Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το «αλογάκι της Παναγίας» που μιμείται τις… ορχιδέες!

perierga.gr - Το "αλογάκι της Παναγίας" που μιμείται τις... ορχιδέες!Είναι ένα από τα ολέον περίεργα έντομα που απαντούν στη φύση, η επιστημονική ονομασία του οποίου είναι Hymenopus coronatus. Ζει στα δάση της Ινδονησίας, της Μαλαισίας και της Σουμάτρας και λατρεύει τις ορχιδέες, ιδιαίτερα αυτές που ανήκουν στο είδος φαλαινόψις, τις οποίες, μάλιστα, μιμείται με μεγάλη ευκολία!

«Καυτό» ταξίδι μέσα σε ενεργό ηφαίστειο!

perierga.gr - "Καυτό" ταξίδι μέσα σε ενεργό ηφαίστειο!Ο Νεοζηλανδός ηφαιστειολόγος Geoff Mackley έγραψε πριν λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του: «Η ζωή είναι μια απίστευτη περιπέτεια ή ένα… τίποτα», προλογίζοντας τις απίθανες φωτογραφίες που θα ακολουθούσαν αλλά και το «καυτό» βίντεο που τον παρουσιάζει να βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από έναν κρατήρα ηφαιστείου που κοχλάζει!

Self Shots απ’τα πιο sexy κορίτσια του Twitter (amateur girls)

Self Shots απ’τα πιο sexy amateur κορίτσια του Twitter.. και δείτε για ποιον λόγο το Twitter είναι πιο hot απ΄το Facebook..
Απολαύστε τις

Ποια γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει όλο περηφάνια ότι έχει κάνει σεξ με φάντασμα;

Ποια γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει όλο περηφάνια ότι έχει κάνει σεξ με φάντασμα;Κάτι τους ραντίζουν εκεί στο Αμέρικα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Free tickets to the Caterham Festival

Race Report Donington - Caterham Tracksport Championship - May 2012

Εδώ στο HQ Caterham αγαπάμε motorsport,λαμπρά νέα αυτοκίνητα και ειδικές προσφορές.Έχουμε συνδυάσει και τα τρία σε ένασυσκευασμένο δράση Σαββατοκύριακο.

Αλχημείες στο σπίτι: Πως να φτιάξεις ζεστή σοκολάτα με Nutella!

Μήπως θα θέλατε να φτιάξετε μια ζεστή σοκολάτα και να κάνετε προθέρμανση για το χειμώνα; ...
Δείτε στο video παρακάτω έναν εύκολο τρόπο να φτιάξετε ζεστή σοκολάτα με την αγαπημένη σας nutella.

Κολυμπώντας με τα… σαλάχια!

perierga.gr - Κολυμπώντας με τα... σαλάχια!Η Stingray City είναι μια τεράστια ρηχή και αμμώδης παραλία στη βόρεια πλευρά των νησιών Καϊμάν, η οποία -πέρα από τη φυσική της ομορφιά- έχει γίνει διάσημη για τα μεγάλα σαλάχια που προσεγγίζουν κατά εκατοντάδες την ακτή, κολυμπώντας με άνεση ανάμεσα στους τουρίστες.

«Μιλάς Ελληνικά, απλώς δεν το ξέρεις»…

perierga.gr - "Μιλάς Ελληνικά, απλώς δεν το ξέρεις!"Η συγγραφέας Άννα Στεφανίδου με το σκεπτικό να φέρει τους αγγλόφωνους πιο κοντά στη γλώσσα μας και να την εκτιμήσουν όπως της αξίζει παρουσίασε το πρώτο βιβλίο της από τις εκδόσεις Ιανός με τίτλο: «You speak Greek, you just don’t know it» («Μιλάς Εληνικά, απλώς δεν το ξέρεις»). Πρόκειται για μια πρωτότυπη παρουσίαση χιλιάδων ελληνικών λέξεων που 

Η καυτή Ιταλίδα Claudia Romani ξέρει να μας μαγειρεύει!

Η καυτή Ιταλίδα Claudia Romani ξέρει να μας μαγειρεύει.. και φυσικά το κάνει με την κατάλληλη ενδυμασία!
Απολαύστε την

Χολίνη με… συνταγή γιατρού!


Η χολίνη (choline) είναι μια θρεπτική ουσία απαραίτητη για τη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, καθώς και για την επισκευή των κυτταρικών μεμβρανών.  Περιέχεται κυρίως στα αβγά (ή αυγά), στο κοτόπουλο, τα φασόλια, τη σόγια, τα σιτηρά, τα καρύδια, τα ψάρια και τα λαχανικά. Υπάρχει επίσης και στο ανθρώπινο μητρικό γάλα.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος που σόκαρε το facebook


Η Μαρία Μενούνος με τη μεσογειακή ομορφιά της είναι το όνειρο πολλών ανδρών, όμως με τη νέα της φωτογράφηση μάλλον θα γίνει ο εφιάλτης όλων, καθώς είναι τόσο τρομακτική που δεν την αναγνωρίζεις...

Τα προκλητικότερα εξώφυλλα της τελευταίας δεκαετίας


Ο αντρικός Τύπος στα απολύτως καυτά του!...

Έκανε το λάθος να ξεχάσει μια σακούλα με ηλιόσπορο στο αυτοκίνητο και δείτε τι έπαθε! ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Έκανε το λάθος να ξεχάσει μια σακούλα με ηλιόσπορο στο αυτοκίνητο και δείτε τι έπαθε!

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Toyota 4Runner σοκαρίστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του το πρωί ..
Μια τσάντα με ηλιόσπορους είχε ξεμείνει στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προσελκύσει μια αρκούδα που κατέστρεψε το όχημα, ενώ προσπαθεί να την πάρει....

Οι 4 sexy χοροί που καίνε θερμίδες!

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα sexy, καλλίγραμμο κορμί σαν μια άλλη Shakira, η λύση είναι απλή: λάτιν χοροί. Χοροί όπως η salsa και η samba μπορούν να γίνουν το κλειδί για να κάψετε πολλές θερμίδες και να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα...
Η παρακάτω λίστα με τους τέσσερις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικού χορούς μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

Να γιατί ήρθε ο Στρος Καν στην Αθήνα…

 Να γιατί ήρθε ο Στρος Καν στην Αθήνα…Γράφει η Μαρία Δεναξά

Πόσο δελεαστικό είναι το ντίζελ όταν ένα μίνι με βενζίνη ήδη δεν καίει τίποτα;



Το «μυστικό» για ένα επιτυχημένο πέναλτι!

perierga.gr - Το "μυστικό" για ένα επιτυχημένο πέναλτι!Ερευνητές στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι αν ο ποδοσφαιριστής που καλείται να εκτελέσει ένα πέναλτι σφίξει την αριστερή γροθιά του οι πιθανότητες να βάλει γκολ αυξάνονται. Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές το «κόλπο» αυτό έχει μεγαλύτερη εφαρμογή αν το πέναλτι είναι κρίσιμο, αφού ενεργοποιεί στον οργανισμό έναν μηχανισμό ο οποίος μειώνει τις παρενέργειες που προκαλούν το άγχος και την πίεση που συνήθως έχουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δείτε το ''μαγικό'' σπίτι του ζεύγους Μπρατζελίνα στην Ελλάδα!









Το Perivolas Hideaway, το θερινό καταφύγιο του.. 
Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνας Τζολί στη χώρα μας, είναι προσβάσιμο μόνο με ελικόπτερο και σκάφος, κρυμμένο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα - ένας επίγειος παράδεισος:

Σαν τη μύγα μες στο γάλα...

Κάνουν τη διαφορά...

Οι ταινίες της εβδομάδας

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, «Cosmopolis» κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον γνωστό από τη σειρά ταινιών «Twilight», Ρόμπερτ Πάτινσον.


Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει ακόμη, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Looper» με το Μπρους Γουίλις καθώς και την ιταλική «Ο Καίσαρας Πρέπει να Πεθάνει» των αδελφών Ταβιάνι.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:

Αυτά είναι τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

 Αυτά είναι τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσηςΑνακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών οι τελικές αποφάσεις για την εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο και τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης. Συγκεκριμένα η εξίσωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης θα γίνει στο 80% της σημερινής τιμής του ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης που, όπως 

Σκυλιά-διασώστες περπατούν σε τεντωμένο σχοινί!

perierga.gr - Σκυλιά-διασώστες περπατούν σε τεντωμένο σχοινί!«Στις φωτιές, στους σεισμούς και σε διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές η προσφορά των εκπαιδευμένων σκυλιών είναι τεράστια, καθώς μπορούν να προσεγγίσουν τραυματίες σε

Συμφωνία για την αγορά μεταχειρισμένων F-16

Συμφωνία για την αγορά μεταχειρισμένων F-16

Συμφώνησαν οι ρουμανικές αρχές για την αντικατάσταση των MiG-21

cityportal.gr από LEFA HAIR IDEAS

LEFA HAIR IDEASO Δημήτρης Λέφας, από τους πιο περιζήτητους κομμωτές της πόλης, μιλά για την ταυτότητα του hair dresser, την φιλοσοφία του hair I.D. και τις hot τάσεις της σαιζόν. 

Spartacus (TV Series 2010-2012)

Οι Ρωμαίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τα σύνορα της αυτοκρατορίας τους, συμμαχούν με τους Θράκες για να αντιμετωπίσουν τους Γέτες, που αποτελούν κοινή απειλή. Μετά την απόφαση του Ρωμαίου Λεγάτου Gaius Gladious Glaber (Craig Parker) να κινηθεί εναντίον του Μιθριδάτη και να μην κυνηγήσει και

To ασφαλές σεξ χαρίζει υγεία στο δέρμα!

Γνωρίζετε πλέον ότι ο ιός των ανθρώπινων κονδυλωμάτων (HPV) αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στο «Jurassic Park 4»!

O παραγωγός Κάθλιν Κένεντυ στα 30α γενέθλια της ταινίας «ET: O εξωγήινος» δήλωσε πως προετοιμάζουν το νέο σενάριο του «Jurassic Park 4», με στόχο να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει ως τώρα. Κάτι, που θα κάνει αίσθηση και δεν θα απογοητεύσει τους funs.

Η Ιστορία του Διαβόλου!!!ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Διάβολος, Σατανάς, Εωσφόρος, Βελζεβούλ, Το Κτήνος, ο 666 είναι κάποια από τα ονόματα που του έχουν αποδοθεί. 
-Ποιος όμως είναι στην πραγματικότητα;
-Πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην...
ανθρώπινη ιστορία;
-Οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για την ύπαρξή του;
-Ποια είναι η ιστορία που κουβαλάει ως θρησκευτική αλλα και θεολογική φιγούρα;

Τραγικό: Πατέρας τριών παιδιών «βούτηξε» με το ταξί του στη λίμνη Ιωαννίνων

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας ταξιτζής, 61 ετών από τα Γιάννενα, ο οποίος σήμερα στις δέκα το πρωί περίπου βούτηξε στα νερά της λίμνης.

Νέο Nissan 370Z στο Παρίσι

Νέο Nissan 370Z στο Παρίσι

Αισθητική ανανέωση με τα ίδια μηχανικά μέρη

Δείτε Τα ακριβότερα «προϊόντα» της Apple !!!

Η χρυσή ενδεκάδα που τίναξε τις δημοπρασίες στον αέρα!

Σιδηροδρομικό τούνελ γίνεται φυτεία μανιταριών!

perierga.gr - Εξωτική μανιταρο-φυτεία σε σιδηροδρομικό τούνελ!Μια εγκαταλειμμένη σιδηροδρομική σήραγγα στη Νότια Νέα Ουαλία της Αυστραλίας, που κατασκευάστηκε το 1866 και χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 1919, αποτελεί σήμερα τον κατάλληλο τόπο καλλιέργειας εξωτικών μανιταριών που φύονται μόνο σε ορεινές περιοχές της Κίνας και της Ιαπωνίας.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟΛΕΠΤΑ

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟΛΕΠΤΑΚατάφερε να αποπληρώσει τον φόρο εισοδήματος συγκεντρώνοντας μονόλεπτα και .....
δίλεπτα του ευρώ.Όταν η ταμείας στην εφορία είδε τα κέρματα, την έλουσε κρύος ιδρώτας. CORFU NEWSIT
FG_AUTHORS: XorisOria latest News

Σκορδατες γαριδες στο αλουμινοχαρτο


Υλικά:για 2 ατομα

Η μοναδική πόλη στον κόσμο χωρίς δέντρα!

Perierga.gr - Η μοναδική πόλη στον κόσμο χωρίς δέντρα!Το Norilsk είναι η βορειότερη πόλη της Σιβηρίας, γνωστή και ως «Άγρια Ανατολή» της Ρωσίας. Το θερμόμετρο δείχνει 72 βαθμούς Κελσίου και πάντα καλύπτονται από χιόνι, ενώ τα τετραγωνισμένα κτίρια κυριαρχούν παντού στην πόλη.

Δείτε πως ήταν η Νανά Καραγιάννη πολλά χρόνια πριν!(video)

Να διαφημίζει την εκπομπή της στο κανάλι New...

Παραεμπόριο: Έλλειψη λογικής ή κάτι άλλο;

 Παραεμπόριο: Έλλειψη λογικής ή κάτι άλλο;Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Διάβασα ότι τις προάλλες οι έμποροι στο Ηράκλειο έκλεισαν μαζικά τα καταστήματά τους και βγήκαν με πάγκους στα πεζοδρόμια μιμούμενοι τους χιλιάδες των μικροπωλητών του παραεμπορίου που κατακλύζουν τα πεζοδρόμια κάθε μεγαλούπολης από την Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης μέχρι την Ερμού της Αθήνας και από τον πεζόδρομο του Φάρου της Αλεξανδρούπολης μέχρι την πλατεία λιονταριών του Ηρακλείου!..

Παιδόφιλοι έκαναν σεξ με 15χρονες έναντι αμοιβής

Κάμερα ξενοδοχείου κατέγραψε 55χρονο να μπαίνει με δύο κορίτσια

Διάσημες τσάντες που… τρώγονται!

perierga.gr - Διάσημες τσάντες που... τρώγονται!Η Karen Portaleo διαθέτει ένα από τα πιο ονομαστά ζαχαροπλαστεία στην Ατλάντα εν ονόματι «Highland Bakery», το οποίο συγκεκτρώνει πλήθος επισκεπτών αλλά και όλα τα… φώτα της διασημότητας επάνω του! Ο λόγος; Οι ασυνήθιστες τούρτες της Κaren, πραγματικά έργα τέχνης.

Iδού το δίλημμα: Χρεοκοπία ή πληθωρισμός

Tα δοκίμασαν όλα. Και δεν τους βγαίνει. Περιορισμός δαπανών, δημοσιονομική πειθαρχία, διαχείριση του δημοσίου χρέους, ταμεία σταθερότητας και στήριξης, ανταλλαγές ομολόγων. Ο κατάλογος είναι μακρύς.

1o RaceDays By motorsport-spec 18/11/2012

Kαλώς ορίσατε στον νέο κόσμο των Race days...   

H διαχειριστική ομάδα του motorsport-spec ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του forum (trackdays, Kart championsip κτλ) την προσθήκη των Racedays. 
 Πρόκειται για χρονομετρημένο open pit lane event τύπου trackday με ομαδοποίηση των συμμετοχών και ένα τελευταίο session με συμμετοχή των καλυτέρων χρόνων ανά ομάδα.  

 

Έφτιαξε ένα σπίτι-UFO από… εκδίκηση!

Perierga.gr - Έφτιαξε ένα σπίτι-UFO από... εκδίκηση!Ο 58χρονος Roberto Sanchez Rivera από το Πουέρτο Ρίκο μπορεί να άργησε 40 χρόνια, όμως κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του αλλά και να γίνει διάσημος, κατασκευάζοντας μια εντυπωσιακή κατοικία σε σχήμα UFO! Σε έναν τέλειο κόσμο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η έμπνευσή του για το σπίτι αυτό ήταν η αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα το αληθινό κίνητρο του Roberto ήταν η γλυκιά εκδίκηση.

Όταν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το photoshop τα αποτελέσματα είναι «τραγικά» (pics)

Φωτογραφίες σαν και αυτές μόνο γέλιο θα μπορούσαν να προκαλέσουν...

Έκκληση μεγιστάνα: «Δίνω 50 εκατομμύρια ευρώ σε όποιον παντρευτεί την gay κόρη μου»

Ο Κινέζος μεγιστάνας Cecil Chao Sze-tsung προσφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να πείσει την κόρη του να τον παντρευτεί και ως αντάλαγμα θα του ανοίξει και δική του επιχείρηση!

"Στη φάκα" 33 διαχειριστές ιστοσελίδων παράνομων στοιχημάτων

Δικογραφία σε βάρος 33 διαχειριστών ιστοσελίδων που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφήμισης παράνομων στοιχημάτων, σχηματίστηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από καταγγελία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Γιατί οι δολοφόνοι του Καντάφι πεθαίνουν ένας - ένας;

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στη Γαλλία ένας από τους αντάρτες που συμμετείχαν στη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι περυσι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το Αλ Τζαζίρα.
Ο λόγος για τον Ομράν Σααμπάν που ήταν μέλος της «Ταξιαρχίας Γκιράν», ομάδας ενόπλων μισθοφόρων που δρούσε στην λιβυκή πόλη Μιζράτα. Ήταν αυτός που πρώτος βρήκε το καταφύγιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στη Σύρτη.

One in the Chamber (2012)

Στην Πράγα, δύο επιδέξιοι εκτελεστές τίθενται στη διάθεση της μαφίας. Όταν όμως ο ένας εκτελεστής, ο Carver (Gooding), αναλαμβάνει να κάνει μια δουλειά για τη συμμορία που κάποτε είχε προσληφθεί

Εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος...

To σχήμα που αφήνει το μαγιό σ' ένα ηλιοκαμένο κορμί είναι μία άκρως γαργαλιστική εικόνα. Και ειδικά όταν το μαγιό δεν κάλυπτει και πολλά, τότε μιλάμε για το απόλυτα coolαριστό θέαμα. Απολαύστε ένα ακόμη μέρος αυτής της φωτογραφικής συλλογής με τα σημεία εκείνα του κορμιού που δεν τα είδε ο ήλιος...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!


ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.

Απίθανη φάρσα: Κοιμήθηκαν με την κοπέλα τους, ξύπνησαν με την πεθερά (Video )


5 νεαροί έπαθαν την πλάκα της ζωής τους κατά την διάρκεια των διακοπών. Μετά από μια χαλαρωτική μέρα στον ήλιο, και αφού πήγαν για ύπνο, την θέση της κοπέλας τους στο κρεβάτι πήρε η πεθερά. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Απίστευτο: Να πώς γίνεται το κόλπο της αιώρησης (pic)

Ακόμη και το κόλπο της αιώρησης εξηγείται με απόλυτα λογικό τρόπο!

Στο Facebook καταφεύγουν οι πόρνες, διότι τους εξασφαλίζει πρόσθετες απολαβές...!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πώς θα σας φαινόταν αν το επόμενο “αίτημα φιλίας”θύμιζε περισσότερο μια προτροπή του στιλ “για γνωριμία και ό,τι προκύψει”; Δελεαστικό αν μη τι άλλο.