Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Επίθεση με πέτρες σε πούλμαν οπαδών της ΑΕΛ που επέστρεφε από την Καστοριά

Άνανδρη επίθεση με πέτρες δέχτηκε από... αγνώστους ένα από τα πούλμαν που μετέφερε οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΛ, λίγο έξω από την Κοζάνη. Το πούλμαν επέστρεφε από την Καστοριά, μετά τον αγώνα της Κυριακής (22/12) της ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου Γ' Εθνικής με την τοπική ομάδα. Από την επίθεση έσπασε τζάμι του πούλμαν.

Μυστηριώδεις γυναίκες μοίρασαν 16.000 ευρώ στην Βαρβάκειο αγορά!

diaforetiko.gr : 373684 600x400 Μυστηριώδεις γυναίκες μοίρασαν 16.000 ευρώ στην Βαρβάκειο αγορά!Μπορεί να μην ήταν ντυμένες σαν τον Άη Βασίλη ήταν όμως γεμάτες με δώρα για τους τυχερούς που βρέθηκαν μπροστά τους στην Βαρβάκειο αγορά.
Ο λόγος για 8 κυρίες, οι οποίες κρατώντας μυστική την ταυτότητα τους ζήτησαν από τους κρεοπώλες να χρεώσουν σε αυτές τους λογαριασμούς του κρέατος.

Όταν ο Σαντάνα ξαναβρήκε τον άστεγο ντράμερ του

Όταν ο Σαντάνα ξαναβρήκε τον άστεγο ντράμερ τουΠερισσότερο από τέσσερις δεκαετίες ο διάσημος κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα αναζητούσε τον ντράμερ του Mάρκους Μαλόουν.

Τελικά η τύχη και ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού τούς έφερε κοντά… 

Οι 15 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες Μια λίστα με 15 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες – προτάσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων.