Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!



Ο επιστήμονας της Nasa που έκλεψε την παράσταση στο ίντερνετ

Ο Μπόμπακ Φερντόουσι, διευθυντής πτήσης της NASA στην αποστολή που κατάφερε να στείλει το Curiosity στον Άρη. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή για το πώς κατάφερε να γίνει διάσημος στα social media τις τελευταίες ημέρες. Την περασμένη Δευτέρα είχε λιγότερους από 200 followers στο Twitter.

Με μια ανάσα καταδύθηκε στα 101 μέτρα!

perierga.gr - Με μια ανάσα καταδύθηκε στα 101 μέτρα!Ο Νεοζηλανδός William Trubridge, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα «Hector», καταδύθηκε με επιτυχία στην περίφημη Dean’s Blue Hole στις Μπαχάμες, φτάνοντας στο ιστορικό βάθος των 101 μέτρων και επιστρέφοντας στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας μόνο μια ανάσα!

Αντί να βγάλει τρίχες, βγάζει… νύχια

Η περίπτωση μιας 28χρονης γυναίκας από το Μέμφις των ΗΠΑ έχει προκαλέσει κατάπληξη και σύγχυση στους γιατρούς. Η περιπέτεια της Σανίνα Άισομ άρχισε το 2009, όταν υπέστη μια σοβαρή κρίση άσθματος. 

Και εμείς με το στόμα ανοιχτό μείναμε...

ΆΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΑΚΌΜΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΆΤΗ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΑΡΑΔΌΞΩΣ ΕΊΝΑΙ ΆΝΤΡΑΣ. ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΈΤΟΙΑ ΠΙΑΣΊΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΎΛΕΣ ΈΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΌ, ΩΣΤΌΣΟ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΣΟΚΆΡΕΙ.

Αύριο και μεθαύριο όλοι θα κοιτάμε στον Ουρανό...(Ετοιμαστείτε για ευχές)

Έναν ακόμη Αύγουστο οι διάττοντες αστέρες Περσείδες θα εμφανιστούν στους ουρανούς του πλανήτη μας -και της Ελλάδας- έως τις 24 

Απίστευτο! Γονείς τιμώρησαν την κόρη τους με εικονικό πνιγμό!

Μοιράζει απίστευτο αλλά σύμφωνα με τις καταγγελίες του 11χρονου κοριτσιού, είναι πέρα για πέρα αλήθεια.

Το επίσης συγκλονιστικό είναι επίσης ότι ο πατέρας της είναι παιδίατρος! Φυσικά, η ιατρική του άδεια ανεστάλη.


3χρονος με υψηλό IQ στην κορυφή της Mensa!

perierga.gr - 3χρονος με υψηλό IQ στην κορυφή τής Mensa!Όπως πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας, έτσι και ο Christopher Salvaggio κάνει αδιάκοπα ερωτήσεις ποικίλλου περιεχομένου στους γονείς του. Αλλά μερικές από αυτές, όπως για παράδειγμα «τι γίνονται 

Σιαμαίες δίδυμες ζουν στο ίδιο σώμα

Φωτογραφίες από την Abigail και τη Brittany που διέψευσαν όλες τις προβλέψεις

ΠΕΦΤΕΙ και άλλο η θερμοκρασία από σήμερα το απόγευμα – Aπό Δευτέρα σταδιακή βελτίωση

 ΠΕΦΤΕΙ και άλλο η θερμοκρασία από σήμερα το απόγευμα – Aπό Δευτέρα σταδιακή βελτίωσηΑνάσα δροσιάς από σήμερα, Σάββατο σε όλη τη χώρα, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές που αναμένονται σε Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο.

Σπάνιες παραλίες… κοχυλιών!

perierga.gr - Σπάνιες παραλίες... κοχυλιών!Τα κοχύλια, που είναι άδεια κελύφη νεκρών θαλάσσιων μαλακίων, συχνά βρίσκονται στις ακτές, μέσα στην άμμο ή ανάμεσα από τα βότσαλα, και δεν είναι λίγοι αυτοί που τα συλλέγουν ως…

Ιράν προς Τουρκία: “Μετά τη Συρία ,η σειρά σας! Είστε ο επόμενος στόχος των ΗΠΑ”

 Ιράν προς Τουρκία: “Μετά τη Συρία ,η σειρά σας! Είστε ο επόμενος στόχος των ΗΠΑ”MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η Τουρκία που μέσα σε λίγες εβδομάδες διαπιστώνει πως καταρρέει όλο το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής Νταβούτογλου και απειλείται η Άγκυρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιτήδειοι τραβάνε… βίντεο στις παραλίες! [ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Γνωρίζετε ότι την ώρα που εσείς κάνετε αμέριμνες ηλιοθεραπεία,μπορεί δίπλα σας να υπάρχουν επιτήδειοι που βιντεοσκοπούν, εν αγνοία σας φυσικά, προκειμένου να εκμεταλλευτούν εμπορικά το «προϊόν» που τους προσφέρει το σώμα σας; Το βίντεο που...

iCar ήθελε να δημιουργήσει ο Steve Jobs

Αν και ως πρώτη σκέψη ξαφνιάζει, τελικά ως ιδέα η είσοδος της Apple στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι και κάτι τόσο περίεργο. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο της Swatch η οποία σε συνεργασία με την Mercedes δημιούργησαν το Smart.

