Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τα νυχτοπερπατήματα της Πάολα στην Θεσσαλονίκη....Chic Live!

Τα νυχτοπερπατήματα της Πάολα στην Θεσσαλονίκη....Σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις αλλά την Πέμπτη μετά την συνέντευξή της στο Κοσμοράδιο και τον Ερωτικό πήρε τα φιλαράκια της και διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα....
Στο Chic Live λοιπόν την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και πρώτοι που ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία, ήταν οι φίλοι της από το Paola Foka *Official fan page* . Η Πάολα στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας της εμφανίζεται αυτή την περίοδο στην Πύλη Αξιού με τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον STAN και αυτό το διήμερο ρίχνει αυλαία μετά από δέκα μαγικές νύχτες sold out. Η Πάολα πήρε μικρόφωνο στο νυχτερινό κέντρο που βρέθηκε χθες και απογείωσε το κέφι με δεκάδες πανέρια λουλουδιών να την "στολίζουν"  από τους πελάτες του μαγαζιού.

1+1+1+1+1 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB!!!!
















1+1+1+1+1 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - Πανικός με το βίντεο για το τέλος του κόσμου

Πανικός επικρατεί στις ΗΠΑ με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο προειδοποιεί ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. 

Στο βίντεο καταγράφονται βουβάλια να τρέχουν στο Εθνικό Πάρκο Γέλοου-στόουν «για να σωθούν από την επικείμενη έκρηξη ενός ηφαιστείου που βρίσκεται στην περιοχή» αναφέρει ο χρήστης που το ανέβασε στο Διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου με πολλούς να μιλούν για το τέλος του κόσμου. 

Όλες οι φήμες για το iPhone 6, iWatch και τα αναβαθμισμένα iPad, MacBook και Apple TV του 2014

AppleO αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo σε νέα του έκθεση παραθέτει το timeline των φετινών κυκλοφοριών για την Apple που σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου το τρίτο τρίμηνο του 2014 εκτός, ίσως, από κάποια μικρή αναβάθμιση στο iMac το πρώτο μισό του έτους. Πέρα από αυτό όμως αναμένουμε να δούμε από τον Σεπτέμβρη και μετά αναβαθμίσεις στα iPad Air, iPad mini, Apple TV και MacBook καθώς και την κυκλοφορία δύο νέων προϊόντων: iWatch και 4.7-inch iPhone με το φημολογούμενο 5.5-inch iPhone να προγραμματίζεται για το τέλος του 2014 εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή.
iPhone 6