Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

10 τρελοί που άλλαξαν τον κόσμο!

diaforetiko.gr : 9cdc2dad23ccaada3b0603e247aaeed6 L 600x346 10 τρελοί που άλλαξαν τον κόσμο! 10 τρελοί που άλλαξαν τον κόσμο!
Αλλοπαρμένες ιδιοφυίες, άνθρωποι που με τις εφευρέσεις τους προσέφεραν πολλά στην ανθρωπότητα. Δεν θα μπορούσαν να είναι… κανονικοί. Μόνο που η εκκεντρικότητά τους, τις περισσότερες φορές ξέφευγε από τα όρια της λογικής. 

Το φορητό home cinema που έρχεται από το μέλλον

diaforetiko.gr : j TKODhCar644yvmMmM1Pw default 600x436 Glyph:  Το φορητό home cinema που έρχεται από το μέλλον Η πραγματική ψηφιακή εποχή είναι εδώ!
Η Εντ Τανγκ παρουσιάζει περήφανα το Glyph, ένα gadget που σου μεταφέρει εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο την κόρη του ματιού σου και τον εγκέφαλο σου.

Η… απόλυτη πλάκα σε σκύλο! (Video)

Βραβεύτηκε ο σκύλος που ακούγεται να γαβγίζει στην ταινία Gravity        Μπορεί το βίντεο αυτό να είναι αρκετά παλιό, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν παλιώνει ποτέ! Ο λόγος για ένα από τα πλέον χιουμοριστικά και ξεκαρδιστικά μέχρι δακρύων βιντεάκια που είναι στην top λίστα των δημοφιλών του YouTube με περισσότερες από 152 εκατομμύρια προβολές, και θα συνεχίσει να είναι όσα χρόνια κι αν