Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΤΥ Δ.Σ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τριτη 18/06 SENSO CLUB............

Πως να παγώσετε σε τρία λεπτά τις μπύρες και τα αναψυκτικά σας

Έχει γεμίσει το ψυγείο σας και δεν χωρούν οι μπύρες και τα αναψυκτικά για την παρέα το βράδυ;

Εδώ σας έχουμε ΤΟ tip για να παγώσετε όλες τις μπύρες και όλα τα αναψυκτικά σε 3 μόνο λεπτά.,,


Σύντομα τα ασανσέρ θα φτάνουν σε ύψος χιλιομέτρου!

Σύντομα τα ασανσέρ θα φτάνουν σε ύψος χιλιομέτρου!Στο Μπούρτζ Χαλίφα του Ντουμπάι, τον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου στα 828 μέτρα, οι επισκέπτες αναγκάζονται να αλλάξουν ασανσέρ για να ανέβουν πάνω από το όριο των 500 μέτρων λόγω του ότι τα ατσάλινα συρματόσχοινα των σημερινών ανελκυστήρων είναι υπερβολικά βαριά για να φτάσουν ψηλότερα.

Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ν" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

http://agiotokos-kappadokia.gr/wp-content/uploads/2013/01/the-fiery-english-alphabet-picture-n_1920x1200_73628.jpgΝ = Νούς - Νόμος καί τά Νερά στήν φύσιν

Συμβολίζει το δημιούργημα, την ατομική ύπαρξη, τη Θεία αρχή που ενώνει τον ανταγωνισμό των δύο πόλων και τους ενώνει σε έναν. Ζώδιο ο Ζυγός. 
Στο πνευματικό, η αιώνια δράση της ζωής. Στο νοητικό, η συνένωση των συγκινήσεων, η αμοιβαιότητα της στοργής. Στο φυσικό, η ισορροπία στη σχέση των φύλων.

Σκότωσαν την Τουρκάλα γιαγιά με τη σφεντόνα που έγινε σύμβολο!!! Οργή σε όλο τον κόσμο!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης κυρίας η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες στην γειτονική χώρα και μάλιστα με τρόπο αρκετά επιθετικό.Η εν λόγω κυρία, που τείνει να γίνει σύμβολο της αντίστασης κατά της αστυνομικής βίας στην Τουρκία, επιτίθεται κατά ανδρών των ΜΑΤ με σφεντόνα, ενώ ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Κίνδυνοι για τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία

hlios matiaΤα μάτια είναι το μοναδικό όργανο που επιτρέπει την είσοδο του ορατού φωτός βαθιά μέσα στο σώμα. Αν και διαθέτουν προστατευτικές δομές (φρύδια, βλέφαρα, βλεφαρίδες), λίγο προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) όταν αυτή αντανακλάται σε λείες επιφάνειες (λ.χ. άσφαλτος, νερό, άμμος, χιόνι). 

10 πραγματικά γεγονότα για τα οποία μάλλον δε γνωρίζετε τίποτα!

Πώς μυρίζει το διάστημα? και άλλα.........

Ξενάγηση στην ακρόπολη μέσω εικονικής πραγματικότητας

Απολαύστε μια υπέροχη ξενάγηση στην Ακρόπολη μέσω εικονικής πραγματικότητας. Μην ξεχάσετε να δείτε τις επιλογές που έχετε στα αριστερά της οθόνης.

Δες ποιο είναι το πεπρωμένο σου μέσω της αριθμολογίας

Ο Δρόμος της ζωής μας μέσω αριθμολογίας
Ο αριθμός Πεπρωμένου ή αλλιώς Δρόμος ζωής είναι ένας από τους βασικούς αριθμούς εντοπίζουμε σε μια ολοκληρωμένη αριθμολογική ανάλυση ενός ατόμου. Είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να εξηγήσουμε τα μέχρι τώρα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου αλλά και να ανακαλύψουμε την εξέλιξη της ψυχής του καθενός. Εξάλλου από τον αριθμό αυτό….έχουμε στον χαρακτήρα μας , στις αντιδράσεις μας αλλά και στον τρόπο σκέψης , ορισμένα χαρακτηριστικά.

Σάκης Μπουλάς: Η επιδείνωση των τελευταίων ωρών και η μεγάλη μάχη με τον θάνατο…

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Καθόλου καλά…. Ο Σάκης Μπουλάς μέρα με τη μέρα δίνει μεγάλη μάχη με την κακιά αρρώστια. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για επιδείνωση.  Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του τις τελευταίες ώρες χειροτέρεψε.

Δείτε τα 10 πιο επικίνδυνα έντομα στον κόσμο και προφυλαχθείτε

Πολλά από αυτά τα έντομα που θα δείτε δεν ζουν στη χώρα μας, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. 
θα ανακαλύψετε...
ποια είναι τα 10 πιο επικίνδυνα έντομα στον πλανήτη, τα οποία ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους το χρόνο. Κάποια από αυτά τα έντομα μπορεί να τα απαντήσετε τυχαία σε κάποιο ταξίδι σας, ή ακόμη και εδώ μιας που το καλοκαίρι η φύση γεμίζει από έντομα. Δείτε ποια είναι τα πιο επικίνδυνα και προφυλαχθείτε. Το πλέον επικίνδυνο θα σας καταπλήξει και μάλιστα βρίσκεται και στη χώρα μας.

19o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>
















Παράξενες τσάντες (pics)

Μια συλλογή με πρωτότυπες και παράξενες τσάντες που θα σας εκπλήξουν, από την ομάδα Krukrustudio.

Πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

imageΜε το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες.