Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονίζει η επιστολή της Ειρήνης Τριανταφύλλου, που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα, στη Βουλή των Εφήβων

 Στο δυστύχημα στα Μάλγαρα, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρές φοιτήτριες αναφέρεται ο Guardian. Το συγκλονιστικό κείμενο της Ειρήνης Τριανταφύλλου και το ερώτημα προς τους Έλληνες
Με τον τραγικό θάνατο της 23χρονης φοιτήτριας Ειρήνης Τριανταφύλλου στο δυστύχημα των Μάλγαρων με το ΚΤΕΛ το οποίο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό αναφέρεται σε δημοσίευμα της η Βρετανική Guardian.
Το άρθρο τιτλοφορείται "Λίγοι άκουσαν μια νεαρή Ελληνίδα, πριν πεθάνει. Θα την ακούσουμε τώρα;" και υπογράφεται από τον αρθρογράφο Alex Andreou ο οποίος μιλά για το φρικτό τροχαίο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο η Αγγελική Γρανίτσα, 21 ετών, και η Ειρήνη Τριανταφύλλου, 23 ετών και τραυματίστηκαν άλλα 22 άτομα.

“Τρελή” τεχνολογία κάνει το πληκτρολόγιο να αναδύεται ανάγλυφα στην οθόνη αφής των smartphones!! (βίντεο)

diaforetiko.gr : 65200404 65200403 600x377 Τρελή τεχνολογία κάνει το πληκτρολόγιο να αναδύεται ανάγλυφα στην οθόνη αφής των smartphones!! (βίντεο) Τεχνολογία ίσον μαγεία…
 Αυτό είναι το μότο της εταιρείας Tactus Technology που, όπως υποδεικνύει το όνομά της, ειδικεύεται στις τεχνολογίες αφής (tactile) και η οποία στην ετήσια διεθνή έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών με το ακρωνύμιο CES παρουσίασε το τελευταίο «τρελό» επίτευγμά της…

Twist Bike: -Το ποδήλατο που δεν έχει ακτίνες!!

diaforetiko.gr : gxzo 600x377 Twist Bike:  Το ποδήλατο που δεν έχει ακτίνες!! Το Twist Bike είναι ένα concept του Ισπανού Jose Hurtado μάλλον θα αναστατώσει την παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα καθώς πρόκειται για ένα ποδήλατο χωρίς ακτίνες κι αλυσίδα.
Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, υπόσχεται επίσης πανεύκολη αλλαγή ελαστικών πράγμα που θαα βάλει τέλος στις εκνευριστικές, βγαλμένες αλυσίδες και τους τυχόν τραυματισμούς. Επιπλέον μπορείς να το προσαρμόσεις καταλλήλως ώστε να κάνεις τις βόλτες σου με παρέα!

Ο Έλληνας πυγμάχος, που εκνεύρισε τον Χίτλερ-Οι Έλληνες νικάνε πα­ντού τους Ιταλούς. Και στα βουνά της Αλβανίας και στα ρινγκ της Αμερικής.

 Η ιστορία ενός από τους πιο σημαντικούς Έλληνες πυγμάχους. Πώς κατάφερε να κάνει τον Χίτλερ να αφήσει τη θέση του (Pics) 

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στην κατηγορία ημιβαρέων κιλών. 
«Μαχητικός, θαρραλέος, γρήγορος, ικανός στο «κορ α κορ» με εξαιρετικούς συνδυασμούς τριπλών χτυπημάτων και πολύ ανθεκτικός στο ξύλο». 
Έτσι περιέγραφαν τον εκπληκτικό νεαρό μποξέρ με την κυανόλευκη φανέλα και σορτσάκι, οι εφημερίδες της εποχής.

ΒΙΝΤΕΟ-Μονομαχία Ferrari F430- Lamborghini LP670

ΒΙΝΤΕΟ-Μονομαχία Ferrari F430- Lamborghini LP670 Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων, καθώς δείχνει μια εντυπωσιακή μονομαχία ανάμεσα σε μια Ferrari F430 και μια Lamborghini LP670-4 SV.