Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ελληνίδα αστρονόμος ανακαλύπτει εντυπωσιακές αλλαγές εποχών στον Τιτάνα

Πολυετείς και λεπτομερείς παρατηρήσεις του Τιτάνα, που καλύπτουν πλέον μία ολόκληρη τροχιά του γύρω από τον ήλιο, δείχνουν ότι ο μεγάλος δορυφόρος του Κρόνου εμφανίζει σημαντικές αλλαγές εποχών, που επιδρούν πάνω του πολύ περισσότερο από όσο νόμιζαν ως τώρα οι επιστήμονες. Την ανακάλυψη έκανε η 

Ανοίγματα 180 μοιρών, το λιγότερο... (NEW photos)

Απολαύστε ένα ακόμη μέρος της συλλογής με τα κορίτσια που αγαπούν τη γυμναστική και αυτό φαίνεται πεντακάθαρα από τα ανοίγματα των 180 μοιρών. Πριν συνεχίσετε για καλό και για κακό κάντε ένα μικρό ζέσταμα, για να προλάβετε καμία θλάση...
Κρατήστε επαφή, γιατί τα επεισόδια είναι πολλά...

Αυτό το iPhone5 δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει δικό σας - Δείτε γιατί

Αν είστε από αυτούς που πιστεύετε πως το iPhone 5 είναι μια υπερτιμημένη συσκευή, η νέα πρόταση μιας Βρετανικής εταιρείας σίγουρα θα σας κάνει αναθεωρήσετε.

TO ROME WITH LOVE (2012), του Woody Allen

Συνεχίζοντας το ολοένα και μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κεφάλαιο του έργου του, ο Woody Allenεπισκέπτεται αυτή τη φορά τη Ρώμη. Με διάθεση σαρκαστική έναντι των πολυάριθμων «αναγνωστών» των ταινιών του που - προσκολλημένοι στην ομολογουμένως εκτυφλωτικά 

Allianz Arena: Ένα από τα ομορφότερα γήπεδα στον κόσμο!

Το Allianz Arena είναι το γήπεδο της ομάδας FC Bayern Μονάχου και θεωρείται ένα από τα ομορφότερα γήπεδα στον κόσμο. Για πολλούς είναι ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα και αυτό γιατί είναι κατασκευασμένο από 2,874 κυψέλες αέρα υπό διαφορετική πίεση. Να σημειώσουμε επίσης πως μπορεί να φιλοξενήσει έως και 69,901 θεατές προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. 

Έπιασα τον σύντροφό μου να συνουσιάζεται με έναν ανοιχτόχρωμο, μαύρο άντρα!

Σε ποιά διάσημη ηθοποιό-τραγουδίστρια συνέβη αυτό το περιστατικό και μάλιστα με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα;....

Ποιος browser κέρδισε την πρωτιά;

Νομίζατε ότι ο πόλεμος των Browsers έχει σταθερό νικητή και χαμένο; Γελιέστε... Οι ανακατατάξεις είναι στην ημερήσια διάταξη και από ότι δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Net Market Share που παρουσιάζει η ιστοσελίδα ArsTechnica ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι για την τελική έκβασή του, αν μπορούμε να πούμε ότι μπορεί τελικά να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Bibury: Απίστευτη ομορφιά στην αγγλική επαρχία!

Μόλις αντικρίσεις το Bibury και περπατήσεις ανάμεσα στις πέτρινες κατοικίες τής Arlington Row, όλες σκεπασμένες με καταπράσινους κισσούς και πλήρεις πολύχρωμων λουλουδιών, είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να διαφωνήσεις με την άποψη αυτή....

Η ουσία secukinumab κατά της ψωρίασης

Η ψωρίσαση είναι ένα φλεγμονώδες νόσημα που η κλινική του πορεία είναι εντελώς απρόβλεπτη, χρόνια, με υφέσεις και εξάρσεις. Μπορεί να πρωτοεμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Η τελευταία εξέλιξη στη θεραπεία των μέτριων και βαριών μορφών ψωρίασης είναι οι βιολογικές θεραπείες. Πρόκειται για πρωτεΐνες και ελέγχουν κάποια από τα κύτταρα που εμπλέκονται στο μηχανισμό της παθογένειας της ψωρίασης ή μπλοκάρουν κάποιες ουσίες που λέγονται κυτοκίνες και είναι υπεύθυνες για την πρόκληση της φλεγμονής.

