Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Φάντασμα «εμποδίζει» κατεδάφιση

Τρομαγμένοι έφυγαν οι εργάτες από ένα εγκαταλελειμμένο βικτωριανό κτήριο στο Κένταλ της Βρετανίας, το οποίο επρόκειτο να κατεδαφίσουν. 

Πώς και πότε γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου

Εορτασμός 25ης Μαρτίου Η 25η Μαρτίου, ως ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1838 και από τότε 

Αγία Σοφία - Αρχαίες Υπερκατασκευές! (Βίντεο)

Ο Βυζαντινός Ναός Της Σοφίας Υπάτης ΤΟΥ Ένσαρκου Λόγου ΤΟΥ θεού, περισσότερο γνωστή ως Αγία Σοφία ή Αγιά Σοφιά-, γνωστός και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή απλά Η Μεγάλη Εκκλησία, ήταν από το ...

Τι σημαίνει η λέξη “Ιταλία”;

Τι σημαίνει η λέξη Ιταλία;Ο πληθυσμός της γείτονος χώρας είναι 58.462.375 (απογρ. 2005). Έγινε ανεξάρτητο και ενιαίο κράτος το 1861 (τριάντα χρόνια μετά από εμάς). 

Οι πρώτες εικόνες για το iPhone mini..

Δείτε πως θα είναι εξωτερικά το μικρό iPhone...
Γνωρίζουμε ότι η Apple εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μικρό iPhone το οποίο θα απευθύνεται λόγω τιμής και χαρακτηριστικών σε ένα μεγαλύτερο κοινό, καθώς λογικά θα πωλείται στην μισή τιμή από το σημερινό iPhone 5.

Η ψυχολογία του τυχαίου. Κατά πόσο ορίζουμε τις τύχες μας;??

Κατά πόσον νομίζετε ότι μπορείτε να αφήσετε την τύχη να καθορίζει την … τύχη σας; Κατά πόσον κρατάτε τις τύχες της ζωής σας στα χέρια σας; 

Παρίσι: Τεράστια διαδήλωση και επεισόδια κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων!!! (Φώτο)

Μαζική διαδήλωση στο Παρίσι κατά του νομοσχεδίου που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδου φύλου. Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων.

Απερίγραπτο περιστατικό στο Λουτράκι. Ο διοικητής της αστυνομίας πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας "Ντροπή" (BINTEO)

Εν εξάλλω καταστάσει ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, την ώρα της κατάθεση στεφάνου απευθυνόμενος στους πολιτικούς πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας "ντροπή σας". 

13 σπουδαίες Κορεάτικες ταινίες

Το Κορεάτικο σινεμά είναι κρυφά το καλύτερο στον κόσμο. Αυτό είναι ένα 13άρι από φοβερούς εκπροσώπους του που πρέπει να έχεις δει.

Απίθανες ομοιότητες ανθρώπων και ζώων!

Το γεγονός ότι άσχετοι άνθρωποι μεταξύ τους βρίσκονται να έχουν κάποιες ομοιότητες στα χαρακτηριστικά, στα χρώματα ή στην έκφραση είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο, που δεν κάνει καμία απολύτως εντύπωση σε κανέναν.

Επιδότηση: για εξαγωγές ελληνικού οίνου

Ακόμα ένα μέτρο που αφορά την εξωστρέφεια της παραγωγής ελληνικού κρασιού.

Μετά από τα βραβεία που έλαβαν ελληνικές εταιρίες  παραγωγής  κρασιού, ήρθε η ώρα να γευτούν και στο εξωτερικό τα χρώματα και αρώματα.

Η κατανάλωση καφέ μειώνει τον κίνδυνο τροχαίου

Perierga.gr - Η κατανάλωση καφέ μειώνει τον κίνδυνο τροχαίουΈνας δυνατός καφές μπορεί να είναι η καλύτερη παρέα για όσους διανύουν με το αυτοκίνητό τους μεγάλες αποστάσεις, καθώς μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο τροχαίου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

1821. Το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας.

Μα στ’ αλήθεια, γίνονται θαύματα; Κουνιώνται πολυέλαιοι, δακρύζουν εικόνες που κάνουν ουρές οι πιστοί για να αφήσουν τον οβολόν τους; Για να πωλούν βιβλία θαυμάτων εκδοτικοί οίκοι σε τελεμάρκετινγκ;

Γίνονται θαύματα;

Θαυματουργό νανο-υλικό παράγει ενέργεια, υδρογόνο και καθαρό νερό!!!

Ένα θαυματουργό νανο-υλικό που παράγει υδρογόνο, καθαρό νερό και ενέργεια ανέπτυξαν ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Nanyangστη Σιγκαπούρη.

1821: Ο ξεσηκωμός του Γένους!!!Ντοκιμαντέρ

1821: Αγώνας για τη Λευτεριά των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό.
Μετά την δολοφονία του Ρήγα Βελεστινλή, το δύσκολο έργο αναλαμβάνει να συνεχίσει το 1821 στην Οδησσό η Φιλική Εταιρεία. Η αντίδραση των Τούρκων στην Επανάσταση είναι έντονη, αλλά ο αριθμός των ηρώων και των μαρτύρων καταδεικνύει ότι η Επανάσταση έχει χαρακτήρα ενθνικοαπελευθερωτικό...

Τελεια Πατατοσουπα


Υλικά:για 5 ατομα

Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι "Ο χρυσός είναι η αιτία της κυπριακής καταστροφής"

Σύμφωνα με τα μεγάλα ρωσικά ειδησεογραφικά δίκτυα, από την αντιπολιτευόμενη στην κυβέρνηση Β.Πούτιν

Το ταξίδι του Αντώνη Κανάκη που άλλαξε τη ζωή του (φωτό)

220313115853 3989Ο παρουσιαστής πήγε στη Σιέρα Λεόνε ως πρεσβευτής της ActionAid