Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

10+1 τυχερά… φυλαχτά από όλον τον κόσμο!

perierga.gr - Τυχερά φυλαχτά από όλον τον κόσμο!Μπορεί το κακό το μάτι να μην το πιστεύετε ή να έχετε βρει τον τρόπο να το αποφεύγετε όμως οι λαοί ανά τον κόσμο έχουν φροντίσει να το διώχνουν με διάφορα αντικείμενα τα οποία είτε φοράνε είτε κουβαλάνε μαζί τους όπου κι αν πάνε. Κι αν σκέφτεστε μόνο το κλασικό μπλε μάτι που οι περισσότεροι βάζουμε ως φυλαχτό, οι παραδόσεις διεθνώς είναι πολλές και ποικίλες, ενώ οι άνθρωποι δεν πάυουν να εντυπωσιάζουν με τα αντικείμενα που εφηύραν για να διώχνουν από κοντά τους τα αρνητικά κύματα!

Τι επιταχύνει τη γήρανση;

anti-age3Ο Ιωάννης Λ. Σφυρής, ειδικός παθολόγος μας εξηγεί:

15 παράξενα cafés με γάτες!

Για φανταστείτε το υπέροχο άρωμα του καφέ στα καταστήματα να αναμειγνύεται με τα νιαουρίσματα!
Προκειμένου να προσελκύσουν επιπλέον θαμώνες αλλά πρωτίστως τους ζωόφιλους, οι ιδιοκτήτες διάφορων cafés ανά τον κόσμο όχι μόνο εμπλουτίζουν το μενού και τον κατάλογό τους με νέα προϊόντα προς κατανάλωση αλλά προσθέτουν και… γάτες! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. 

Πως η γάτα προκαλεί αλλεργία

gataΒρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν πως προκαλούνται οι αλλεργικές αντιδράσεις στους ανθρώπους από την παρουσία μιας γάτας στο χώρο, δημιουργώντας βάσιμες ελπίδες για προληπτική αντιμετώπιση των αλλεργιών στο μέλλον.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο του επιστημονικού εντύπου Journal of Immunology, ερευνητές του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ εντόπισαν τον μηχανισμό που το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου χρησιμοποιεί για να εντοπίσει τα αλλεργιογόνα της γάτας, συντελώντας σε συμπτώματα όπως το φτάρνισμα και ο βήχας.

Μύθοι που σχετίζονται με τη γυναικεία σεξουαλικότητα

Μύθοι που σχετίζονται με τη γυναικεία σεξουαλικότηταΔιαδεδομένες απόψεις που η επιστήμη διαψεύδει
Πολλά ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια για τη σεξουαλικότητα των γυναικών και την επιθυμία τους για το σεξ. Η επικρατούσα άποψη είναι ότι οι γυναίκες είναι από τη φύση τους ταγμένες στη μονογαμία και οι άνδρες ψάχνουν και επιθυμούν μόνο το σεξ. 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΑΡΗ ΓΛΩΣΣΑ … ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !!!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, ότι πολλές λέξεις είναι ίδιες, ή παρόμοιες σε πολλές γλώσσες.
Στο παρακάτω video, άνθρωποι από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία και το Μεξικό προφέρουν διάφορες λέξεις προκειμένου να τις συγκρίνουν με τις αντίστοιχες γερμανικές.
Σκοπός αυτής της προσπάθειας, είναι να αποδείξουν πόσο άχαρη είναι η γερμανική προφορά.

Απίστευτο βίντεο: Η κακοκαιρία έριξε 52 αυτοκίνητα στη θάλασσα

Το απόλυτο ναυάγιο σημειώθηκε με 52 αυτοκίνητα να καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας...
και μόνο 12 να μένουν πάνω στο πλοίο που τα μετέφερε, αλλά και αυτά με σοβαρές υλικές ζημιές, αφού η θαλασσοταραχή που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έφερε τα πάνω κάτω. Συνολικά 64 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είχαν φορτωθεί το καράβι για να 

Φοβερή ανακάλυψη!!! Μοντέλο αεροπλάνου (1500 ετών) πετάει κανονικά!!!(Βίντεο)

Τα χαρακτηριστικά αυτών των αντικειμένων δείχνουν ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο επίπεδο της κατασκευής και της αεροδυναμικής. Τα αντικείμενα εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον 1.500 ετών, περίπου 2 ίντσες και φτιαγμένα από χρυσό.