Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Έλληνας αστρονόμος «φωτίζει» αρχαίο αστρικό σύστημα

Έλληνας αστρονόμος «φωτίζει» αρχαίο αστρικό σύστημαΧρησιμοποίησε το νέο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος» που βρίσκεται στο Χελμό
Ένας Έλληνας και ένας βρετανός αστρονόμος χρησιμοποίησαν το νέο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος», διαμέτρου 2,3 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στο όρος Χελμός της Πελοποννήσου, σε υψόμετρο 2.340 μέτρων, για να «φωτίσουν» ένα αινιγματικό αρχαίο αστρικό σύστημα, το KjPn8.

‎''ΟΛΥΜΠΙΟΝ'' ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ 28/2 ΕΩΣ 6/2 ΑΠΟΓ 7.00 ΒΡΑΔ 9.30

Μία από τις τρεις ιστορίες στην Ρόδο
Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Στο "Love in the end", γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδοκαι Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν...

ΒΙΝΤΕΟ-Φάντασμα στοιχειώνει κομμωτήριο,Φυσικά πρόκειται για φάρσα!!!! Δειτε το!

ΒΙΝΤΕΟ-Φάντασμα στοιχειώνει κομμωτήριοΕίναι ο αγαπημένος χώρος των γυναικών… Γίνεται όμως εφιάλτης, όταν κάνει την εμφάνισή της μια απρόσκλητη επισκέπτης.
Ένα ανατριχιαστικό γυναικείο πρόσωπο κρύβεται μέσα στον καθρέφτη, την ώρα που ανέμελες πελάτισσες κοιτάζουν το κούρεμα και το χτένισμά τους.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αντιδράσεις τους.

Η πιο διεστραμμένη οικογένεια όλων των εποχών! Αιμομιξίες και κανιβαλισμούς από τη φαμίλια που κατακρεούργησε πάνω από 1.000 ανθρώπους

Η ιστορία του ενέπνευσε αμέτρητες ιστορίες φρίκης και ταινίες τρόμου. Γνωρίστε τον σκωτσέζο Sawney Bean, κανίβαλο, αιμομίκτη και πατριάρχη της πιο αιμοβόρας οικογένειας όλων των εποχών.

Η πιο «άνετη» φυλακή στον κόσμο!

 Η πιο "άνετη" φυλακή στον κόσμο!Σε αυτή της φυλακή της Νορβηγίας οι έγκλειστοι δεν σκέφτονται καν να… δραπετεύσουν. Το αντίθετο, μάλιστα. Θέλουν να μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο πίσω από της… φυλακής τα σίδερα, ενώ αν μπορούσαν θα 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

O KOSMOS 1.jpgΠαρατηρώ γύρω μου τον κόσμο και βρίσκω ότι έχει ένα σημαντικό πρόβλημα . Είναι λίγο βαρετός . Όλοι οι άνθρωποι κάνουν συνεχώς τα ίδια, γι αυτό τελικά όλοι βαριούνται . Είναι βέβαια και θέμα παιδείας . 

Απίστευτη τύχη: Δείτε τι βρήκε μέσα σε ένα στρείδι!

Aπίστευτη τύχη είχε ένας 34χρονος από την Βρετανία ο οποίος τρώγοντας δύο στρείδια προκειμένου να ξεπεράσει το hangover...
ανακάλυψε ένα μικροσκοπικό μαργαριτάρι. 

Το 2011, ήταν τριών ετών και ζύγιζε... 60 κιλά!!!

Ονομάζεται Λου Χάο και είναι από την Κίνα. Αυτή τη στιγμή διεκδικεί τον τίτλο του... παχύτερου παιδιού του κόσμου. 
Οι γιατροί του πάντως, ανησυχούν για αυτή την ανάπτυξη και επανειλημμένα έχουν τονίσει στους γονείς του πως το παιδί πρέπει να μπει σε δίαιτα. Όπως θα δείτε όμως και στο βίντεο, μάλλον δεν εισακούονται... [iatropedia]

H Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει με τη γούνα της!

Στο μακρινό Hong Kong βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη και φυσικά... δε μας ξεχνάει ποτέ! 

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra ξεσήκωσαν το Τσαντίρι!

koza mostraΜία μοναδική και αρκετά ιδιαίτερη εμφάνιση των Koza Mostra και του Αγάθωνα Ιακωβίδη…
στο “Αλ Τσαντίρι news” του Λάκη Λαζόπουλου. Οι ερμηνευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, τραγούδησαν ολοζώντανα το τραγούδι τους “Alcohol Is Free” με το μπαγλαμαδάκι του Αγάθωνα να κάνει την αρχή.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΜία σπάνια έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Άνθρωποι στοιβαγμένοι σε διαμερίσματα-κελιά! Ολόκληρες οικογένειες ζουν σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα (pics)

Το μέγεθος των «διαμερισμάτων» δεν ξεπερνά αυτό μιας μικρής τουαλέτας. Κι όμως σε τόσο λίγα τετραγωνικά μέτρα στριμώχνονται ολόκληρες οικογένειες. 
Σε ένα μόνο δωμάτιο διατηρούν την κουζίνα, το καθιστικό, την τραπεζαρία, τα ντουλάπια και τα κρεβάτια τους!

Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Arnold Schwarzenegger (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη εμφάνιση του πρώην κυβερνήτης...
της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, με μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα το περασμένο σαββατοκύριακο «ξύπνησε» τις φήμες που τον θέλουν να έχει ερωτευτεί ξανά.

Αγώνας paintball με δύο Audi RS4 Avant!

Ειδικά οπλοπολυβόλα τοποθετημένα στο καπό, βόμβες μπογιάς, σκανδάλη, σύστημα διαρροής στο πίσω τμήμα! Δεν πρόκειται για αυτοκίνητο του James Bond, αλλά και για δύο ειδικά διαμορφωμένα Audi RS4 Avant που παίζουν paintball.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ"; (VIDEO)

"Σας είπε κανείς πως είμαι Χριστιανός", ήταν η κυνική απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη αν θα έδινε ένα από τα πολλά ακίνητα που έχει στην κατοχή του. 


Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διάσημα κολλητάρια που μάλωσαν!

Παίρνοντας αφορμή από το τέλος της φιλίας της Rihanna και της Katy Perry, παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο διάσημες φιλίες που δεν είχαν καλό τέλος...
Οι δυο τους δεν έχουν εμφανιστεί μαζί από τότε που η RiRi τα ξαναβρήκε με τον Chris Brown, κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε πως η Katy δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη στη ζωή της (πρώην;) φίλης της.

Τροφές που ενισχύουν την υγεία! Καινοτόμα προϊόντα της ελληνικής γης ιδιαίτερα ωφέλιμα για τον οργανισμό

Η ελληνική χλωρίδα είναι από τις πλουσιότερες της Ευρώπης, αριθμεί 6.200 φυτικά είδη, από τα οποία τα 1.150 είναι ενδημικά ή ενδοχώρια και η αξία της για την υγεία είναι ιδιαίτερη.

Αφιέρωμα στο BBC έγινε ο 20χρονος Ελληνας που μιλάει άπταιστα 11 γλώσσες

Αφιέρωμα στο BBC έγινε ο ελληνικής καταγωγής Alex Rawlings ο οποίος μιλάει ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 11 γλώσσες και μάλιστα άπταιστα!

Πώς χρησιμοποιούμε το κρασί που περίσσεψε

Συχνά στο ψυγείο μας βρίσκουμε μισογεμάτα μπουκάλια κρασί, τα οποία τελικά αναγκαζόμαστε μετά από ένα διάστημα να πετάξουμε.

Μέσι και Ρονάλντο ενώνονται για το εξώφυλλο της Marca [εικόνα]

Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι στα ημιτελικά του Copa del Rey, ωστόσο η Ισπανική εφημερίδα Marca ενώνει στο εξώφυλλό της τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Αεροπλάνο μεταμορφώνεται σε πολυτελές ξενοδοχείο!

 Αεροπλάνο μεταμορφώνεται σε πολυτελές ξενοδοχείο!Ένας Ολλανδός επιχειρηματίας Ben Thijssen αποφάσισε να πρωτοτυπήσει μετατρέποντας ένα εγκαταλειμμένο σοβιετικό αεροσκάφος σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, με έδρα την Ολλανδία. Το αεροσκάφος Ilyushin II-18 της πρώην Αντολικής Γερμανίας πέταξε κάποτε σπουδαίους πολιτικούς στους αιθέρες, ενώ σήμερα καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους εκκεντρικούς επισκέπτες με την ονομασία «Hotel Suites».

ΒΙΝΤΕΟ-Κλειδώθηκε γυμνός έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείου

Σοκαρισμένος είναι ένας πελάτης ξενοδοχείου, ο οποίος από δικό του λάθος κλειδώνεται έξω από το δωμάτιο του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι γυμνός.
Τελικά ο άτυχος άνδρας παίρνει την απόφαση να κατέβει γυμνός στην ρεσεψιόν και να ζητήσει το κλειδί του δωματίου του.
Δείτε το βίντεο:

Ο γρίφος του Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η συζήτηση ήρθε στο γάμο και στον έρωτα, με την απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού να είναι γρίφος..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΡΕΜΙΑΣ FEAT ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ’

image003Ένα καινούργιο single από τον Γιάννη Ιερεμία με τίτλο «Υπερβολές» κυκλοφορεί από την ΕΜΙ.

VIDEO: Τα 20 κορυφαία πρόστυχα σαρδάμ απο την ελληνική τηλεόραση

Δείτε τα 20 πικάντικα σαρδάμ που ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση....

Ο Πασχάλης Τερζής μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του: «Δε θέλω ούτε να το θυμάμαι»

Ο Πασχάλης Τερζής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά όλα αυτά...
φαίνεται ότι πλέον ανήκουν στο παρελθόν.