Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει μόνο τα πιάτα!

«Μπορεί το πλυντήριο πιάτων να είναι μία από τις πιο εξυπηρετικές ηλεκτρικές συσκευές για τη σύγχρονη νοικοκυρά, καθώς εξοικονομεί αρκετό χρόνο από το πλύσιμο των πιάτων και των οικιακών σκευών με τον παραδοσιακό τρόπο, όμως μπορεί να καθαρίσει γρήγορα και εύκολα διάφορα αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, για τα οποία θα χρειαζόμασταν πολύ χρόνο. Αρκεί να γνωρίζουμε ποια να βάλουμε για πλύσιμο!», λέει η Liz Trotter, υπεύθυνη εταιρείας οικιακών καθαριστικών προϊόντων, και μας παρουσιάζει τη λίστα της…

Ο χορός των χιλίων χεριών

Perierga.gr - Ο χορός των χιλίων χεριώνΟ χορός των χιλίων χεριών είναι ένας παραδοσιακός θρησκευτικός χορός αρκετα διαδεδομένος στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ασίας. Αναφέρεται στη βουδιαστική θεότητα του ελέους που παρατηρεί, ακούει τον κόσμο και προστρέχει σε βοήθεια των αδυνάτων.

Τρία νέα κρούσματα με τον ιό

Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ άλλοι τρείς άνθρωποι από τις περιοχές του Ελληνικού, του Πειραιά και του Παλαιού φαλήρου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα μετά από τσίμπημα κουνουπιών.

ΕΚΤΑΤΟ: Κρατούμενη Απέδρασε Από Τις Φυλακές Κορυδαλλού

Μια μπασκετμπολίστρια από τη Σερβία, η οποία είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας ληστών γνωστής με το όνομα «Ροζ Πάνθηρες», απέδρασε στις νωρίτερα από τις…

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ


Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

1, 8, 14, 34, 42

ΤΖΟΚΕΡ: 14

Γέννησε δίδυμα με άλλη… καταγωγή!

perierga.gr - Γέννησε δίδυμα με άλλη... καταγωγή!Μια παράξενη ιστορία δημιούργησε ένα μεγάλο θέμα μεταξύ δύο αδελφών, και μάλιστα δίδυμων! Όλα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη Donna Keenan, που ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, κυοφορώντας, μάλιστα, δίδυμα (ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι) επισκέφθηκε το σπίτι του παππού και της γιαγιάς της στην περιοχή Nortumberland της Βρετανίας. Εκεί, όμως, την έπιασαν οι πόνοι και αναγκάστηκε να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της, τον Dylan.

Μια συμβολική φωτογραφία…

perierga.gr - Μια συγκλονιστική φωτογραφία...
Τον Ιανουάριο του 2005 ένας φοβερός τυφώνας σάρωσε τη Σουηδία, καταστρέφοντας μια τεράστια δασική έκταση στο πέρασμά του.

Michael Jackson. Εχει ξαναγεννηθει μηπος?(VIDEO)



Έχτισε το σπίτι του γύρω από ένα βαγόνι!

Λόγω πολεοδομικών δυσκολιών, ο συμπαθής συνταξιούχος δεν έλαβε ποτέ άδεια μεταφοράς,προκειμένου να απομακρύνει ένα βαγόνι 130 ετών των Great Western Railway από το οικόπεδο που κληρονόμησε από τον πεθερό του.

Ένα μικρο ατύχημα στην σκηνή για το οποίο ευθύνεται η μαμά φύση!

photo.JPGΔειτε το VIDEO

Εσυ!

Σαρώνει στο youtube η συνέντευξη 32χρονου από το 12χρονο... εαυτό του! (video)

Το δημιουργικό εύρημα είναι πραγματικά εξαιρετικό!
Ο 32χρονος ηθοποιός, Jeremiah McDonald, με τη βοήθεια ενός video του εαυτού του, που είχε φυλάξει από το 1992, πήρε μία υπέροχη συνέντευξη από... τον ίδιο, σε ηλικία 12 ετών!
Το video κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 5 Ιουλίου και έχει ήδη, περίπου, 7 εκατομμύρια επισκέψεις.

