Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Οι εκπομπές μαγειρικής μάς παχαίνουν

Perierga.gr - Οι εκπομπές μαγειρικής μάς παχαίνουνΠροσέχετε το βάρος σας; Τότε ίσως πρέπει να αποφεύγετε τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, συνιστούν αμερικανοί επιστήμονες. Όπως διαπίστωσαν σε σχετική μελέτη, οι εκπομπές αυτές όχι μόνο μας προκαλούν να τσιμπολογήσουμε την ώρα που τις βλέπουμε, αλλά να επιλέξουμε κάτι ιδιαίτερα παχυντικό.

Βίντεο-ντοκουμέντο προκαλεί σάλο στην Ιταλία

Εκτοξεύουν δακρυγόνα από παράθυρο του υπουργείου Δικαιοσύνης

Τυχεράκια Αλόνσο

Η βραζιλιάνα Κάρεν Κουνρουζάν, η οποία είναι ένα από τα «κουνελάκια» του Playboy ανάβει… φωτιές με την εμφάνιση της και τις καυτές φωτογραφίες που έχει βγάλει κατά καιρούς....

Στην αρχη πείνασαν οι φτωχοι



Ένας παράξενος… συλλέκτης οστών!

perierga.gr - Ένας παράξενος... συλλέκτης οστών!Ο Ray Bandar είναι συνταξιούχος βιολόγος από το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος έχει περάσει τα τελευταία 50 χρόνια της ζωής του συλλέγοντας χιλιάδες οστά ζώων. Εκτιμά ότι έχει περίπου 7.000 κρανία, 200 οστά λεκάνης και αμέτρητα άλλα άκρα από διάφορα ζώα.

Το νυχτερινό φως αυξάνει την κορτιζόλη

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς σε πειραματόζωα έρχεται να προστεθεί στις ενδείξεις για τις παρενέργειες η έκθεση στο τεχνητό φως στη διάρκεια της νύχτας. Το νυχτερινό φως φαίνεται ότι αυξάνει τα επίπεδα μιας ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη και μαθησιακές δυσκολίες.

Το δράμα του Τσάκωνα: «Έχω χρέη, ένα αδελφό με νοητική στέρηση και μια αδελφή με επιληψία»

Συγκλονιστικά ειλικρινής υπήρξε ο Κώστας Τσάκωνας σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε για τα χρέη του, τα αδέλφια του που φροντίζει, ακόμη και το κέρατο που έριξε στην γυναίκα του.

Έρευνα μαθήτριας Γυμνασίου για το νερό της τουαλέτας που σοκάρει!! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα 12χρονης μαθήτριας στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η εργασία της έγινε στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής στην τάξη της 1ης Γυμνασίου που φοιτεί.

10 «παραπλανητικά» ονόματα ιστοσελίδων!

perierga.gr. 10 "παραπλανητικά" ονόματα ιστοσελίδων!Στη θεωρία, επιλέγοντας ένα όνομα ιστοσελίδας (το γνωστό domain) είναι απλή υπόθεση, γιατί οι κανόνες επιλογής είναι απλοί: Θα πρέπει να είναι 

Ανανεωμένο Mazda MX-5

Ανανεωμένο Mazda MX-5

Με νέο σύστημα προστασίας πεζών

ΔΕΙΤΕ: Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του!!!

Ο διάσημος ηθοποιός δεν υπολογίζει το κόστος όταν πρόκειται για την κόρη του!
Όταν είσαι ένας από τους...

ΦΩΤΟ: Δείτε τις πιο αστείες και πρωτότυπες θήκες για το iPhone σας!

Θήκη- μπισκότο, θήκη- σοκολάτα, είναι μερικές...
από τις πιο πρωτότυπες και αστείες θήκες για iphone που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και σίγουρα αν τις επιλέξετε θα γίνεται το κέντρο της προσοχής.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Η μεγέθυνση πέους κατέληξε σε ευνουχισμό

Η μεγέθυνση πέους κατέληξε σε ευνουχισμό

Η κομπογιαννίτικη μέθοδος στοίχισε ακριβά σε 50χρονο Ταϊλανδό

Ένα ταξίδι σε τόπους που… δεν υπάρχουν!

perierga.gr - Ένα ταξίδι στους τόπους που... δεν υπάρχουν!Ο Michal Karcz, που γεννήθηκε το 1977 στη Βαρσοβία και είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, δημιουργεί με τη βοήθεια της 

Πως ήταν το Τόκιο 100 χρόνια πριν? (pics)

'Όταν ακούμε Τόκιο όλοι σκεφτόμαστε  ψηλούς γυάλινους ουρανοξύστες και τεχνολογικά επιτεύγματα αλλά πως ήταν μια από της πιο διάσημες πόλεις του κόσμου 100 χρόνια πριν?

Το νησί του Skyfall υπάρχει στην πραγματικότητα

Το νησί του Skyfall υπάρχει στην πραγματικότητα

Δείτε φωτογραφίες από το μέρος που ενέπνευσε τους δημιουργούς της ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Στην ταινία Skyfall, το νησί του ραδιούργου Σίλβα αποτελεί ένα εφιαλτικό και ιδιαίτερα υποβλητικό σκηνικό που ταιριάζει με την προσωπικότητα του «κακού» που ενσαρκώνει ο Χαβιέρ Μπαρδέμ. 

13 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες…

perierga.gr - 15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες...Πολύ περισσότερο, όταν το Internet προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες μεγέθυνσης και διάδοσης όλων αυτών των ιδεών και απόψεων. Η τεχνολογία δεν είναι άτρωτη από κάθε λογής μύθους, οι οποίοι κατακλύζουν το Internet και κάποιοι μάλιστα από 

Χάρυ Κλυνν προς νεολαία: "Να πάτε να γαμ... κ....παιδα!"

Μια πρωτοφανή έκρηξη μέσω twitter έκανε ο Χάρυ Κλυνν. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά...
"Κάποτε οι φοιτητές ματώνανε στους δρόμους. Τώρα γλεντάνε και τραγουδάνε με τον Φούχτελ. Να πάτε να γαμ.... κ....παιδα." ήταν η ευχή του γνωστού ηθοποιού προς την ελληνική νεολαία

Σήραγγες 30.000.000 ετών!

Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο..

Νανά Καραγιάννη:Μετά τη θεραπεία το πάρτι του Γιάννη και το παιδάκι που θέλει πολύ!

Μπήκαμε στο πάρτι που διοργάνωσε η Νανά 
Καραγιάννη για τον άντρα της 
μαζί με την κολλητή φίλη της Άννα Τσιάλτα και λίγους καλούς φίλους. 

Πανεπιστημιακή έρευνα για το λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων!!

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρότερνταμ Έρασμος ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε με την υποστήριξη της Europol μια διεθνή έρευνα με ...
αντικείμενό της το λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων, κυρίως συκωτιών και νεφρών, με στόχο να διακριβωθεί η ακτίνα δράσης των εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονται σε αυτό.

Ανθρώπινα πτώματα ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους !!!

Αμερικανοί πλαστικοί χειρούργοι κατόρθωσαν να κάνουν ανθρώπινα πτώματα να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους... 
χάρη σε τεχνητούς μυς, ένα επίτευγμα που στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από παράλυση στα βλέφαρα και στο πρόσωπο, να μπορέσουν και πάλι από μόνοι τους να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους.

Σκάει γαλλική βόμβα στις αρχές του νέου έτους. Η Μέρκελ ακούει;!!!

Και τώρα η Γαλλία. Μπορεί όλοι να ασχολούμαστε με την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία και να περιμένουμε να «σκάσει» η ιταλική οικονομία, όμως, το πρόβλημα είναι η γαλλική οικονομία. Η οποία αν σκάσει θα...
διαλύσει οριστικά και αμετάκλητα την Ευρωζώνη. Το άρθρο του συντηρητικού βρετανικού 

Μπορείτε να προστατεύσετε τη γονιμότητά σας από τη γήρανση;

pregnancy

Δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ακόμα παιδί, αλλά φοβάστε ότι μετά θα είναι αργά; Αν και δεν μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να αυξήσετε τις πιθανότητες να συλλάβετε όταν έρθει η ώρα.





28 γυναίκες μέσα σε ένα… Μίνι Κούπερ!

perierga.gr - 28 γυναίκες μέσα σε ένα... Μίνι Κούπερ!Μια ομάδα από 28 καλογυμνασμένες κοπέλες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα Μίνι Κούπερ, καταφέρνοντας να κερδίσουν επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσος χώρος υπάρχει μέσα σε ένα τόσο δα αυτοκινητάκι! Ούτε εμείς δεν το πιστεύουμε ότι χωρέσαμε εδώ μέσα», λένε με μια φωνή (και μια καρδιά!) οι 28 ευλύγιστες κοπέλες.

Απίστευτο!! Βρέθηκε η γυναίκα που δε νιώθει φόβο με τίποτα!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο γυναίκα που δε φοβάται τίποτα, ούτε καν τις αράχνες. Αιτία το γεγονός πως λείπει μια δομή του εγκεφάλου της που ονομάζεται αμυγδαλή.

Απίστευτο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με «ψαλιδάκι»

Perierga.gr - Δείτε το απίστευτο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με «ψαλιδάκι»Απλώς προσπάθησα να σουτάρω, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής για ένα τέρμα που μπαίνει σπάνια.
Σαν να μην έκανε και κάτι σπουδαίο αντιμετώπισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στη νίκη της Σουηδίας επί της Αγγλίας με 4-2 και κυρίως το απίθανο τέταρτο προσωπικό του τέρμα.

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και από που φεύγουν

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει τα αρμόδια Υπουργεία να έχουν αποστείλει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον κατάλογο των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα...

Οι 7 κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες όταν θέλουν έναν άντρα!

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο πολύπλοκες και απρόβλεπτες από τους άντρες. Ωστόσο φαίνεται ότι και αυτές έχουν... τα αδύνατα σημεία- σημάδια με τα οποία μας δείχνουν αν μας γουστάρουν πραγματικά! 
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή...