Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ


ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΣΚΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
( IATA CARGO).ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ 25 ΕΤΗ.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ -ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-.ΤΑ ΟΣΑ ΛΥΠΗΡΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ

Μοιάζει με ένα φάκελο γεμάτο λεφτά. Δεν είναι όμως! Και θα κουφαθείς εντελώς όταν ανακαλύψεις τι πραγματικά είναι!

diaforetiko.gr : 7323 624320344 600x394 Μοιάζει με ένα φάκελο γεμάτο λεφτά. Δεν είναι όμως! Και θα κουφαθείς εντελώς όταν ανακαλύψεις τι πραγματικά είναι!Αυτό που λέμε τα φαινόμενα απατούν ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή.
Ο Ράνταλ Ρόζενταλ είναι ένας πολύ ταλαντούχος τύπος που ασχολείται με την ξυλογλυπτική. Ναι, ναι καλά διάβασες. Ο φάκελος με τα χρήματα, αλλά και ό,τι θα δεις παρακάτω είναι ξυλόγλυπτες δημιουργίες του Ράνταλ. Είναι τόσο ρεαλιστικές που το μυαλό δεν μπορεί να το χωρέσει πως αυτό που κοιτάζει ξεκίνησε από ένα κομμάτι ξύλο.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός Ελληνα μετανάστη: -Στο Λονδίνο άλλαζα πάνες σε έναν παππού


diaforetiko.gr : livosb 600x360 Η συγκλονιστική ιστορία ενός Ελληνα μετανάστη:  Στο Λονδίνο άλλαζα πάνες σε έναν παππούΤον απολογισμό του κάνει o νεαρός Έλληνας Στέφανος Λίβος στο μπλογκ του για τα τρία χρόνια που κλείνει στο εξωτερικό. Όπως γράφει, στα 26 του, αποφάσισε να γίνει οικονομικός μετανάστης.
Με αφορμή τα τρία χρόνια στο εξωτερικό, έγραψε ένα κείμενο-απολογισμό, και συνάμα εξομολόγηση με πράγματα που ελάχιστοι ξέρουν για εκείνον.
«Πήρα την απόφαση να φύγω όταν άρχισα να λυπάμαι τον εαυτό μου» αναφέρει ενώ φτάνοντας στην Αγγλία ξεκίνησε να εργάζεται ως support worker.

Μάρω Κοντού: «Η Βουγιουκλάκη τα είχε με τον άντρα μου»

Μάρω Κοντού: «Η Βουγιουκλάκη τα είχε με τον άντρα μου»Μια αποκάλυψη έκανε η Μάρω Κοντού μετά από πολλά χρόνια…

Πολλά μπορεί να ένωναν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μάρω Κοντού αλλά από ότι φαίνεται πολλά τις χώριζαν κιόλας!
Η μεγάλη ηθοποιός στην αρχή της συνέντευξης της, εξομολογήθηκε την απιστία που βίωσε τότε από τον σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη!

Intel: Πρωτοποριακή τεχνολογία για ασύρματα δίκτυα νέας γενιάς

Η Intel αναμένεται να παρουσιάσει στο Mobile World Cοngress μια νέα τεχνολογία η οποία θα φέρει επανάσταση στον «κόσμο» των ασύρματων δικτύων μιας και θα μπορεί να χρησιμοποιεί υπερυψηλές συχνότητες.

Όπως δημοσίευσε το MIT Technology Review, η εταιρεία έχει κατασκευάσει ένα πρωτότυπο κεραίας που μπορεί να τοποθετηθεί σε σταθμούς μεγέθους συσκευασίας γάλακτος.

2 πρωινά λάθη που κάνουμε και κοιμίζουμε το μεταβολισμό μας!

Ή αλλιώς tips για να καίτε extra θερμίδες...
Καύσεις. Είναι αλήθεια, πολλές φορές ο οργανισμός μας κολλάει και δεν καίει λίπος με την ταχύτητα που θα θέλαμε. Μήπως το λάθος ξεκινάει από το πρωί; Αν δεν ξεκινήσετε σωστά την ημέρα σας, ο οργανισμός σας θα κοιμηθεί και φυσικά οι καύσεις θα ελαττωθούν. Πάμε να δούμε δύο πρωινά λάθη που κάνουμε και επιβραδύνουμε το μεταβολισμό μας: