Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εκρηκτικές στιγμές από τη Βραζιλία -Το άγαλμα του Ιησού χτυπήθηκε από κεραυνό [εικόνες]

Εκρηκτικές στιγμές από τη Βραζιλία -Το άγαλμα του Ιησού χτυπήθηκε από κεραυνό [εικόνες] Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που έρχονται από τη μακρινή Βραζιλία, όπου το πασίγνωστο άγαλμα του Χριστού που δεσπόζει στον λόφο Corcovado στο Ρίο ντε Τζανέιρο χτυπήθηκε από κεραυνό.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Ανταρκτική;[ΒΙΝΤΕΟ]

 Η A 10 + σελίδα δημόσιο φόρουμ, έχει μια σε βάθος συζήτηση για αυτό που ο ο συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής». Το Forum mod ισχυρίζεται ότι ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο Οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο βίντεο που θα δείτε παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα. Είναι τολμηροί, ριψοκίνδυνοι, για κάποιους τρελοί. Φλερτάρουν με το θάνατο, δεν ξέρουν τι σημαίνει φόβος και πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Εσείς μην επιχειρήσετε να τους μιμηθείτε, γιατί θα θέσετε σε κίνδυνο την ζωή σας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεράκι κάνει...snowboard

ΒΙΝΤΕΟ-Γεράκι κάνει...snowboard Χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό καπάκι, ένα γεράκι προσπαθεί να κάνει snowboard πάνω στην σκέπη ενός σπιτιού.

Το χαμηλότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

diaforetiko.gr : 1235 600x406 Flatmobile: Το χαμηλότερο αυτοκίνητο στον κόσμο! Η εμφάνισή του είναι σίγουρα εντυπωσιακή και το πρώτο πράγμα που εύκολα παρατηρεί κάποιος στο αυτοκίνητο αυτό είναι το… ύψος του!
Με 48 εκατοστά ύψος δεν μπορεί να περάσει άλλωστε απαρατήρητο! Το πιο χαμηλό αυτοκίνητο στον κόσμο ονομάζεται Flatmobile και κερδίζει επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.