Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Άρχισε η αποστολή εκκαθαριστικών με φόρους - φωτιά

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι φορολογούμενοι

Εκκαθαριστικά με φόρους-φωτιά που κατά μέσον όρο κυμαίνονται στα 1.445 ευρώ άρχισε να ταχυδρομεί το υπουργείο Οικονομικών και δεν είναι λίγοι οι φορολογούμενοι που «δεν πιστεύουν στα μάτια τους» για τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν.

Εμπόριο οργάνων

Το εμπόριο οργάνων είναι η αγοραπωλησία ανθρώπινων οργάνων με τελικό σκοπό τη μεταμόσχευσή τους σε αρρώστους. Η πρακτική είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες,

2η συνέντευξη του π.Ελπίδιου ΔΕΣΤΕ ΤΟ!!!!!

2η συνέντευξη του π.Ελπίδιου,έγινε στις 31 Μαρτίου 2012.Η πρώτη συνέντευξη.O Πατέρας Ελπίδιος απο την ιεραποστολική αδερφότητα φώς Χριστού στην Ουγκάντα μίλησε στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Νομού Πιερίας και στην εκπομπή '' πολιτικό βαρόμετρο'' με τον Ηλία Χρυσικό.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ στο VIDEO....

Ντόπια (τομάρια) και εισαγωγείς (δολοφόνων)...

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΠΟΛΛΑ μας εκπλήσσουν απ’ τα προεκλογικά τους και άλλα μας καταπλήσσουν. Απίθανα και πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά.

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί αν όχι όλους μας, μεγάλη μερίδα κόσμου.
“Η μετά θάνατο ζωή καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου εδώ και εκατονταετίες. Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις σχετικά με “”την ύπαρξη της. Υπάρχουν μονάχα μαρτυρίες ατόμων οι οποίοι βίωσαν καταστάσεις πριν το θάνατο.”

Διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας οι Πορτογάλοι

Η χώρα αναμένεται να γνωρίσει φέτος ύφεση 3% του ΑΕΠ

DJ FOTINOS στο SENSO CLUB την Κυριακη


Καλούμε όλους σε ενα EVENT που διοργανώνει το SENSO CLUB με τον Dj Fotino για μια αξέχαστη μουσική βραδεία να είστε όλοι εκει!!!!!!!
Πατηστε εδω 

Παντρεύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη! Άραγε με ποιον;

Την ανατροπή επέλεξε να κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αν και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την άστατη ερωτική της ζωή, εκείνη αποδεικνύει ότι έβαλε μυαλό και θέλει να γίνει κορίτσι για σπίτι.

Ποδηλάτης θα πάει από τα Τρίκαλα στο Μόναχο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ονομάζεται «Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα» και είναι το ταξίδι που θα κάνει με ποδήλατο ο Στέλιος Βάσκος, προκειμένου να ενισχύσει τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», διανύωντας συνολικά 4000 χιλιόμετρα.

Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν στο Google+

Είναι γνωστό ότι το Google+ δεν είναι απλώς ένας κλώνος του Facebook. Καταρχάς έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες και είναι φιλικότερο στη χρήση.

S&P: ποιες εταιρείες θα επιβιώσουν στην Ελλάδα με τη δραχμή


Live Ελλάδα - Ρωσία (0-0) και Τσεχία - Πολωνία (0-0)

Βαρσοβία
Ενα και μόνο ένα είναι το αποτέλεσμα που αναζητά η Ελλάδα στη Βαρσοβία. Η εθνική μας ομάδα πρέπει να κερδίσει τη Ρωσία ώστε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του EURO 2012. Παράλληλα, στο άλλο ματς του ομίλου η Τσεχία αντιμετωπίζει την Πολωνία.

Την Κυριακή οι κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών

Αθήνα
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, καθώς οι κάλπες ανοίγουν σε λίγες ώρες. Τα βλέμματα όλων, εντός και εκτός Ελλάδας, στρέφονται πλέον στις εξελίξεις που θα προκύψουν από το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, της κρισιμότερης από τη Μεταπολίτευση.

