Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το Viber κάνει την εμφάνισή του στα Windows Phone

Οι υπεύθυνοι του Viber έχουν θέσει σαν στόχο τους να επεκταθούν σε όλες τις πλατφόρμες κινητών συσκευών. Κάτι που είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που πρόκειται για μία εφαρμογή που παρέχει δωρεάν κλήσεις και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιστημονικώς αποδεδειγμένο: Το σωστό φλερτ

Πολλές φορές αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε, πώς να μιλήσετε, πώς να φερθείτε σε μια γυναίκα.
Την επόμενη φορά κάντε όσα σας συμβουλεύουν οι επιστήμονες.

Φλερτάρετε τις ηλιόλουστες μέρες!

Jurassic Park ετοιμάζει Αυστραλός δισεκατομμυριούχος

Με δεινόσαυρους-ρομπότ θα γεμίσει το θέρετρό του ο Clive Palmer. O Αυστραλός μεγιστάνας έχει ήδη δρομολογήσει την κατασκευή αντίγραφου του Τιτανικού

Καλόγρια-φάντασμα «στοιχειώνει» εκκλησία στο Παλέρμο;

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στους πιστούς της εκκλησίας Santa Maria della Mercede στο Παλέρμο, αφού η φιγούρα  μιας καλόγριας, που εμφανιζόταν για κάποιες ώρες στο καμπαναριό του ναού, τους έκανε να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Τα tweets που οι πολιτικοί δεν θέλουν να δεις

Τα tweets που οι πολιτικοί δεν θέλουν να δειςΤο Politwoops συγκεντρώνει τα διαγραμμένα «τιτιβίσματα» Ελλήνων πολιτικών
Ήρθε και στην Ελλάδα μια πρωτότυπη εφαρμογή που ξεκίνησε από την Ολλανδία και έχει διαδοθεί σε 19 χώρες στον κόσμο. Ο ιστότοπος Politwoops συγκεντρώνει όλα τα tweets που οι πολιτικοί δεν θέλουν να δεις.

Σε ταινία η ζωή του Σάκη Ρουβά;

Σε ταινία η ζωή του Σάκη Ρουβά;Απανταχού Ρουβίτσες μπορείτε να πανικοβληθείτε ελεύθερα καθώς σύντομα η ζωή του αγαπημένου σας τραγουδιστή θα γίνει ταινία!

Facebook: Αινιγματικά «αποκαλυπτήρια» στις 4 Απριλίου

Σε μία αποκάλυψη που σκοπεύει να «ταράξει τα νερά» στον κόσμο της τεχνολογίας θα προβεί στις 4 Απριλίου η Facebook, με τις φήμες σχετικά με το αντικείμενό της να οργιάζουν.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!

Σήμερα η αγορά έχει κατακλυστεί από διάφορους μικροπαραγωγούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προσπαθούν να βρουν κάποιον τρόπο για να πουλήσουν το προϊόν τους.

Γάμος είναι…

 Γάμος είναι...Στην ερώτηση «τι πραγματικά σημαίνει γάμος;» απαντούν οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια, παρουσιάζοντας την έννοια «γάμος» από μια άλλη…

Έχεις μηχανάκι;;; ΔΕΣ ΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

Πρόστιμο 400 ευρώ στους ιδιοκτήτες δικύκλων..
που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Πότε πρέπει να περάσουν από ΚΤΕΟ τα δίκυκλα και ποια εξαιρούνται

«Μοντέλα τρώνε χαρτομάντιλα για να είναι αδύνατες»

«Μοντέλα τρώνε χαρτομάντιλα για να είναι αδύνατες»Η πρώην διευθύντρια της Vogue στα άδυτα του ανορεξικού κόσμου της μόδας
Η πρώην διευθύντρια της Αυστραλέζικης Vogue, Kirstie Clements αποφάσισε να «φωτίσει» τον αθέατο κόσμο της μόδας. 

Τα Windows Blue θα κυκλοφορήσουν με την ονομασία Windows 8.1

Τα Windows Blue θα κυκλοφορήσουν με την ονομασία Windows 8.1Η διάθεση τους αναμένεται σε λίγους μήνες
Η αναβάθμιση Windows Blue που έχει ανακοινωθεί για την πλατφόρμα της Microsoft, θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Windows 8.1, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, και όχι ως Windows 9, όπως αρκετοί είχαν προβλέψει.

Gay ζευγάρι υιοθέτησε μωρό που βρήκε σε υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό (VIDEO)

Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντρών που έγιναν γονείς κατά λάθος αλλά σίγουρα το ήθελαν.

BINTEO-To θαύμα της γέννησης στην πισίνα

BINTEO-To θαύμα της γέννησης στην πισίναΤο γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα συγκλονιστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που επέλεξε να γεννήσει μέσα σε μια πισίνα. Μαζί της είναι και ο πατέρας του παιδιού, αλλά και ένα δελφίνι.. Πρόκειται πραγματικά για μια εκπληκτική εκδοχή του θαύματος της γέννησης.

Μια θεαματική βροχή μετεωριτών θα πέσουν στη Γη αυτό το μήνα!!!

Μια θεαματική βροχή μετεωριτών θα πέσουν στη Γη αυτό το μήνα - η προειδοποίηση είναι απο την NASA και το Ρώσικο διαστημικό κέντρο.

ΔΕΙΤΕ την Στεφανία Ρίζου στο "VOICE" με τον Νίκο Αλιάγα να μαγεύει τους κριτές με το "SKYFALL"!

H Ελληνίδα τραγουδίστρια που κερδίζει τις εντυπώσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά talent show της Ευρώπης! Δείτε την ερμηνεία της...

Οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!!

Ρωσία: οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!! το Top Secret έγγραφο πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει μεταξύ του πληρώματος των ρώσικων κοσμοναυτών στο διαστημικό σταθμό σαλιούτ 7 είδαν ορισμένα αγγελικά όντα!!

Εξέταση εγκεφάλου μπορεί να προβλέψει μελλοντική εγκληματική συμπεριφορά!!

Μια νέα μελέτη, που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο της Αλμπουκέρκης, στο Νέο Μεξικό, δείχνει ότι η νευροαπεικόνιση του εγκεφάλου μπορεί να προβλέψει μελλοντική εγκληματική πράξη πρώην φυλακισμένων.