Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Αποπειράθηκε να απαγχονιστεί 21χρονη στην Κρήτη

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Και όμως αυτά είναι τα πόδια ενός πασίγνωστου μοντέλου!

Περασμένα μεγαλεία για το πρώην μοντέλο.Είναι από τις γυναίκες που είχαν «κατακτήσει» κάποτε τις πασαρέλες κάνοντας τα κεφάλια όλων των αντρών να γυρνούν στο πέρασμα της. Κι όμως, ακόμη και απέναντι σε μια τόσο όμορφη γυναίκα, ο χρόνος δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επιεικής...

Ινδοί ψαράδες τα θύματα από το ναυτικό επεισόδιο στον Κόλπο

Αμερικανικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ εναντίον ενός μικρού μηχανοκίνητου σκάφους κοντά στις ακτές του εμιράτου του Ντουμπάι, στην περιοχή του Κόλπου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Ινδός ψαράς και να τραυματιστούν άλλοι τρεις συμπατριώτες του.

Βίντεο - Φωτιά στην Κοζάνη

Μεγάλη φωτιά έχει εκδηλωθεί στα ορυχεία της ΔΕΗ κοντά στον ΑΗΣ Καρδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες καίγονται λάστιχα και άλλα πλαστικά. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το σημείο.


Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου

Perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο μονοπάτιΤο El Caminito del Rey, δηλαδή το μονοπάτι του βασιλιά, βρίσκεται στην Ισπανία κοντά στην πόλη Μάλαγα.

Ανταλλαγή πυρών στον Περσικό Κόλπο

Πυρά κατά ενός μικρού πλοίου ανοιχτά των Ηνωμένων Αραβικών εξαπέλυσε πλοίο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Το ακριβότερο… μίνι κέικ στον κόσμο!

perierga.gr - Το ακριβότερο... μίνι κέικ στον κόσμο!Το κατάστημα «Bloomsbury Cupcakes» στο 

Καινοτόμος επίδεσμος… χαμαιλέοντας!

perierga.gr - Καινοτόμος επίδεσμος... χαμαιλέοντας!Ένας επίδεσμος είναι απαραίτητο… αξεσουάρ για να μας θυμίζει μια απροσεξία ή μια άτυχη στιγμή. Σίγουρα, όμως, δεν είναι καλαίσθητος αλλά ούτε και από τα πιο ελκυστικά πράγματα για να τα βλέπει κανείς! Ειδικά για όσους νοιάζονται πολύ για την εξωτερική εμφάνισή τους! Αν, λοιπόν, ανήκετε στους… νάρκισσους, που δεν μπορείτε να αναχτείτε έναν τόσο δα επίδεσμο στο δέρμα σας και νομίζετε πως γίνεστε αντικείμενο γέλωτος, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον καινοτόμο επίδεσμο… χαμαιλέοντα!

Τι λένε τα παιδιά για τις μαμάδες!

perierga.gr - Τι λένε τα παιδιά για τη μαμά τους!Έξυπνες ερωτήσεις σε ακόμη πιο έξυπνα παιδιά τεσσάρων και πέντε χρονών, που αφορούν αποκλειστικά στις μητέρες τους, χρήζουν -το λιγότερο- αφοπλιστικών απαντήσεων. Όπως ακριβώς αυτές που έδωσαν τα παιδάκια, απαντώντας με αθωότητα, τρυφερότητα και μεγάλη αγάπη σχετικά με τη μαμά τους. Προσθέτοντας, μάλιστα, και μια μεγάλη δόση χιούμορ, ξάφνιασαν τους πάντες!

10 άνθρωποι με εξωπραγματικές ικανότητες!!

Daniel TammetΜε τόσες πολλές ταινίες με υπερήρωες όπως Spiderman και Hulk , έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες στον κινηματογράφο τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως άτομα με εκπληκτικές ικανότητες στην πραγματική ζωή...;

Απίστευτα και όμως…αληθινά!

Μπορεί να φαίνονται αστεία αλλά είναι πραγματικότητα, αφού το λένε οι στατιστικές!

ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ

Δειτε το VIDEO!

Συμβουλές για να δείχνετε τέλειες στις φωτογραφίες!

Αν η φωτογένεια δεν είναι το ατού σας, δε χρειάζεται να απελπίζεστε...
ούτε να τις αποφεύγετε!

Τρώει… πέτρες εδώ και 20 χρόνια!

perierga.gr - Τρώει...πέτρες εδώ και 20 χρόνια!Η 45χρονη Teresa Widener τρώει βότσαλα και πέτρες τα τελευταία 20 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει καταναλώσει πάνω από 1.360 κιλά – το μέσο βάρος μιας φάλαινας!

VIDEO: Γλύτωσε Από Βέβαιο Θάνατο Ένας Ρώσος Που Βρέθηκε Στη Μέση Μιας Σύγκρουσης Σε Βενζινάδικο!

Η κάμερα ενός από τα εμπλεκόμενα οχήματα, κατέγραψε πλάνα από το απίστευτο περιστατικό, τα οποία δεν άργησαν να δημοσιευτούν στο YouTube.

ΦΩΤΟ: Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε τούρτα!

Η Ελεονώρα Μελέτη ενέπνευσε ζαχαροπλάστη ο οποίος ήθελε να φτιάξει μια τούρτα με τη μορφή της. Μπορεί να μη βγήκε και τόσο επιτυχημένο το γλυκάκι, ωστόσο, η πρόθεση μετράει.

Ανακαλύφθηκαν Επίπεδες Χελώνες!!

Χελώνες λίγο διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, με κύριο χαρακτηριστικό το μικρό του ύψος σε σχέση με τις άλλες τους διαστάσεις. Παραδόξως το καβούκι τους είναι αρκετά χαμηλό παρόλο το μεγάλο τους μέγεθος, με αποτέλεσμα να φαίνονται … επίπεδες.

SUPER δώρο!!!!!!! (PHOTOGRAPHY PARTY)!!!!!!!














Απο την επόμενη Πέμπτη 19/07 το PHOTOGRAPHY PARTY στο SENSO CLUB θα κάνει άλλο ένα SUPER δώρο(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ ΤΗΣ 2:00)+ Το μπουκαλι και το χτενισμα απο κωμμοσεις STAVROS! Δειτε εδω.

10 σπίτια στην παραλία που θα ήθελες (σίγουρα) να ζεις



18 Ξενοδοχεία σε Μπόρα Μπόρα Σύγκρινε τιμές, Κάνε κράτηση τώρα!
Και ποιος δεν θα ήθελε ένα σπίτι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα για χαλάρωση και ηρεμία ή για τρελό "παρτάρισμα" (ανάλογα με τα κέφια), πόσο μάλλον αν είναι σαν ένα από αυτά που ακολουθούν. Από την Κύπρο μέχρι τη μακρινή Αυστραλία είναι όλα υπέροχα...

Δείτε με ποιον ήταν ζευγάρι η Ζέτα Δούκα το 2003!

Η Ζέτα Δούκα ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός συμμετέχοντας στην μεγάλη και πολύ επιτυχημένη ροκ όπερα του..  

Ελληνικές ατάκες στα αγγλικά που τα σπάνε!!!

Ατάκες για να αφήνετε τους Άγγλους χάνους...
Κάτι τρέχει στα γύφτικα - Something running down to the gypsies
Βρέχει καρέκλες - Its rainning chairlegs
Είδα τον Χριστό φαντάρο - I saw the...

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΙΖΕΣ 4,500,000 σε κρατικούς της υγείας από πολυεθνική! Όλη η δικογραφία.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό έγγραφο για μίζες πολλών εκατομμυρίων σε κρατικούς της υγείας.

Τώρα – Καίγεται σκάφος στο Πόρτο Χέλι

Καίγεται σκάφος στο Σαλέντι, στο Πόρτο Χέλι. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι το σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στις Σπέτσες, κατά το σενάριο που τους θέλει να έχουν φύγει από το νησί. 

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στις 20 Ιουλίου στον Προφήτη Ηλία

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, προστάτου και εφόρου των Γουνοποιών της Καστοριάς.

[PHOTOS] ΣΟΚ δες πώς βγαίνει τα βράδια έξω!!!

Είναι αρκετά γνωστή Ελληνίδα τηλεπερσόνα, η οποία μας
δείχνει τα outfits με τα οποία θα εμφανίζεται το καλοκαίρι σε όλα τα κλαμπ της χώρας (τουλάχιστον δεν θα ζεσταίνεται και πολύ με αυτά).
Κατάλαβες ποια είναι η σέξι ξανθιά;...

Διατροφή: αποκτήστε τέλειους κοιλιακούς!

Οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί είναι υπόθεση δύσκολη αλλά εφικτή. Εκτός από την καθημερινή γυμναστική που εστιάζει στη γράμμωσή τους, η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την τελειοποίησή τους...

Πλουτίστε το λεξιλόγιο του παιδιού σας...

Ο εγκέφαλος ενός παιδιού μπορεί να συλλάβει και να διατηρήσει νέες γνώσεις άψογα και για πάντα κυρίως μέχρι την ηλικία των δέκα. Γι’ αυτό το λόγο, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού σας είναι και τα καλύτερα για να το βοηθήσετε να αποκτήσει ένα πλούσιο λεξιλόγιο....