Βild:Προτιμάτε καραγκιόζηδες ή τα γερμανικά δισεκατομμύρια

 

Με μία ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ επιστολή γραμμένη και στα ελληνικά η Βild μας απειλεί ενόψει των εκλογών πως τα τραπεζικά ΑΤΜ στην Ελλάδα θα σταματήσουν να βγάζουν ευρώ.

«Τα καταφέρνουμε με ή χωρίς τη Μέρκελ» λέει ο Μάριο Μόντι


Ρώμη, Ιταλία
«Τα καταφέρνουμε μόνοι μας, με ή χωρίς τη Μέρκελ» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι σε δημόσια συζήτηση που οργάνωσε η εφημερίδα La Repubblica στη Μπολόνια.

Προς επιστροφή ο Νέστα

130311171 Προς επιστροφή ο Νέστα‘Εντονες είναι οι φήμες στην Ιταλία για το ότι ο έμπειρος αμυντικός θα επιστρέψει στο ρόστερ των Ροσονέρι…
μερικές εβδομάδες μετά το επίσημο «αντίο» του από το κλαμπ.

Το άλλο διακύβευμα των εκλογών


ekloges 2010 Το άλλο διακύβευμα των εκλογών













Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης
Σε μερικές ώρες οι Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες σε μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις μετά την μεταπολίτευση. Οι πολιτικές συζητήσεις των ημερών προσπάθησαν να αναδείξουν ποικιλώνυμα διλήμματα για τους ψηφοφόρους όπως το Μνημόνιο-αντιμνημόνιο, ευρώ-δραχμή, Αριστερά–Δεξιά κ.λπ

Απίστευτο:Μούμια εξωγήινου σε πυραμίδα!!

Ένα μουμιοποιημένο σώμα ενός υποτίθεται εξωγήινου βρέθηκε σε μια αρχαία πυραμίδα…
Το πλάσμα, υψους περίπου 1,5 και 1,6 μέτρων ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης του μνημείου, που χρονολογείται από το δυναστείας Senusret II (1897 π.Χ. – 1878 π.Χ.).

Ανέκδοτο:O Mήτσος!!

Mετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι…

Ελεύθερη η μητέρα που έκλεψε για να ταΐσει τα παιδιά της!!

Η μήνυση που ασκήθηκε εις βάρος της 32χρονης μητέρας που έφτασε να κλέψει γάλα από σούπερ μάρκετ, για να ταΐσει τα παιδιά της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμεινε έγκυος στο… στόμα!

Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο μέσα στο στόμα της…
Σύμφωνα με τη Daily Mail μια γυναίκα απολάμβανε το φαγητό της μέχρι που ένιωσε έναν πόνο στο στόμα και αρκετές ενοχλήσεις.

VIDEO: Το τελευταίο αντίο στον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στου Ρέντη. Τραγικές φιγούρες η χαροκαμένη μάνα, η σύζυγος, τα παιδιά και τα αδέλφια του δολοφονημένου φαρμακοποιού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η Τρόικα έκανε την δανειακή σύμβαση για να αρπάξουν οι Τραπεζίτες τον χρυσό της Ελλάδος


Η ίδρυση του Ελληνικού κράτους εκτός από τις άλλες πολιτικές παρενέργειες, απετέλεσε και πηγή προσπορισμού “κέρδους” για τους διεθνείς τοκογλύφους-Τραπεζίτες.

Καστοριά, παριστάνουν τους τεχνικούς και εισβάλουν σε σπίτια

Η Universal Maritime «κινείται» στην αγορά

Mε στόχο την άντληση 200 εκατ. δολ. προωθεί την είσοδο στο χρηματιστήριο του Όσλο της εταιρείας Universal Μaritime ο τουρκικός όμιλος Geden Lines. H ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

O νέος Smartphone ρομποτικός σκύλος είναι γεγονός(Video)!!

