Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ζευγάρι τσακώνεται ενώ ο εραστής της άπιστης φεύγει από το παράθυρο 2ου ορόφου (Video)

Απίστευτα πράγματα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας!

"Κύμα" αυτοκτονιών σε εργοστάσιο συναρμόλογησης της Apple στην Κίνα

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά το εργοστάσιο Foxconn στην Κίνα στο οποίο τα τελευταία χρόνια «τραβάει» συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας των συνεχών αυτοκτονικών, των εργατών και εργατριών που απασχολεί.

Βιολογικό ελαιόλαδο η μεγάλη στροφή!

Το ελληνικό ελαιόλαδο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο, ενώ το βιολογικό ελληνικό λάδι, έχει κατακτήσει τις αγορές του κόσμου.

Η στροφή στη βιολογική καλλιέργεια ελαιών για παραγωγή ελαιολάδου προσφέρει σίγουρο εισόδημα στον Έλληνα παραγωγό, ενώ ο δρόμος για τις εξαγωγές είναι ανοικτός.

Haunting Melissa: μια μοναδική ιστορία τρόμου ως εφαρμογή στο iPhone

haunting melissaΟι παραγωγοί του The Ring και Mulholland Drive έρχονται στο App Store με μια μοναδική ιστορία τρόμου: Haunting Melissa. 

Η Apple απείλησε υπάλληλό της γιατί δούλεψε 20 λεπτά παραπάνω!!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...???

Η Apple δυσαρεστήθηκε που ένας από τους υπαλλήλους της εργάστηκε 20 λεπτά παραπάνω. Περίεργο; Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Αυτές είναι οι 3 top ασκήσεις κατά της κυτταρίτιδας !

Εκτός από μία σωστή διατροφή - καταναλώνοντας πολύ νερό- θα πρέπει να υιοθετήσετε μία πιο αποφασιστική και δυναμική στάση ζωής στην καθημερινότητά σας αν θέλετε να δείτε διαφορά. 20 λεπτά τη μέρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. 

Η πρώτη παιδική χαρά της ανθρωπότητας!

Η πρώτη παιδική χαρά της ανθρωπότητας!Οι ιστορικοί ανακάλυψαν φωτογραφίες από μια παιδική χαρά με κούνιες που πιστεύεται ότι είναι η πρώτη στον κόσμου, η οποία δημιουργήθηκε πριν από 90 χρόνια στο Wicksteed Park στο Κέτερινγκ του Northamptonshire – το πρώτο πάρκο του είδους στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Έκανε "μαύρο" στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή της (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα 
κορίτσι να δέρνει αλύπητα τον επίδοξο βιαστή της μέσα σε ασανσέρ.

Ημέρα μνήμης και τιμής για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου(video)

Φωτογραφία για Ημέρα μνήμης και τιμής για την γενοκτονία των Ελλήνων του ΠόντουΕνενήντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος τιμά τη θλιβερή επέτειο με σειρά εκδηλώσεων.

«Στρατιωτικά» ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν στο Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Η FIFA αποφάσισε να χρησιμοποιήσει υψηλή τεχνολογία επιστρατεύονταςστρατιωτικά ρομπότ στον τομέα της ασφάλειας, για να βεβαιωθεί ότι θα διεξαχθούν όλα ομαλά - τουλάχιστον στον τομέα της ασφάλειας - στο World Cup του 2014 στη Βραζιλία.