«Καλαμάρι βαμπίρ»: Ένα μυστήριο πλάσμα του ωκεανού!

perierga.gr - "Καλαμάρι βαμπίρ": Ένα από τα μυστήρια πλάσματα του ωκεανού!Το ολοκληρωμένο όνομα που του δόθηκε από τους βιολόγους είναι «καλαμάρι βαμπίρ από την κόλαση» (Vampyroteuthis infernalis), εξαιτίας του παράξενου σχήματός του αλλά και της διαβίωσής του στα σκοτεινά βάθη της θάλασσας. Μια νέα ανακάλυψη, όμως, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς το καλαμάρι αυτό μόνο «βαμπίρ» δεν είναι, αφού αρνείται… πεισματικά να σκοτώσει το θήραμά του και τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με νεκρά πλάσματα της θάλασσας.

Προστατευτείτε από το Μεταβολικό Σύνδρομο

dna

Κάποτε γνωρίζαμε ότι κάποιος μπορεί να πάσχει από καρδιά και, άρα, να κινδυνεύει από ανακοπή ή να έχει υψηλή πίεση και, άρα, να κινδυνεύει από εγκεφαλικό επεισόδιο. Σήμερα μαθαίνουμε πως οι παραπάνω καταστάσεις, και πολλές ακόμη, συνδέονται μεταξύ τους και είναι επιμέρους κομμάτια ενός πολύ μεγαλύτερου παζλ διαταραχών: αυτού του μεταβολικού συνδρόμου. Ο ειδικόςπαθολόγος Ιωάννης Σφυρής ειδικευμένος στις διαταραχές μεταβολισμού, παχυσαρκία και αντιγήρανση σας ενημερώνει για τη νέα μάστιγα.







Υπερρεαλιστικές σκηνές πολέμου!

perierga.gr - Υπερρεαλιστικές σκηνές από το Δυτικό Μέτωπο!Μπορεί να πρόκειται για παιδικά στρατιωτάκια, αλλά ο πόλεμος γύρω τους μοιάζει παραδόξως αυθεντικός, καθώς ο Βρετανός καλλιτέχνης Dave Farnham χρησιμοποιεί πραγματικό εκρηκτικό εξοπλισμό προκειμένου να δημιουργήσει τους σπινθήρες, τον καπνό αλλά και τις λάμψεις φωτός στα χαρακώματα.

Επικίνδυνες και εντυπωσιακές φωτογραφίες (pics)

Ένας Ρώσος φωτογράφος και η παρέα του βγάζουν ριψοκίνδυνες αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες, που κόβουν την ανάσα!!

Απίθανο γκολ από 15χρονο! (Video)

Ο 15χρονος Αλεξάντερ Λιτβινένκο, πέρασε με εντυπωσιακό τακουνάκι δύο αντιπάλους
του και σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ. Ο νεαρός παίκτης της Αλούσχτα Κριμ στο ματς με την Κιρόβογκραντ πέτυχε το απίστευτο αυτό γκολ που κάνει το γύρο του κόσμου!

Πωλείται πολυτελής... στοιχειωμένη έπαυλη για 1 εκατ. δολάρια!

Μια πανέμορφη πολυτελέστατη έπαυλη στη Μινεσότα, ''βγήκε στο σφυρί'' για κάτι παραπάνω από 1 εκατ. δολάρια...
Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι η έπαυλη στο St. Paul, χτισμένη τον 19ο αιώνα, πωλείται μαζί με... τους ενοίκους της, καθώς φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένη!

Σπάνια ποικιλία μήλων με κόκκινη σάρκα!

perierga.gr - Σπάνια ποικιλία μήλων με κόκκινη σάρκα!Η ονομασία τους Ripple Raspberry στη Βρετανία αντικατοπτρίζει τόσο το ασυνήθιστο κόκκινο χρώμα της σάρκας τους όσο και την παράξενη γεύση της που θυμίζει βατόμουρο. Ο λόγος για μια σπάνια αυτοφυής ποικιλία μήλων που κερδίζει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Το Gangnam Style όπως δεν το έχετε... ξανακούσει! [Video]



To Gangnam Style είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της χρονιάς... Η τεράστια επιτυχία του Κορεάτη Psy γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία.
Δείτε το βίντεο τώρα, χωρίς μουσική!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για το μόριο... του δελφινιού!!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για το μόριο... του δελφινιού!!Γίνεται να μην έχει απορίες η Ελένη Μενεγάκη? Δεν γίνεται. Έτσι, στην δεύτερη μόλις εκπομπή της φετινής σεζόν η ξανθιά παρουσιάστρια με αφορμή την ερωτική διέγερση ενός δελφινιού με έναν δύτη-φωτογράφο εξέφρασε τις βαθυστόχαστες απορίες της..

Πόσο χρονών είναι η Μ.Ηλιάκη; Και όμως δεν είναι όσο φαίνεται!

Το χαμογελαστό κορίτσι της απογευματινής ζώνης. Το κορίτσι που με τις χορευτικές της φιγούρες έκανε όλη τη νεολαία να λικνίζεται στους ρυθμούς της είναι

Έξι επαγγέλματα που ευτυχώς εξαφανίστηκαν

Οι αιώνες περνούν, οι εποχές αλλάζουν, ωστόσο οι δυσκολίεςστην εξεύρεση εργασίας δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν. Και η ανεργία πάντα θα αναγκάζει κάποιους να αναζητούν επαγγελματικό καταφύγιο σε δυσάρεστες ή περίεργες εργασίες, τις οποίες κανείς δεν θέλει να τις κάνει. Πηγαίνοντας ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο θα ανακαλύψουμε τέτοια παράξενα επαγγέλματα, τα περισσότερα από τα οποία ευτυχώς έχουν εκλείψει, όπως:

7 μυστικά για να τον κάνετε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Γιατί, συχνά, η διάρκεια εμπεριέχει όλη την απόλαυση

Απέκτησαν μωρό ενώ περιμένουν τη θανατική ποινή!

Ο 29χρονος Χαμάντ Σαούντ αλ Σεράουι και η 27χρονη σύζυγός του, Αλ Ανούντ αλ Αμέρι, από το Ντουμπάι.. 
περιμένουν να μάθουν την ποινή τους για τη δολοφονία της 8χρονης Φατίμα και τη κακοποίηση την μικρής της αδελφής, Μίρα, παιδιά του 29χρονου από τον πρώτο του γάμο.

Οκτώ αινίγματα για δυνατά μυαλά!

Σας προκαλούμε να σπαζοκεφαλιάσετε με οκτώ απλούς αλλά «ξύπνιους» γρίφους, που ακονίζουν το μυαλό και το κρατούν σε εγρήγορση.
Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις των αινιγμάτων, χωρίς να κλέψετε;....

Χτυπήθηκαν απο ανεμοστρόβιλο αλλα αυτοί τον.. χαβά τους! (Bίντεο)

Όλα έγιναν ξαφνικά. Την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα,δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος που σήκωσε τα πάντα στο πέρασμα του...

Τα 7 θαυματα του κοσμου!!!(Δείτε το βίντεο)



Πως ξεχωρίζουμε μία πυραμίδα από μία απλή επιχείρηση;



Παρακάτω υπαρχει μία λίστα συμπεριφορών και χαρακτηριστικών τα οποία συνήθως εκδηλώνουν οι αντιπρόσωποι εταιρειών οργάνωσης δικτύων καταναλωτών. Αν κάποιος που γνωρίζετε εκδηλώνει μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά αν κάποιος εκδηλώνει όλα (ή τα περισσότερα) από αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε πιθανότατα σας πλησιάζουν για να "ρίξτε μία ματιά στην επιχειρηματική ευκαιρία".