Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Έρχεται το χάπι που… γυμνάζει!!

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι σύντομα θα μπορούμε να γυμναζόμαστε καταπίνοντας απλώς ένα χάπι, αφού –όπως λένε- δημιούργησαν το συστατικό που μιμείται την άσκηση στους μυς.

Ξενάγηση στη Νάξο μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο

perierga.gr - Ξενάγηση στη Νάξο μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεοΤο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο «Όλος ο κόσμος σε ένα Νησί» (Naxos: A World to Experience) με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, ξεφεύγει από το συνηθισμένο κυκλαδίτικο μοτίβο «ήλιος και θάλασσα» και παρουσιάζει έναν ζωντανό κόσμο εμπειριών. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:"Πνοή του διαβόλου": Το χειρότερο ναρκωτικό στον κόσμο

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο ρεπορτάζ του περιοδικού ερευνητικής δημοσιογραφίας VICE σχετικά με τις φονικές χρήσεις της περίφημης ναρκωτικής ουσίας «σκοπολαμίνης» στην Κολομβία.

Το μυστήριο του Ασημένιου Φαραώ (Ντοκιμαντέρ)

Ο Ψουσέννης ο Α΄ (Psusennes I,) ήταν ένας από τους Φαραώ που κυβέρνησαν την Βόρεια Αίγυπτο κατά τους θυελλώδεις καιρούς της Τρίτης Ενδιάμεσης Περιόδου (η οποία διήρκεσε από το 1069 π.Χ. έως το 525 π.Χ.) μετά το τέλος του Νέου Βασιλείου*.

Το Google Earth εντοπίζει περίεργο αντικείμενο πάνω από τα ερείπια του κάστρου Tulum στο Μεξικό

Τουλούμ (Yucatec : Tulu'um) είναι μία περιτοιχισμένη πόλη που χρησίμευε ως ένα σημαντικό λιμάνι για τους Cobá . Τα ερείπια της απλώνονται σε ψηλά βράχια και κατά μήκος της ανατολικής ακτής της χερσονήσου του Γιουκατάν στην Καραϊβική Θάλασσα στην πολιτεία της Quintana Roo στο Μεξικό.

H παρθενιά της για το iphone 5s!

Δεν πέρασε πολύς καιρός που είδαμε κάποιον να πουλάει το νεφρό του για ένα iPad...και πολλα αλλα! 

10+1 σκάλες για τον Παράδεισο

Φωτογραφημένες είτε από πάνω ή από κάτω, δίνουν την αίσθηση του απέραντου. Πολλές από τις σκάλες που θα δείτε, είναι όμορφα κομμάτια τέχνης και μηχανικής, που βοήθησαν τον άνθρωπο να κάνει το βήμα παραπάνω για την εξέλιξη του.

Γιατί όλες οι εκκλησίες του Προφήτη Ηλία βρίσκονται σε υψόμετρο;

Την 20η Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Προφήτη Ηλία, ο οποίος έζησε και έδρασε το 90-100 Πχ. Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και δυναμικός αντιπρόσωπος του Θεού και λόγω του τρόπου ζωής του όλες οι εκκλησίες που είναι αφιερωμένες σε αυτόν βρίσκονται σε κορυφές βουνών και λόφων.

Τα οφέλη του θαλασσινού μπάνιου για την υγεία μας

Ο Γάλλος βιολόγος Ρενέ Κεντόν, περίπου τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό και απέδειξε ότι...
 το θαλασσινό νερό έχει ίδια σύσταση με το πλάσμα του αίματος, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ομορφιά και την υγεία του οργανισμού.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SENSO CLUB με 1+1 SOL

1+1 SOL ΜΠΥΡΑ