Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αγώνας ταχύτητας με… στρουθοκαμήλους!

perierga.gr - Αγώνας ταχύτητας με... στρουθοκαμήλους!Έχουν πολύ ισχυρά πόδια και η ταχύτητά τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 60 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ έχουν μεγάλη ικανότητα στους ελιγμούς αλλά και στην αλλαγή κατεύθυνσης. Με άλλα λόγια οι στρουθοκάμηλοι μπορεί να μην είναι σε θέση να πετάξουν, όμως είναι από τους γρηγορότερους… δρομείς!

Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!

perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!Σχεδόν τριάντα χρόνια η Anne και ο Robin Strange φυτεύουν και καλλιεργούν όλων των ειδών τα ανθοφόρα φυτά στον κήπο, σε γλάστρες, στα μπαλκόνια, δημιουργώντας μια μικρή πολύχρωμη όαση στο σπίτι τους για τους ίδιους, αλλά και ένα εντυπωσιακό «αξιοθέατο» για τους περαστικούς.

Παράξενες ακτινογραφίες προκαλούν έκπληξη!

perierga.gr - Παράξενες ακτινογραφίες προκαλούν έκπληξη!Δεν είναι και λίγα αυτά που βλέπουν καθημερινά τα ματάκια των γιατρών στα νοσοκομεία του κόσμου, ενώ επεμβάσεις αφαίρεσης αντικειμένων από το ανθρώπινο σώμα δίνουν και παίρνουν. 

Εστιατόριο επιβραβεύει τους πελάτες χωρίς κινητά!

perierga.gr - Εστιατόριο επιβραβεύει πελάτες χωρίς κινητά!Το εστιατόριο «Eva» στο Λος Άντζελες οι θαμώνες έχουν καιρό να ακούσουν κινητά τηλέφωνα να χτυπάνε ή να βλέπουν οθόνες smartphones να λαμπυρίζουν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του φαγητού!

Kate Upton: Είναι το… απόλυτο μοντέλο και το αποδεικνύει

Σίγουρα η πιο σέξι φωτογράφιση, μέχρι τώρα, της Kate Upton, καθώς ποζάρει σχεδόν γυμνή πάνω σε ένα κρεββάτι.

Ομελέτα με 145.000 αβγά και βάρος 6 τόνους!!!

perierga.gr - Ομελέτα με 145.000 αβγά και βάρος 6 τόνους!Στα πλαίσια ενός φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη Ferreira do Zêzere στην Πορτογαλία, μια ομάδα σεφ παρασκεύασε τη μεγαλύτερη ομελέτα στον κόσμο, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Το φεστιβάλ έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους ντόπιους που ζουν και εργάζονται εκτός  Πορτογαλίας, οι οποίοι επιστρέφουν το καλοκαίρι στη γενέτειρά τους για να επισκεφθούν φίλους και συγγενείς.

Η νυχτερινή ζωή στη Ρωσία......

Με τέτοιες οπτασίες… 
το μόνο σίγουρο ειναι οτι η νυχτερινή ζωη στην Ρωσία μπορεί να σου προσφέρει πολλά!

Πολυτελείς βίλες στις… ταράτσες!

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!Καθώς η γη σπανίζει πια στις περισσότερες κινεζικές πόλεις για να χτίσει κάποιος, η μοναδική λύση για τους κατοίκους αλλά και τις κατασκευαστικές εταιρείες είναι «σπίτια στις ταράτσες»!

Celebrities φόρεσαν μαύρα δερμάτινα και μας... αγρίεψαν!

Το δερμάτινο ρούχο αποτελεί φετίχ για πολύ κόσμο. Βέβαια, το να θαυμάζεις ένα δερμάτινο ρούχο πάνω σ' ένα ωραίο και διάσημο "κορμί" δεν σε κάνει αυτόματα φετιχιστή. Γιατί έτσι, όλοι θα θεωρούμασταν φετιχιστές του δερμάτινου. Δείτε τις παρακάτω διάσημες κυρίες που επέλεξαν να φορέσουν μαύρα δερμάτινα ρούχα και μας "αγρίεψαν"...

Κόκκινες μπανάνες!

Καλλιεργούνται στη Νότια Αμερική και την Ασία και αποτελούν μία από τις γευστικότερες ποικιλίες μπανάνας, γνωστές με τις κοινές ονομασίες «Nendran» και «Ethakai», εντυπωσιακές στην όψη λόγω του κόκκινου χρώματος της φλούδας.

Υποθαλάσσιο τανγκό!



Η Ρωσίδα φωτογράφος Katerina Bodrunova παρουσίασε πρόσφατα μια εντυπωσιακή συλλογή υποβρύχιας φωτογράφισης με τον τίτλο «Underwater Tango« (σ.σ. «Υποβρύχιο τανγκό»), εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.
 Δείτε τις φωτογραφίες: 

Άδωνις Γεωργιάδης: Φίλος στο Fb με Δούρου, Στρατούλη και Λαφαζάνη ο ληστής της Πάρου

"Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Διαβάστε για την ανοιχτή επίθεση κατά της Αριστεράς, μετά τη δημοσίευση πληροφοριών για το προφίλ του 29χρονου ληστή της Πάρου

Ακόμα νομίζεις ότι έχεις τη χειρότερη δουλειά;

perierga.gr - Νομίζεις ότι έχεις τη χειρότερη δουλειά;Αν ακόμη νομίζετε ότι η δουλειά σας είναι η χειρότερη στον κόσμο, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν και… χειρότερες! Η ιστορία του 43χρονου Ινδού Devi Lal από το Νέο Δελχί αποτελεί άριστο παράδειγμα.

«Γιατί δεν του ρίξατε στα πόδια για να τον σταματήσετε»;

«Γιατί δεν του ρίξατε στα πόδια για να τον σταματήσετε»;

Στον Αναστάσιο Θεοφίλου απευθύνεται με ανοιχτή επιστολή η αδελφή του δολοφονημένου ταξιτζή

Μαγειρεύοντας με ένα… τρυπάνι!

perierga.gr - Μαγειρεύοντας με ένα... τρυπάνι!Το επαναφορτιζόμενο τρυπάνι είναι ένα εργαλείο που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας, για να βιδώνουμε καμιάβίδα,

Κατά … διαβολική σύμπτωση!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τον παρακολουθούσαν λένε καιρό τον φερόμενο εκτελεστή της Πάρου ο οποίος φαίνεται από τα στοιχεία ότι είναι εμπλεκόμενος και σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Επιδότηση πρώτου και δεύτερου παιδιού μελετά η κυβέρνηση

Επιδότηση πρώτου και δεύτερου παιδιού μελετά η κυβέρνηση

Τι προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας

Μεγάλες ανατροπές στα επιδόματα προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

«Μεθυστικά» αλκοολούχα… σάντουιτς!

perierga.gr - "Μεθυστικά" αλκοολούχα... σάντουιτς!Το εστιατόριο «Salumé Panini» στη Νέα Υόρκη σερβίρει στους πελάτες του μια σειρά από «αλκοολούχα» σάντουιτς, εμποτισμένα σε διάφορα είδη αλκοόλ, κυρίως ουίσκι, τζιν και βότκα. Μοναδικός περιορισμός, ο πελάτης πρέπει να είναι πάνω από 21 για να παραγγείλει!

Εκανε ομαδικό σεξ με πέντε μαθητές της!

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία καθηγήτρια από το Τέξας επειδή έκανε ομαδικό σεξ στο σπίτι της με πέντε 18χρονους μαθητές της.