Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

15 ζώα που είναι εξαιρετικά καλά στο καμουφλάζ. (Φωτογραφίες)

15 ζώα που είναι εξαιρετικά καλά στο καμουφλάζ. (Φωτογραφίες)Αν δεν μπορείτε να βρείτε το κατοικίδιο σας τότε ίσως έχει κρυφτεί για τα καλά. Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε 15 ζώα που είναι σαν να καμουφλαρίζονταν για να κρυφτούν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Αυτή η πρωτότυπη οθόνη αφής διπλώνεται σαν εφημερίδα.

Αυτή η πρωτότυπη οθόνη αφής  διπλώνεται σαν εφημερίδα.Αυτή η πρωτότυπη οθόνη αφής μπορεί να διπλωθεί σαν εφημερίδα. Αυτή είναι η νέα πρωτότυπη οθόνη OLED που διπλώνει τρείς φορές και έχει αναπτυχθεί από την Ιαπωνική εταιρία Semiconductor Energy Laboratory (SEL) και ονομάζεται «Folding» και έκανε την εμφάνιση της σε μια έκθεση στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το 2014.

Δείτε πως είναι οι πρωταγωνιστές του «Μόνος στο σπίτι» 24 χρόνια μετά.

 Δείτε πως είναι οι πρωταγωνιστές του «Μόνος στο σπίτι» 24 χρόνια μετά.Όσοι έχουν γεννηθεί την δεκαετία του 80’ και 90’ είναι σίγουρο ότι έχουν δει την ταινία «Μόνος στο σπίτι», πώς να μην την έχουν δει αφού κάθε Χριστούγεννα παίζει σε επανάληψη καθώς έχει τεράστια επιτυχία ακόμα και σήμερα. Τα χρόνια πέρασαν και οι πρωταγωνιστές της πολύ αγαπημένης ταινίας μεγάλωσαν. Δείτε πως είναι σήμερα μετά από 24 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας.