Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οι Duran-Duran στηρίζουν Ελλάδα

Την αγάπη τους και την υποστήριξή τους για την Ελλάδα, εκφράζουν για άλλη μία φορά τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος της δεκαετίας του '80, Duran-Duran.

8o PHOTOGRAPHY PARTY










Η φωτογραφια που κερδιζει





Έκλεισε το εστιατόριο του Μαξίμου ο Α. Σαμαράς

Έκλεισε το εστιατόριο του Μαξίμου ο Α. ΣαμαράςΤο κόστος του ανερχόταν σε 63.000 ευρώ το χρόνο
Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κλείνει το εστιατόριο του Μεγάρου Μαξίμου που κόστιζε 63.000 ευρώ τον χρόνο.

"Eίναι ντροπή αυτό που κάναμε στους Έλληνες"

%CE%A7%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%90%CE%BD+%CE%A4%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BA "Eίναι ντροπή αυτό που κάναμε στους Έλληνες"Κρίση ειλικρίνιας από στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν. 

Εξαφανίστηκε 27χρονη στο Πήλιο

Μια 27χρονη κοπέλα, κάτοικος Αθηνών, εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από την παραλία της Λαμπινούς Πηλίου, όπου και βρισκόταν για διακοπές στο εξοχικό που διατηρεί στην περιοχή.

Οι ποινές για τον φόνο Φιλόπουλου

Φωτογραφία για Όλοι ένοχοι για το φόνο ΦιλόπουλουΣτη φυλακή οδηγούνται, μετά την καταδικαστική απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του 26χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.

4 νεκροί από πτώση ελικοπτέρου

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν, όταν στο στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε κοντά στην αεροπορική βάση Μπόμποτς, στην επαρχία Μπουζάου της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο ήταν εκπαιδευτικό τύπου IAR 316.

(VIDEO)Στο Χονγκ Κονγκ και στην έκθεση Expo "Ρομπότ σε κίνηση 2012" ένα από τα πιο εξελιγμένα (και πανέμορφα) ρομπότ στον κόσμο ήρθε στη ζωή


Γυναίκα Android Geminoid F

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα ρομπότ θα διεξάγουν την κυκλοφορία,θα δουλεύουν σε εργοστάσια,θα κάνουν σούσι και πάρτι στο γραφείο. Μπορεί να μην είναι μακριά.

Σπουδές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας - Δυνατότητες και Προοπτικές

 Μία αξιόλογη εσπερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  με θέμα «Σπουδές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας - Δυνατότητες και Προοπτικές»

Διένυσε 4.67 εκατομμύρια χιλιόμετρα με το ίδιο αυτοκίνητο!

Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες κατέχει ένας... Αμερικανός οδηγός αφού έχει καταφέρει να διανύσει μέχρι σήμερα πάνω από 4,67 εκατομμύρια χιλιόμετρα με... ένα αυτοκίνητο.

VIDEO: Η πιο χορταστική συλλογή με Αστεία,Παράξενα,Fail,Win

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2011/04/girl-fail1.jpgΑκολουθεί μια επική συλλογή διάρκειας 26 λεπτών με αστεία, παράξενα, fail & win στιγμιότυπα από όλο τον κόσμο...

Θολό το μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το σκέφτονται Mercedes και Σουμάχερ

Τις επόμενες εβδομάδες θα κριθεί το μέλλον του Γερμανού στην ομάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ - Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr όπως μεταδίδει το koutipandoras.gr μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τους ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην....

Πανηγυρική απόρριψη της συνθήκης ACTA από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Mία από τις πολλές διαδηλώσεις κατά της ACTA σε πόλη της Ευρώπης

Στρασβούργο, Γαλλία
Συντριπτικό ήταν το «όχι» των Ευρωβουλευτών στην αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας από τη διαδικτυακή πειρατεία και τα προϊόντα-«μαϊμού». Κατά της συνθήκης ψήφισαν 478 ευρωβουλευτές, έναντι μόλις 39 που την υπερψήφισαν, ενώ υπήρξαν και 165 αποχές.

Υπό τον πλήρη έλεγχο της Volkswagen περνά ο όμιλος Porsche


Βολφσμπουργκ, Γερμανία
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πρόκειται να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του ομίλου Porsche, έναντι 5,6 δισ. δολαρίων.

Λογάριαζε χωρίς τους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός 49χρονου αλλοδαπού, αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησαν άνδρες του τμήματος Λευκίμμης, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη και υλικές φθορές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Κάβο.

ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ



Με ύψος 1,09 μ και βάρος 11 κιλά, ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) κατέκτησε  δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες, αυτόν του ψηλώτερου ζωντανού σκύλου στον κόσμο και αυτόν του ψηλώτερου σκύλου στην ιστορία.

Η Κίνα τετραπλασιάζει τους «ηλιακούς» στόχους της για το 2015

Αναθεωρεί προς τα πάνω τους αρχικούς της στόχους η Κίνα θέλοντας έως το 2015 να αυξήσει την παραγωγή αλλά και τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σε όλη την χώρα κατά τέσσερις φορές σε σχέση με σήμερα.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5/7;

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουλίου 2012