Τα σκυλιά μεγαλώνουν πιο… υγιή βρέφη!

perierga.gr - Τα σκυλιά μεγαλώνουν πιο... υγιή βρέφη!Οι ερευνητές, των οποίων η έκθεση παρουσιάστηκε στο περιοδικό «Pediatrics», διαπίστωσαν ότι τα μωρά στη Φινλανδία που ζούσαν σε σπίτι με σκύλο και σε μικρότερο βαθμό με γάτα, πέρασαν πολύ λιγότερες εβδομάδες με λοιμώξεις στο αυτί, βήχα ή ρινική καταρροή. Επίσης τα βρέφη που στο σπίτι κυκλοφορούσε ελεύθερο κάποιο κατοικίδιο ήταν πιθανό να χρειαστούν λιγότερα αντιβιοτικά.

ΣΟΚ στο Μεσολόγγι: Γλίτωσαν 11χρονη από βιασμό κατά τύχη!

ΣΟΚ στο Μεσολόγγι: Γλίτωσαν 11χρονη από βιασμό κατά τύχη!Στα πλαίσια ελέγχου για παραβάσεις του ΚΟΚ, αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα ενός 77χρονου και του ζήτησαν τα στοιχεία του.

Η σύζυγος γνωστού ηθοποιού σε σούπερ σέξι εμφάνιση..

Έχει κάνει τόσες σέξι εμφανίσεις στην πασαρέλα και στα σαλόνια των περιοδικών φορώντας μόνο εσώρουχα, που στην καθημερινή της ζωή τα…
απαρνείται. Κατά το ήμισυ τουλάχιστον.

Στη Συρία ο «κόκκινος» στόλος

Η λεγόμενη «Κόκκινη Αρμάδα», δηλαδή, πολεμικά πλοία της Ρωσίας πλέουν στη ΝΑ Μεσόγειο με κατεύθυνση τη Συρία.

Sylvester Stallone, λύγισε από το θάνατο του πρωτότοκου γιου του



Ο σκληρός "Rocky" ή " Rambo", κατά κόσμον Sylvester Stallone, λύγισε από το θάνατο του πρωτότοκου γιου του, του 30χρονου Sage.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16/7;

Τα Ζώδια Σήμερα 16 Ιουλίου 2012

Άνθρωποι θάφτηκαν στη λάσπη

Τουλάχιστον δεκαεννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ιαπωνία από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκαλώντας φονικές κατολισθήσεις.

Μητέρα Διάσημου Ποδοσφαιριστή Εργάζεται Ως Καθαρίστρια Με Αμοιβή 7,5 Ευρώ!!

Εκείνος είναι ζάπλουτος, εκείνη ζει στη βιοπάλη…

Γιώργος Σαμπάνης: «Σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο»

Για τον χωρισμό του με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αποκάλυψε πως βλέπει με… καλό μάτι την προοπτική του γάμου.

Σωματική άσκηση και θερμίδες

Δεδομένου ότι η κάθε μέρα έχει 1.440 λεπτά, θα μπορούσαμε άραγε να αφιερώσουμε 30 από αυτά τα λεπτά στην φυσική μας κατάσταση; 

Η Ταχίνα… τρελαίνει (pics)

Από το Μεξικό προέρχεται η «καυτή» Ταχίνα η οποία είναι μία από τις… κλασικές Λατίνες.

Εντοπίστηκε ο πιο καταζητούμενος Ναζί στον κόσμο

Ο πιο καταζητούμενος Ναζί στον κόσμο, Laszlo Csatary, 97 ετών που κατηγορείται για συνενοχή στο θάνατο 

14-16 Ιουνίου Καστοριά ENDURO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ENDURO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

To παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro επιστρέφει στην Ελλάδα το 2013! Σύμφωνα με το προσωρινό ημερολόγιο που ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία ο πέμπτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Καστοριά 14 έως 16 Ιουνίου.

Δείτε:Πώς βλέπουν τα χρώματα τα δύο φύλα;;



Η ΝASA αντιγράφει μυστικά της αρχαίας Ελλάδας για τα διαστημοπλοιά της

Το περίφημο μελανό υάλωμα των αττικών αγγείων που κανείς

Ο μπασκετμπολίστας-λεζάντας…η θαυμάστρια η τουαλέτα και τα κελάρια!!!!

















Είναι μπασκετμπολίστας. Όχι πρώτης γραμμής αλλά το παίζει μούρη τα βράδια σε στέκια όπου και αράζει. Είναι τυπάκι που γουστάρει πολύ την λεζάντα και ουκ ολίγες φορές έχει κάνει το κομμάτι του με Μεγαλοκυρίες της Show Biz και όχι μόνο.

Δάσος κάνναβης στην Καρδίτσα

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στα ίχνη μιας οργανωμένης ομάδας καλλιεργητών κάνναβης.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία

Πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ορφανίου, στο ρεύμα για Καβάλα.

Η γιαγιά είναι... σφίχτης!

Η γιαγιά είναι... σφίχτης!Η 64χρονη Καλιφορνέζα που σαρώνει στους αγώνες μπόντι μπίλντινγκ