παραμορφώσεων σε μεγάλες εκτάσεις.

Σοκ: Το χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστώνης στο "Family Guy" μερικές ημέρες πριν...!!

Η επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης μέσα από το επεισόδιο του Family Guy…!
Τα συγκεκριμένα videos αποτελούν 2 διαφορετικές εκδοχές ενός επεισοδίου που μας δείχνει την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης…! 

Ελαττώματα ζωδίων (αστείο βίντεο)



Το μέλλον του Raikkonen

Το μέλλον του RaikkonenΑρνήθηκε να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Red Bull
Ο Kimi Raikkonen αποστόμωσε τους επικριτές του όταν το 2012 γύρισε στην ενεργό δράση, μετά από δυο χρόνια στο WRC, με μια εκπληκτική χρονιά με τη Lotus. Μάλιστα στο τέλος πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

ΕΞΥΠΝΑ LOGOS ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ T-SHIRTS!

Έξυπνα,απλά και "περιεκτικά"! 

Απλή άσκηση δείχνει πόσο θα ζήσουμε!

Απλή άσκηση δείχνει πόσο θα ζήσουμε!Σύμφωνα με την «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Καρδιαγγειακής Πρόληψης» (EJCP) μια απλή άσκηση συνδέεται με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία. Η άσκηση αυτή είναι να καθίσετε στο πάτωμα και να σηκωθείτε χωρίς κανένα στήριγμα.  Αυτό δείχνει πόσο καλή είναι η μυοσκελετική κατάσταση και αποτελεί δείκτη μακροζωίας, ιδίως για άτομα ηλικίας πάνω από 50 ετών.

5 συνήθειες σβήνουν την κυτταρίτιδα για πάντα!

Ο παρακάτω αντι-κυτταριδικός οδηγός που ετοιμάσαμε για σένα θα σου αποκαλύψει σε 5 απλά βήματα όλες τις δραστικές τακτικές που χρειάζεσαι για να νικήσεις την κυτταρίτιδα και θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μέσα στο λιγότερο χρόνο γεμάτη αυτοπεποίθηση για τη νέα, σιλουέτα σου!

10 κουκλάρες αλλά.... επικίνδυνες στρατιωτίνες!

Μπορεί να είναι όμορφες, αλλά σίγουρα... δεν θα θέλετε να τις βρείτε μπροστά σας όταν είναι ντυμένες στα στρατιωτικά. Υπάρχει και μία Ελληνίδα μέσα στις 80 στρατιωτίνες. Δείτε τις στις φωτογραφίες που είναι και ακίνδυνες :P