Ζουράφα: Το απόλυτο σύνορο της Ελλάδας και της Ευρώπης! Είχαμε προβλέψει την πτώση του φάρου από το 2003

Ο πόλεμος δημοσιευμάτων για την τύχη του φάρου της Ζουράφας μας οδήγησε να ερευνήσουμε το θέμα και αποκαλύπτουμε σήμερα τι πραγματικά συμβαίνει!

Φωτιά μέσα σε νοσοκομείο




Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, σε απόσταση αναπνοής από τα επείγοντα του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Κρήτης και από το κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο εφευρέτης του ποντικιού δεν έβγαλε ούτε σεντς. Ο λόγος; Ηταν πολυ μπροστα για την εποχή του

Μία από τις πιο σπουδαίες εφευρέσεις των τελευταίων 100 χρόνων και μία από αυτές που σίγουρα άλλαξαν τον κόσμο είναι το ποντίκι του υπολογιστή.Ωστόσο ο άνθρωπος που το εφηύρε δεν είναι εκατομμυριούχος!

Η Ελληνική ομάδα U-19 και το θαύμα της





Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 45, η εθνική μας ομάδα U-19 επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της Αγγλίας στο Ταλίν και πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.Η εθνική μας προηγήθηκε στο 38 με κεφαλιά του Μπουγαϊδη

Shicheng City: H «Χαμένη Ατλαντίδα» της Κίνας!

perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!Λίγους μήνες πριν το περιοδικό «National Geographic» δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πόλη Shicheng (γνωστή και ως Lion City), προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου που δεν γνώριζε την ύπαρξή της αλλά και όσων ήξεραν καλά την ιστορία της.

Παράταση για τις δηλώσεις

Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για τη υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών.

VIDEO: Η 22χρονη Ράπερ Που Τρελαίνει Το YouTube!

Ετών μόλις είκοσι δύο. «Κλικ» στο YouTube τουλάχιστον τρία εκατομμύρια τις πρώτες τρεις εβδομάδες που ανέβασε το single «Gucci Gucci», το οποίο πέρυσι την έκανε διάσημη.

Γνωστή τραγουδίστρια παίζει πιάνο στη Μύκονο μόνο με τα απολύτως απαραίτητα!

Έχουμε καιρό ν΄ασχοληθούμε με το κορίτσι λίγο απ’ όλα. Λίγο απο μοντέλο…λίγο απο παρουσιάστρια, λίγο απο τραγουδίστρια, λίγο απο Dj…

Δεν μπορούσε να καθίσει σε χειρότερο σημείο για να βγει φωτογραφία!

Με ποια λογική κάθισε εκεί να βγει φωτογραφία;
Και δεν φτάνει που έβγαλε μια τέτοια φωτογραφία την ανέβασε και στο facebook..
Φαίνεται θα θέλει να τη θυμάται για πάντα αυτή τη στιγμή! 
Ένα είναι σίγουρο πάντως, πως όσοι φίλοι της την είδαν θα τη θυμούνται για πάντα!

Ο καρκίνος του στήθους προσβάλλει και τους άνδρες...

"Η πρώτη αντίδραση ήταν ένα ανείπωτο σοκ", εξομολογείται ο Κούνο Μέγερ για την ημέρα που διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους...

Μικροί εξωτικοί παράδεισοι στην Πολυνησία!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και τα συνεχή κύματα καύσωνα μας κάνουν να ονειρευόμαστε τροπικά νησιά και εξωτικές παραλίες.
Μερικά από τα πιο ομορφα νησιά του κόσμου, που μοιάζουν σαν ένα κομμάτι παράδεισου που έπεσε στη Γη βρίσκονται στην εξωτική Πολυνησία. Ας δούμε όμως ιδίοις όμμασι τι κάνει τα τροπικα αυτά νησιά τόσο εντυπωσιακά.

Άνθρωπός υπολογιστής!! Ακουστέ!


Mια ροζ... κοραλοκόκκινη αποκάλυψη!

Γνωστός πολιτικός της Θεσ/νικης
είχε ερωτικό (;) καυγαδάκι,
στη τουαλέτα νυχτερινού μαγαζιού!

Η συντήρηση των τροφίμων τους καλοκαιρινούς μήνες

Βασικοί κανόνες για την ασφαλή ετοιμασία του φαγητού εντός και εκτός σπιτιού

Η νέα διαφήμιση της Durex που προκαλεί!

Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων της. Το τελευταίο όμως διαφημιστικό σποτ της εν λόγω εταιρίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και...

τελικά η προβολή του απαγορεύτηκε...
Δείτε την εν λόγω διαφήμιση και πείτε μας τη γνώμη σας...

Aτάκες σε δικαστήρια που έγραψαν ιστορία!

Τα ακόλουθα είναι από το βιβλίο “Disorder in the American Courts”, και έχουν ειπωθεί από ανθρώπους σε δικαστήρια- έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ

Περιμένοντας με τις ώρες για την τέλεια φωτογραφία

Perierga.gr - Περιμένοντας με τις ώρες

Κυνηγάει τα σύννεφα
Είναι ένα χόμπι που απαιτεί αρκετή υπομονή, που στις μέρες μας δεν έχουν και πολλοί. Όχι όμως και ο 53χρονος Kris Dutson, ο οποίος περιμένει με τις ώρες για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία.

Εντοπίστηκε trojan στο iOS

Ένα νέο trojan εντοπίστηκε στα ηλεκτρονικά ράφια του iOS μέσα από Tα Kaspersky Labs εντόπισαν μια ακόμη κακόβουλη εφαρμογή για το iOS. Πρόκειται για το ρωσικό Find and Call της IT Mobile.
Απ’ ό,τι έχει προκύψει μέχρι τώρα, το πρόγραμμα διαβάζει τη λίστα των επαφών του χρήστη και τις αποστέλλει σε έναν remote server. Από εκεί και πέρα αποστέλλονται εκ νέου SMS σε όλα τα καταγεγραμμένα τηλέφωνα, έτσι ώστε να εξαπλωθεί η μόλυνση.

Δείτε τη νέα top δίαιτα του Hollywood!

H νέα μόδα στο Hollywood ακούει στο όνομα «hCG Diet», είναι δίαιτα και υπόσχεται απώλεια 8 κιλών σε διάστημα 6 εβδομάδων..
H Catherine Zeta Jones, η Britney Spears και η Rene Zellweger είναι από τις μεγαλύτερες φαν της συγκεκριμένης διατροφής η οποία και υψηλό κόστος έχει και αρκετά ιδιαίτερη διαδικασία.

Τσοχατζόπουλος: Να έρθουν ως μάρτυρες Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος

Τσοχατζόπουλος: Να έρθουν ως μάρτυρες Σημίτης, Παπανδρέου, ΒενιζέλοςΕπείγουσα αίτηση στον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μάλλη κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ζητώντας την άμεση εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α. της περιόδου 1998-1999 καθώς και αξιωματούχων εκείνης της περιόδου οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της προμηθείας τεσσάρων υποβρυχίων για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Σήμερα εχει τα γενέθλια του!! Γιορτάζει ο Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης. Χρονια Πολλα Δημαρχε!


Επικοινωνία με την Amy Winehouse υποστηρίζει πως έχει ο πατέρας της

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Amy Winehouse υποστηρίζει πως...

Εμβόλιο κατά της αρθρίτιδας

Η θεραπεία έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στα ζώα

Καταπολεμήστε τις ουρολοιμώξεις με χυμό μούρων

Ο χυμός μούρων, καθώς και άλλα προϊόντα των βακκινίων, μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ταϊβάν, αφού πρώτα έλαβαν συγκεντρωτικά στοιχεία από 10 μελέτες, σχετικά με τη δράση του βακκινίου ενάντια σε λοιμώξεις του ουροποιητικού.

x-trial 2011 Milano


Γιατί η Αγιά Σοφιά τρομάζει σήμερα τους Τούρκους!

 Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ (Πορθητής) εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον 

Σκορ στον έρωτα για Σαλπιγγίδη

Μετά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης «παίζει μπάλα» στον …έρωτα.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, κάνει «επίθεση» στις παραλίες της Πάρου μαζί με την αγαπημένη του.

Έκλεψαν τον Στάθη Ψάλτη

Ένα φορτηγό γεμάτο επαγγελματικό εξοπλισμό για την περιοδεία του Στάθη Ψάλτη έκλεψαν άγνωστοι και οδήγησαν σε απόγνωση τον γνωστό ηθοποιό.

Μαύρος: «Η ΑΕΚ είναι στον τάφο»

Η ΑΕΚ ψυχορραγεί… Με φράσεις που δεν αφήνουν περιθώριο για αισιοδοξία περιέγραψε το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Θωμάς Μαύρος.

S1000RR on Ice - MAX BMW


Και τα πτηνά αφήνουν μουστάκι!

Αυτό το κομψό πτηνό απαθανάτισε η φωτογράφος Kathryn Lisko σε έναν ζωολογικό κήπο του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Ανήκει στην οικογένεια των γλάρων και ονομάζεται Larosterna inca (ποταμόγλαρος). 

Από τις Άλπεις στην Ακρόπολη με...ποδήλατο!!!




















Δύο ομογενείς, ο Νίκος Ράδης και ο Βασίλης Κιρτζάκης, ξεκίνησαν το συμβολικό ταξίδι τους από τις Άλπεις και με τελικό προορισμό την Ακρόπολη. Με mountainbikes...

Ετοιμάζει τον υποψήφιο δημοτικό του συνδυασμό ο Φ.Ταλίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς έχει ξεκινήσει καιρό τώρα τις επαφές και τις προτάσεις με στόχο έως το τέλος του 2012 να έχει πάρει μια πολύ συγκεκριμένη μορφή το ψηφοδέλτιο του.Ο κ. Ταλίδης δεν θα εμπλακεί καθόλου στις περιφερειακές διαδικασίες για τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες μιας και ο στόχος του είναι η δημοτική αρχή και αλλαγή στον πρώτο δήμου του νομού.

FIFA : Σκάνδαλο με μίζες από εταιρεία-χορηγό






































Σκάνδαλο με μίζες από εταιρεία-χορηγό, σε τέως πρόεδρο της ομοσπονδίας, συγκλονίζει τη FIFA. Μετά από σχετική δικαστική έρευνα, αποδείχθηκε πως ο τέως πρόεδρός, Ζοάο Χαβελάντζε και ο Ρικάρντο Τεϊξέιρα έλαβαν μίζες από εταιρεία-χορηγό από το 1992 μέχρι το 2000.

Συνελήφθη ο "Δράκος" του Διαδικτύου




Μία αρρωστημένη πλεκτάνη ξετύλιξαν με μεθοδικότητα οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Too fast to race Group B Rally Cars


Γιορτάζει τα 40 της χρόνια η λέσχη κλασικού αυτοκινήτου ΦΙΛΠΑ

Η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για τη λέσχη κλασικού αυτοκινήτου ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου), η οποία γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της (1972-2012). 

Έκθεση Φωτογραφίας Νέων Φωτογράφων

Έκθεση Φωτογραφίας Νέων Φωτογράφων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ 2012


Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και δύο παιδιά

Συνελήφθη πριν από λίγο ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα και τα δύο παιδιά της, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η κόκκινη «λίμνη της Κολάσεως»!

perierga.gr - Η κόκκινη "λίμνη της Κολάσεως"!Είναι μία από τις εννέα λίμνες που συνθέτουν ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στην Ιαπωνία, το γνωστό «Beppu Hells». Η απόκοσμη λίμνη Blood Pond Hell ή αλλιώς Chinoike Jigoku είναι η όγδοη θερμή πηγή στη σειρά, που οφείλει το όνομά της στο έντονο κόκκινο χρώμα των νερών, αποτέλεσμα των σιδηρούχων ορυκτών που υπάρχουν στο εσωτερικό της.