Πόσο κοστίζουν τα Ολυμπιακά μετάλλια;

perierga.gr - Πόσο κοστίζουν τα Ολυμπιακά μετάλλια;Σήμερα, οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου θα… φιλοδωρήσουν περίπου δύο χιλιάδες αθλητές με μετάλλια εκ των οποίων το ένα τρίτο θα είναι χρυσά. Ναι, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από την αρχαιότητα, αλλά και από τους Ολυμπιακούς του 1912 στη Στοκχόλμη, όπου για τελευταία φορά το μετάλλιο του πρώτου αθλητή ήταν στην κυριολεξία χρυσό. Μπερδευτήκατε; Εξηγούμαι.
Το βάρος τους σε… ασήμι

Ποιο καυτό εγχώριο μοντέλο εγκαταλείπει την χώρα για σπουδές στο εξωτερικό..?

Ποιο καυτό εγχώριο μοντέλο εγκαταλείπει την χώρα για σπουδές στο εξωτερικό..?Αν και έγκλημα από μόνη της, θέλει να φύγει για Λονδίνο να τελειώσει τις σπουδές της στην εγκληματολογία!

13o PHOTOGRAPHY PARTY (Δειτε Φωτο)



Η ευχή της Cansu Dere για την Ελλάδα!

Η ευχή της Cansu Dere για την Ελλάδα!Η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός Cansu Dere που γνωρίσαμε μέσα από τον Ezel και την Sila, μιλώντας στο Tv Zapping

ευχήθηκε στην Ελλάδα να βγει όσο το δυνατόν συντομότερα από την κρίση, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια! «Δεν θα κάνω τηλεόραση φέτος, τουλάχιστον όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα. Θα κάνω μια καινούργια ταινία, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τον Οκτώβριο». Όσο για το αν θα συμμετείχε σε μία ελληνική παραγωγή, δήλωσε... «Αν είναι ένα σενάριο που μπορώ να υπηρετήσω και με ενδιαφέρει θα το κάνω. Με αυτή την λογική θα δεχόμουν με χαρά να κάνω κάτι και στην Ελλάδα.»

Η Courtney Stodden με μπλέ bikini σε φωτογράφηση για τα 101 πιο hot κορμιά..

Η Courtney Stodden με μπλέ bikini σε φωτογράφηση για τα 101 πιο hot κορμιά..
Δείτε την

Οι αστείες φωτογραφίες της ημέρας!



.......

Είχε κάνει τον πύθωνα αξιοθέατο

Συνελήφθη γιατί χρέωνε τους τουρίστες 5 ευρώ για μία φωτογραφία

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αυτή τη σαγιονάρα!



Ο κύριος δίπλα από τον Μπέκαμ

Ο κύριος με τα μαύρα γυαλιά που μοιράζεται τη διπλανή θέση, σε Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι φυσικά ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Μια καυτή συνηθισμένη μέρα σε παραλία της Κίνας!(pics)

  Και μετά παραπονίομαστε που τις Κυριακές δεν βρίσκουμε ξαπλώστρα!

Προκλητική η Τουρκάλα αθλήτρια

Προκαλεί με δηλώσεις της η Τουρκάλα αθλήτρια του στίβου Μελίζ Ρεντίφ. Συγκεκριμένα, η Μελίζ Ρεντίφ, που γεννήθηκε στα κατεχόμενα, δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της πως νιώθει ότι εκπροσωπεί πρώτα την διεθνώς μη αναγνωρισμένη "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" και μετά την Τουρκία.
ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Tα εκκαθαριστικά και τα χαράτσια οδηγούν τον κλάδο ΙΧ στην καταστροφή

Tα εκκαθαριστικά και τα χαράτσια οδηγούν τον κλάδο ΙΧ στην καταστροφή

Πτώση 42,2% κατέγραψαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων τον Ιούλιο καθώς διατέθηκαν μόλις 5.742 νέα ΙΧ έναντι 9.940 οχημάτων τον αντίστοιχο μήνα πέρσι.

Διάσωση ψαρά περικυκλωμένου από καρχαρίες


Ο άνδρας της φωτογραφίας είναι ένας από τους δύο που ανασύρθηκαν από τον ωκεανό αφότου τους εντόπισε ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού. Η δραματική επιχείρηση διάσωσής τους περιλάμβανε πέντε αεροπλάνα και πέντε σκάφη και κάλυψε έκταση 320 τετραγωνικών χιλιομέτρων. 

Tον μήνυσε επειδή δεν... του σηκωνόταν!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν μια γυναίκα κατέφθασε στο ΑΤ Αιγίου για να καταγγείλει ότι ο άντρας της είναι… ανίκανος.

Πρόταση-σοκ της τρόικας για χιλιάδες κατοικίες στο σφυρί

Σχέδιο-πρόταση της τρόικας για άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων από τις τράπεζες

Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Αγρίνιο

Στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε η 15χρονη, που είχε εξαφανιστεί από το Αγρίνιο πριν από μερικές ημέρες.

Δεκαέξι χρόνια από το θάνατο του Τάσου Ισαάκ

Δεκαέξι χρόνια από το θάνατο του Τάσου Ισαάκ

Το χρονικό της δολοφονικής πράξης και η «μαύρη» επέτειος

«Μπούκαραν» σε κοσμηματοπωλείο τα ξημερώματα

«Μπούκαραν» σε κοσμηματοπωλείο τα ξημερώματα

Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και εξαφανίστηκαν