Ονομάζεται I-Omnibot SODOG, μπορούν να χορέψουν με τη μουσική
, να ανταποκρίνονται σε περισσότερες από 50 φωνητικές εντολές, και να τρώνε "τρόφιμα" που θα το ταΐσετε από το smartphone σας ή το tablet.Δείτε εδώ.
.

Τα πιο περίεργα χαλιά που υπάρχουν!

Κι όμως... σε κάποιους αρέσουν!

Πλήθος UFO στον ουρανό της Βόρειας Ελλάδας την περασμένη Τρίτη - Αναφορές και από Καστοριά!!!

Όπως σας ενημερώσαμε άμεσα, από την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, στόλος UFO έγινε ορατός κυρίως πάνω από την Θεσσαλονίκη, αλλά αναφορές φτάνουν στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω, και από άλλα σημεία της Β. Ελλάδας, όπως Κατερίνη, Καστοριά, Κιλκίς κ.α.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...

Συμπεράσματα και προτάσεις.

Tου Δαμιανού Βασιλειάδη,
εκπαιδευτικού, συγγραφέα.
Αθήνα, 16.6.2012

Ι. Η ουσία του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης
Αναμφίβολα η λαθρομετανάστευση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά και εθνικά προβλήματα της Ελλάδας. Ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού.


Καστοριά: Πυρετώδεις προετοιμασίες αλλά και βανδαλισμοί λίγο πριν τη σημερινή συναυλία ROCK ON των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ (φωτογραφίες)

Κάτω από τον καυτό ήλιο πραγματοποιούνται οι εργασίες για το στήσιμο της σκήνης και του φωτιστικού και ηχητικού εξοπλισμού, για τη σημερινή ροκ συναυλία-πάρτυ που οργανώνει η καθημερινή εφημερίδα της Καστοριάς ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Wall Street Journal: Δεν "πληρώνει" η ληστεία των τραπεζών

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα της Wall Strret Journal που επικαλείται έρευνα η οποία αποδεικνύει πως το "επάγγελμα" της Μπόνι και του Κλάϊντ δεν ήταν τελικά και τόσο αποδοτικό

«Νήσος Χίος»: Έδεσε με ασφάλεια στη Σύρο

Στη Σύρο οδηγήθηκε, με τη συνδρομή ρυμουλκού σκάφους, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» που το μεσημέρι στο λιμάνι της Τήνου, λόγω των ισχυρών ανέμων, προσέκρουσε με την πρύμνη -στη διάρκεια απόπλου- με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά και «μικρή ελεγχόμενη εισροή υδάτων», κατά δήλωση του καπετάνιου.

Απάντηση Κομισιόν στην εγκύκλιο Ερντογάν



«Η Κύπρος είναι μια χώρα διεθνώς αναγνωρισμένη και πλήρες μέλος της Ε.Ε.. Η εκ περιτροπής προεδρία της Ε.Ε. αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της λειτουργίας της Ε.Ε. και πρέπει να τυγχάνει 

Άκης Πετρετζίκης – Demy : Όχι σεξ , μόνο φίλοι !

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια Demy, απαντώντας έτσι στις φήμες περί φλογερού ειδυλλίου.

«Το σημαντικό είναι να ξαναρχίσουμε τον διάλογο με μια κυβέρνηση»



Με τίτλο «Εάν έχω τόσους εχθρούς παντού, είναι καλό σημάδι», η εφημερίδα «Libération» δημοσιεύει συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποία η επικεφαλής του ΔΝΤ τονίζει μεταξύ άλλων την ανάγκη επικαιροποίησης του προγράμματος της Ελλάδας.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.
Υπάρχει μιά βασική διαφορά ανάμεσα στην Γερμανία και άλλες μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις (λ.χ. ΗΠΑ και Ρωσία). Στην Γερμανία λέιτουργεί ένα κοινοβουλευτικό σύστημα - σε αντίθεση με τα

Διάσημες κυρίες που φούσκωσαν ξαφνικά...

Βλέπετε καμία αλλαγή;

Περιπέτεια εν πλω για 1.183 επιβάτες του «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ»

Στην προβλήτα του λιμανιού της Τήνου προσέκρουσε το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τις διαδικασίες του απόπλου, το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ», με 1.183 επιβαίνοντες.

SEXUALITY: Γιατί αισθάνομαι ενοχλήσεις στον προστάτη;

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Γιατί αισθάνομαι ενοχλήσεις στον προστάτη;

Παρίσταναν τους ιδιοκτήτες πολυτελών σπιτιών και πουλούσαν «αέρα»

Σπίτια-φαντάσματα πουλούσαν δύο γυναίκες, οι οποίες παριστάνοντας ότι εκπροσωπούν ιδιοκτήτρια μιας μεζονέτας στη Κηφισιά ζητούσαν από ανυποψίαστους πολίτες υπέρογκες προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζονταν.

SEXUALITY: Υπάρχουν κίνδυνοι από τον στοματικό έρωτα;

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.
Υπάρχουν κίνδυνοι από τον στοματικό έρωτα;

Το ποσοστό των αναποφάσιστων «βγάζει» κυβέρνηση...

Η εκλογική μάζα των αναποφάσιστων αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τα επιτελεία των κομμάτων ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού κόμματος θα αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πάνω από την κάλπη.

Liberation: Στις εκλογές θα κερδίσει ο θυμός ή ο φόβος...

Το πρωτοσέλιδό της αφιερώνει  στις ελληνικές εκλογές η γαλλική εφημερίδα Liberation. Με τον εντυπωσιακό τίτλο «Ελληνικές εκλογές: Ο θυμός ή ο φόβος» η γαλλική εφημερίδα συνοψίζει με δυο λόγια το δίλημμα στο οποίο θα απαντήσουν οι Ελληνες την ερχόμενη Κυριακή, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα το δίπολο των εκλογών είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η μεν πρώτη επισείει στους ψηφοφόρους τον φόβο της κατάρρευσης και της εξόδου της χώρας από το ευρώ και ταυτόχρονα εκπροσωπεί την «ορθή γραμμή» απέναντι στις Βρυξέλλες που απαιτούν θυσίες και μέτρα.

Εκτός λογαριασμών της ΔΕΗ το ειδικό τέλος ακινήτων

Αναδημοσίευση από την Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Του Προκοπη Χατζηνικολαου

Την αποσύνδεση του ειδικού τέλους ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ αναγκάζουν την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να αναλάβει την αποστολή των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή του ειδικού τέλους. Οπως αναφέρει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στην «Κ», «το θέμα την καταβολής του ειδικού τέλους έχει “παγώσει’’ και όπως όλα δείχνουν, η ΔΕΗ θα απεμπλακεί από αυτόν τον βραχνά».

Ξαναχτύπησαν οι γνωστοί-άγνωστοι ντελιβεράδες των κομμάτων

Ξαναχτύπησαν οι γνωστοί άγνωστοι  ντελιβεράδες των κομμάτων και με  νέες αποκλειστικές πληροφορίες και  αντί για  περίπατο της ΝΔ τώρα βλέπουν ντέρμπι.
Πλέον οι αποκλειστικές πληροφορίες για τα ποσοστά των κομμάτων αλλάζουν λες και καταγράφουν  σκορ σε αγώνα μπάσκετ.

Με 39 πυρετό έκανε την ομιλία στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Με έντονη την κόπωση των ημερών και με υψηλό πυρετό, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την προεκλογική περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η υγεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε αδιαθεσία και υψηλό πυρετό λόγω της κούρασης των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένεση προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εκδήλωσης.

Γεννημένος ποδοσφαιριστής

O Kai Rooney είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η μητέρα του και διάσημη WAG, Coleen Rooney.