Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πως είναι σήμερα η Μις Κόσμος 1997... Ειρήνη Σκλήβα (pics)

Μαύρη πέτρα...έριξε η Μις Κόσμος 1997, Ειρήνη Σκλήβα στο χώρο της μόδας...

Το μεγαλύτερο αστικό λεωφορείο!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο λεωφορείο μεταφέρει 256 επιβάτες!Υπάρχουν λεωφορεία και λεωφορεία αλλά υπάρχει και το AutoTram Extra Grand το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα ως το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο. Το εντυπωσιακό όχημα έχει περίπου 31 μέτρα μήκος, χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για την κίνησή του, ενώ μπορεί να μεταφέρει μέχρι 256 επιβάτες.

Κάτι ξέχασε να φορέσει η κυρία της φωτογραφίας!

Από τη μία σοκάρεται όταν της ξεκουμπώνονται τα κουμπιά και από την άλλη μας τα βγάζει όλα στη φόρα...

Έλενα Παπαρίζου: Η κατάρρευση ενός ειδώλου

Γιατί απογοήτευσε το κοινό της;

Tom Cruise: «Αδειάστε το εστιατόριο, θέλω να φάω μόνος»!

Tom Cruise: «Αδειάστε το εστιατόριο, θέλω να φάω μόνος»!Κοίτα απαιτήσεις ο mr impossible...
Ο Tom Cruise, κάνονας διακοπές στην Αδριατική, πήγε στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου και ζήτησε ο αθεόφοβος, να αδειάσει ο χώρος, γιατί ήθελε να δειπνήσει μόνος!!

Τα καλύπτουν μεν... προκαλούν δε!

Απολαύστε ένα ακόμη μέρος της  σειράς φωτογραφιών με κορίτσια που δεν φοράνε σουτιέν αλλά ξέρουν να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία χρησιμοποιώντας τα χέρια τους... Το αποτέλεσμα καλύτερο κι από γυμνό... Αν αμφιβάλλετε, δείτε και μόνοι σας...

Ηλία Κασιδιάρη στην παραλία!!! Δες την αποκαλυπτική φωτογραφία

Η hot εμφάνιση του... Ηλία Κασιδιάρη!!! Δες φωτογραφία σε ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του
την Μάνη, ο Ηλίας Κασιδιάρηςπόζαρε και πόσταρε την φωτογραφία που ακολουθεί, τονίζοντας πως ως γνήσιο... κομάντο, επισκέφτηκε το ακρωτήριο Ταίναρο.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:
13, 24, 31, 42, 45
ΤΖΟΚΕΡ: 2

Ανάκληση χυμών Amita Motion από τον ΕΦΕΤ...

Την ανάκληση φυσικών χυμών...με την επωνυμία «100% φυσικός χυμός Amita Motion» από την εταιρεία που τους παρασκευάζει, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Έντομα σε κοντινό πλάνο

Έντομα σε κοντινό πλάνο

Ερασιτέχνης φωτογράφος κυνηγά τα «μοντέλα» του Ο Keith Trueman από το Braunton της Μεγάλης Βρετανίας άρχισε να ασχολείται με τη φωτογράφιση εντόμων πριν από τρία χρόνια.

Μεγαλείο ψυχης από ένα 8χρονο παιδί!

Μεγαλείο ψυχης από ένα 8χρονο παιδί!Δεν υπάρχουν λόγια για την πράξη του αυτή…  Δάκρυα συγκίνησης προκαλεί το μεγαλείο  ψυχής του 8χρονου Wyatt Erber από το Ιλινόις, που πήρε μέρος σε διαγωνισμό και  έδωσε όλα τα χρήματα που κέρδισε, για να σωθεί η 2χρονη φίλη του Cara Kielty, η οποία πάσχει από λευχαιμία.

Τζέραρντ: «Να είμαστε υπομονετικοί»

gerrardenglandΟ Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας με Μολδαβία και Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε πως στόχος είναι οι έξι πόντοι και το «κλειδί» για να κερδίσουν είναι να είναι υπομονετικοί και να μην πιέζουν τις καταστάσεις.

Αυτά είναι τα hot νύχια του φετινού Φθινοπώρου!

Μάθετε πώς να τα κάνετε σε 6 απλά βήματα!

Έρχονται νέα μονοθέσια στη F1 με κλειστό cock-pit!

Επαναστατικές αλλαγές φαίνεται ότι σχεδιάζονται στη F1, καθώς οι ιθύνοντες εξετάζουν το ενδεχόμενο κλειστών μονοθεσίων...

ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε φοιτήτρια!

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι μια 24χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της στις φλόγες και μάλιστα δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά, καθώς φαίνεται, για επιλογή της ίδιας, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία...

Ποιος είναι ο μέσος αριθμός ερωτικών συντρόφων;

Νέα αμερικανική έρευνα που έγινε για λογαριασμό ιστοσελίδας γνωριμιών δίνει την απάντηση!

8 ενδείξεις ότι θα ζήσεις περισσότερο...!

