Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αμέτρητα FAILS του έτους που πέρασε! (video)

Τα πάντα όλα σε ένα βίντεο! Απολαυστε..

Σε τεντωμένο σκοινί με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι! VIDEO..

perierga.gr - Extreme ισορρόπηση με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι!Μιλάμε πραγματικά για ένα εκπληκτικό βίντεο που δημιουργήθηκε σε πραγματικό χρόνο, συνδυάζοντας την κίνηση του ορειβάτη με αυτήν του 

Το μυστικό Ρωσικό εξωγήινο βιβλίο!!! - Βίντεο

Το μυστικό Ρωσικό βιβλίο είναι γεμάτο με εκατοντάδες χειρόγραφες σημειώσεις και φωτογραφίες από εξωγήινες φυλές στις σελίδες του, και μας κρατάει ενημερωμένους μέχρι και πρόσφατα με καινούργια στοιχεία, τόσο με φωτογραφίες όσο και με πληροφορίες!

Τρελό test drive με την Lamborghini Murcielago να παίρνει φωτιά! (video)

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν οδηγούν supercars; Νομίζετε και μάλιστα πολύ καλά για τα ...

δεδομένα των ανδρών. Βέβαια η νεαρή που θα δείτε στο βίντεο τρελαίνεται για την ταχύτητα και πατάει τέρμα το γκάζι μέσα σε μία εκπληκτική Lamborghini Murcielago!

Δείτε το βίντεο και μείνετε άφωνοι...

«é»: Ένα μίνι γκουρμέ εστιατόριο για 8 άτομα!

perierga.gr - "e": Ένα μίνι εστιατόριο για 8 άτομα!Στον τρίτο όροφο του πολυσύχναστου ξενοδοχείου «Cosmopolitan» στο Λας Βέγκας και μέσα στο εστιατόριο «Jaleo» του διάσημου σεφ José Andrés, το «é» αποτελεί ένα καινοτόμο concept restaurant-in-a-restaurant. 

Παρουσιάστηκε τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή σε Linux με Wi-Fi

Η αμερικανική εταιρία TrackingPoint παρουσίασε στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2013 μακέτα του κομπιουτεροποιημένου πυροβόλου συστήματος για ελεύθερους σκοπευτές Precision Guided Firearm (PGF). Το σύστημα λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Linux και είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi.

Χαλκιδική: Οι επιπτώσεις από τη μεταλλουργία χρυσού στην υγεία-περιβάλλον

Οι επιπτώσεις από τη μεταλλουργία χρυσού στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία και στις παραδοσιακές δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας της Χαλκιδικής, ήταν το θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε στον Πολύγυρο ο πολιτιστικός φορέας «Τεχνοδρόμιο» σε συνεργασία με το «Συντονιστικό των φορέων της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού». 

Μελι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών ! - Διαβάστε γιατί

Μέλι καὶ κανέλα! Πόσο ὠραῖα ἀκούγεται σὰν ἦχος! Θυμίζει κάτι ἀπὸ τὰ παλαιά, τὰ ξεχασμένα. 

Δείτε ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές των Eurodanceweb Awards 2012!

eurodanceweb-awards-2012Το ιταλικό μουσικό site ανακήρυξε τους μεγάλους νικητές των φετινών Eurodanceweb Awards 2012!

Στα σκουπίδια τα μισά τρόφιμα που παράγονται!

Perierga.gr - Στα σκουπίδια τα μισά τρόφιμα που παράγονται!Συγκλονιστικά είναι τα νούμερα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία τα μισά από τα τρόφιμα που παράγονται ετησίως στον πλανήτη, δηλαδή από 1,2 ως 2 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων, πετιούνται στα σκουπίδια.

Ποιοι είναι τα πιο… γερά ποτήρια;

Ποιος ήπιε περισσότερο στα χριστουγεννιάτικα πάρτι; Σε ορισμένες χώρες, οι γυναίκες τελικά αποδείχθηκαν πιο «γερά ποτήρια» από τους άνδρες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Environmental Research and Public Health.

Οι 10 τάσεις της μόδας που ελπίζουμε να μην ξαναγυρίσουν ποτέ!

Ω Θεέ μου... Έχοντας κάνει κατάληψη σ' όλες τις πασαρέλες, από τον Givenchy μέχρι τον οίκο Emporio Armani αλλά και σύντομα σε κάποιο 

12 αρχιτεκτονικές δομές που ξεχώρισαν το 2012!

perierga.gr - 12 αρχιτεκτονικές δομές που ξεχώρισαν το 2012!Οι λάτρεις της ιδιαίτερης και πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής γνωρίζουν ότι το 2012 ήταν μια χρονιά που ξεχώρισε στο μοντέρνο σχεδιασμό 

Κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη: Το ναρκωτικό του πλανήτη!!!

Στον αριθμό 38 της Ruijing Strret στη μικρή πόλη του Ruili, στη νοτιοδυτική επαρχία Γιουνάν η αύξηση των τοξικομανών είναι ραγδαία.

Τυφλός σκύλος βλέπει με τα… μάτια γάτας!

perierga.gr - Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια μιας... γάτας!Ο Terfel είναι ένα 8χρονο ημίαιμο λαμπραντόρ που ζει στη βόρεια Ουαλία, πανέξυπνο και υπερδραστήριο, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του εξαιτίας του καταρράκτη.

Vol 25 DARBUKALive Κυριακη 13/01 Boudoir Club

 Vol 25 DARBUKALive Κυριακη 13/01 Boudoir Club

105 Δήμαρχοι και Νομάρχες ελέγχονται για «μεγάλο φαγοπότι»- Ολα τα ονόματα!

Πρώην νομάρχης της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων. ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Το απόλυτο τρικ με το νερό [βίντεο]

Πολλοί θα το δούν .λίγοι θα το πιστέψουν ! 
Δείτε το βίντεο:

Έξυπνα gadgets για την κουζίνα

Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsGadgets για την κουζίνα, ίσως όχι απαραίτητα αλλα σίγουρα διασκεδαστικά!

8+1 πολύ «βρομερά» λουλούδια του πλανήτη!

perierga.gr - 8+1 πιο "βρομερά" λουλούδια του πλανήτη!Τα περισσότερα λουλούδια έχουν ευχάριστο άρωμα προκειμένου να προσελκύουν τους επικονιαστές τους για τη γονιμοποίηση.

Πού οφείλονται τα «ζαρωμένα» δάχτυλα μετά το μπάνιο;

perierga.gr - Πού οφείλονται τα "ζαρωμένα" δάχτυλα;Βρετανοί ερευνητές σε πανεπιστήμιο του New Castle, έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστεί κανείς τα υγρά αντικείμενα όταν τα δάχτυλά του είναι «τσαλακωμένα», παρά όταν αυτά είναι λεία και στεγνά. Ανέφεραν 

Ποιο νερό είναι περισσότερο υγιεινό; Εμφιαλωμένο ή βρύσης;

Το εμφιαλωμένο νερό είναι πόσιμο νερό συσκευασμένο σε πλαστικές ή γυάλινες φιάλες κυμαινόμενου μεγέθους. Μπορεί να είναι ανθρακούχο ή μη.

Οι Anonymous “χτύπησαν” το site του Αδέσμευτου τύπου

Για ποιους λόγους οι κυβερνοακτιβιστές επιτέθηκαν στο site της εφημερίδας “Αδέσμευτος Τύπος”

Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται τη … θετή του κόρη

Είναι 30 χρόνια μικρότερή του αλλά … τον ερωτεύτηκε παράφορα-Δείτε ποιός είναι και τί λέει εκείνη για τον γάμο τους...

Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο (video)

9 λεπτά γεμάτα απίστευτα στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα, με πρωταγωνιστές ανθρώπους οι οποίοι γλύτωσαν κυριολεκτικά… παρά τρίχα!

Νοτiκη βραδια στην Καστορια (cafe bar cozi) 1-2-2013 VIDEO!!

Σας προσκαλούμε στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιεί στην Καστοριά το επίσημο fan club του καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη (www.notissfakianakis.eu) την Παρασκευή 1/2/2013 και ώρα 23:00στο café bar cozi στην παραλία Καστοριάς. Σας περιμένουμε όλους να σας γνωρίσουμε από κοντά. ... By Akis Psarris

Τερματοφύλακας σκόραρε από το ένα τέρμα στο άλλο(VIDEO)


Πάολα: Η Κρίση…η καψούρα και η Bentley!

Κρίση…Κρίση…Κρίση. Η Κρίση είναι παντού. Από τη μια η Κρίση κι..
από την άλλοι οι ΚΡΟΙΣΟΙ. Μπορεί τα ποσοστά ανεργίας και ανέχειας ν΄ανεβαίνουν επικίνδυνα, ωστόσο κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και κυκλοφορούν με αυτοκίνητα σκέτη πρόκληση.

Βρώμη, το πιο πλήρες και αγνό γεύμα κατά όλων των σύγχρονων παθήσεων

Η βρώμη (Avena sativa) είναι ένα είδος δημητριακού. Ήδη πολλοί έχουν εντάξει στη διατροφή τους τα δημητριακά ωμής βρώμης, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα υγιεινή για τον οργανισμό και όχι άδικα, αφού κλινικές έρευνες έχουν