Στον 20ό αιώνα, το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια...

Τουλάχιστον 60 νεκροί, ανάμεσά τους 31 παιδιά, από βύθιση πλοίου στο Αιγαίο

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη αγνοούνται αφότου το πλοιάριο όπου επέβαιναν, που μετάφερε λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη, βυθίστηκε στο Αιγαίο πέλαγος ανοικτά του Μεντερές, στην επαρχία της Σμύρνης στην Τουρκία. 

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία ΟδόΤροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο ύψος της καθέτου οδού που οδηγεί στην Κρυσταλλοπηγή.

Προκάλεσε πανικό με το μαύρο καυτό φόρεμα

Δεν χρειάζεται να φορά μαγιό η Jennifer Nicole Leeγια να προκαλέσει

Χωρίσατε! Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει; Δείτε τα σημάδια...

Χωρίσατε. Για διάφορους λόγους αυτή η σχέση δεν προχώρησε. Τελείωσε. Όμως εσύ πάτησες το pause και δεν προχώρησες. Έμεινες εκεί μουδιασμένη και περιμένεις ή εύχεσαι ή πιστεύεις ότι εκείνος θα γυρίσει ξανά στην αγκαλιά σου... Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες αυθαίρετων beach bars

«Καμπάνες» για αυθαίρετες κατασκευές σε 13 beach bars στην παραλία του υγροτόπου του Αγίου Μάμα, στη Χαλκιδική αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, μετά από κινητοποίηση περιβαλλοντικών 

To 80% των ανθρώπων δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει σε αυτή την εικόνα με την πρώτη ματιά (pic)

Εσείς τι λέτε;...

Οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες των ζωδίων σε 5 καυτά ερωτήματα

Τι λένε τα ζώδια συνήθως, όταν στριμώχνονται από το ταίρι τους και αναγκάζονται να βρουν μια πειστική δικαιολογία;

Ο πόλεμος για το νερό…. ένας παγκόσμιος πόλεμος….. βιντεο

 Ο πόλεμος για το νερό.... ένας παγκόσμιος πόλεμος.....  βιντεοΓι αυτόν τον εφιάλτη που βρίσκεται προ των πυλών, γνωρίζετε;
Είναι η ώρα να μάθεις……

Ένα ρομπότ που τρέχει πιο γρήγορα από τον Bolt

Ένα ξεχωριστό ρομπότ που κατασκευάστηκε τον Μάρτιο του 2012 έτρεχε αρκετά γρήγορα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιάσει την ταχύτητα του Ολυμπιονίκη Usain Bolt.

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !

 CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας !Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

Ηλικίες για σεξ!!

Άκου τα πιο ενδιαφέροντα της έρευνας: Αν βιάζεσαι να κάνεις σεξ, καλό θα είναι να γεννηθείς σε Ιαπωνία, Μεξικό, Αλβανία και Νιγηρία που το σεξ είναι επιτρεπτό από τα ...12 και 13!Άλλα περίεργα από τη λίστα:
Στο Βατικανό επιτρέπεται από τα 12!

Οι λονδρέζικοι τηλεφωνικοί θάλαμοι γέμισαν βιβλία!

perierga.gr - Οι λονδρέζικοι τηλεφωνικοί θάλαμοι έγιναν βιβλιοθήκες!Μέχρι το 2002 υπήρχαν 92.000 κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι στους δρόμους της Βρετανίας, αριθμός που μειώθηκε δραματικά στις 11.000 όταν η κινητή τηλεφωνία και το Internet μπήκαν στη ζωή των Βρετανών.

Βίντεο: Ποδηλάτης κόβει την ανάσα με παράτολμες ποδηλατικές φιγούρες!

Βίντεο: Ποδηλάτης κόβει την ανάσα με παράτολμες ποδηλατικές φιγούρες!

Μέσα από τα μάτια του τολμηρού ποδηλάτη που ουσιαστικά ακροβατεί με το ποδήλατο του, οι δρόμοι του Σαν Φρανσίσκο έχουν άλλη όψη!

Βασικοί τύποι ανδρών και ατάκες αναγνώρισης!!!

Βασικοί,vasikoiΌλες οι γυναίκες ψάχνουμε στη ζωή μας να βρούμε τον πρίγκηπα του παραμυθιού αλλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε, μέσα από τα λάθη και τις απογοητεύσεις μας ότι μάλλον δεν υπάρχει αυτός ο τύπος άνδρα.

Το καυτό brazilian της Ελευθερίας Πατρικαρέα...!!!

Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Γιατί οι γυναίκες θέλουν να παντρεύονται;

Γιατί οι γυναίκες θέλουν να παντρεύονται;

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τους άνδρες, θέλουν να παντρεύονται...

ΦΩΤΟ: Αστεία και παράξενα ονόματα σε Wi-Fi

Μερικοί άνθρωποι επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους γείτονες – επίδοξους κλέφτες ασύρματου Internet.
Δείτε ορισμένα πραγματικά ευφάνταστα και ξεκαρδιστικά ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν για Wi-Fi!

Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ;

Ο πόλεμος των φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Οι άντρες από τη μία...
οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση. 

Καπουτσίνο 2.000 λίτρων για Γκίνες!

perierga.gr - Καπουτσίνο 2.000 λίτρων για Γκίνες!Πάνω από 1.000 άτομα εργάστηκαν από κοινού προκειμένου να παρασκευάσουν το «μεγαλύτερο καπουτσίνο» στον κόσμο, γεμίζοντας ένα φλιτζάνι 2.000 λίτρων με το αρωματικό παρασκεύασμα σε κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Τι έγραψε στο twitter ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers για τη μεγάλη συναυλία;

Οι Red Hot Chili Peppers εμφανίστηκαν χτες για.. 
πρώτη φορά στην Ελλάδα και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια, με περισσότερους από 60.000 φανς του συγκροτήματος να δίνουν το δυναμικό «παρών».

5 τύποι ανδρών που δεν θα σε κάνουν ευτυχισμένη!

Αρχικά, δεν θα καταλάβεις τι κρύβουν. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις ανδρών που το μεγάλο τους ελάττωμα είναι καλά κρυμμένο και πρέπει.. 
να το βιώσεις στο πετσί σου για να τρέξεις με ελαφρά πηδηματάκια! Όταν το νιώσεις όμως, θα καταλάβεις πως αυτός ο άντρας που έμοιαζε ιδανικός, είναι τελικά εκείνος που θα σε κάνει δυστυχισμένη.

Πως θα μοιάζει κατά πάσα πιθανότητα το iPhone 5

To MacRumors κατάφερε από τις διαρροές θηκών για το iPhone 5 των τελευταίων βδομάδων να κατασκευάσει ένα mockup του πως κατά πάσα πιθανότητα θα μοιάζει το επερχόμενο iPhone.
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, οπότε θαυμάστε:

Δείτε το ιδιαίτερα τολμηρό τρέιλερ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη!(video)

Απ'ότι φαίνεται η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να δανειστεί στοιχεία από την βραδινή ζώνη του star προκειμένη να προσελκύσει τους τηλεθεατές της..

Παίζοντας τη ζωγραφική στα… δάχτυλα!

perierga.gr - Παίζοντας τη ζωγραφική στα... δάχτυλα!Με μοναδικά της εργαλεία τα… δάχτυλα και την μπογιά σε διάφορα χρώματα η Annie Ralli παίζει τη ζωγραφική στα… χέρια της, εκπλήσσοντας τους θεατές με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ζώα & έντομα με ονόματα διασήμων!

perierga.gr - Ζώα & έντομα με ονόματα διασήμων!Κάθε χρόνο ταυτοποιούνται ως και 15.000 διαφορετικά είδη ζώων και εντόμων και οι επιστήμονες καλούνται να επιλέξουν όνομα για κάθε ένα από αυτά. Συνήθως, τα είδη παίρνουν το όνομά τους είτε από κάποιο χαρακτηριστικό τους, είτε από το μέρος όπου βρέθηκαν. Κάποιες φορές όμως, οι επιστήμονες έχουν άλλη έμπνευση.

Γκουρμέ εστιατόριο μέσα σε… φυλακή!

perierga.gr - Πρωτότυπο εστιατόριο μέσα σε... φυλακή!Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το εστιατόριο «The Clink» στο Κάρντιφ της Ουαλίας άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στους λάτρεις της γκουρμέ κουζίνας μέσα από της… φυλακής τα σίδερα, σερβίροντας γαστριμαργικά πιάτα διά χειρός σεφ… βαρυποινιτών!

Ελληνικά δημόσια έργα-Μία φωτογραφία 1000 λέξεις!!!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά...

Τρελές και παράξενες εικόνες από όλο τον κόσμο... (pics)

Είναι όλες τους μία και μία...

Δείτε:Οι 50 Πιο Ακριβές Ποδοσφαιρικές Μεταγραφές Του Καλοκαιριού!!

Η μετακίνηση του Χουλκ από την Πόρτο στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα των πιο ακριβών μεταγραφών που πραγματοποιήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Βρέθηκε το γονίδιο των GAY!

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει νέα επιστημονική έρευνα!

Η ανακοίνωση του Ζαγοράκη για τα δημοσιεύματα που λένε ότι διώκεται...

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κατηγορείται για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, έδωσε ο...Θοδωρής Ζαγοράκης σε γραπτή δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Δείτε:Ποιό Είναι Το Κορίτσι Με Τα Χιλιάδες Likes Στο Facebook;;

Κάτω από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media γίνεται…χαμός!
Δείτε τις καλύτερες…

Νίκος Βουρλιώτης:Επιασα Τη Γυναίκα Μου Να…!!!

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε στο OΚ! και απάντησε στην ερώτηση αν έχει πιάσει ποτέ τη σύζυγο του Όλγα να ψάχνει το κινητό του…